Every thing is possible, because impossilbe says i-m possible.
من هر روز ميبينم كه چند نفر دارن اكسپت ميشن واسه اين دانشگاه. مثلا ديروز! به منشي دانشكده كه ايميل زدم در مورد خودم گفت كه در مورد شما هنوز تصميمي گرفته نشده و در جواب سوالم كه كي معلوم ميشه گفته بود من دارم سعي ميكنم كميته زودتر تصميماتش را بگيره. يه استادي به من در اين دانشگاه جواب خيلي خوبي داده ولي گفته پذيرش كاملا از كنترل ما خارجه و دست ادميشن كميته هست اگه پذيرش بگيري فاند ميدم! رزومه من هم متوسط هست. حالا به نظر شما با اين وضعيت يعني دارن نتايج را خرد خرد به ترتيبي كه بررسي ميكنن اعلام ميكنن يا قضيه چيز ديگه اي هست مثلا همون ويت ليست و اين چيزا؟؟
If you look at what you do not have in life, you don’t have anything. lIf you look at what you have in life, you have everything. k
به نظر من شما در لیست اولین پذیرش شده ها نیستید و الان منتظرن اونایی که اول پذیرش دادن جواب بدن.. اگه ندادند اونوقت نوبت به شما برسه... منم تو بعضی از دانشگاه ها وضعیتم مشابه شماست... ولی خیلی مضخرفه این منتظر بودن... بلاتکلیفی...(
خوب یه چیزی رو لازم دیدم اینجا بگم!
من فکر می کردم که اینها اصلا خبر از اوضاع من ندارند و پرونده من افتاده یه کناری ! اما اصلا این طوری نبود! من بالاخره جرعت کردم و مستقیم ایمیل زدم به ادوایزرم !
اونم گفت به من نتیجه رو خیلی وقت پیش فرستادم واسه دن دانشگاه تا نظر نهایی رو بده !
خیلی جالب بود!
وب سایت اینها خیلی عقب تر از این حرف هاست. پیشنهاد می کنم که به ادوایزر هاتون ایمیل بزنید !
اونها در جریان تر هستند.
با توجه به اينكه من جواب قطعي از استاد دارم و فقط نياز به پذيرش دارم يعني برا فاند مشكلي ندارم به نظرتون طبيعيه كه من برم در ليست 2؟
آخه من فكر كردم اگه كه من استاندارهاي اون دانشگاه را داشته باشم بهم پذيرش ميدن چون استاد دارم و اگه هم ندارم ديگه نمي دن؟ من كه واسه فيلوشيپ، اسكولارشيپ و ... قرار نيست رقابت كنم!
بله واقعا اين انتظار ديوانه كننده س. اصلا باورم نميشه كل تعطيلات نوروز را در انتظار سپري كرده ام!! اميدوارم آخرش خوب باشه!
If you look at what you do not have in life, you don’t have anything. lIf you look at what you have in life, you have everything. k
در ضمن مثال نقض :
خود من با 1 استادی قبل از اپلای مکاتبه داشتم. 3 تا از مقاله هاش رو خوندم و روش ریسرچ پروپوزال نوشتم ! اونم نه 1کی ! 3 تا ! 100% فیلد من و علایقم به فیلد و علایق اون 1 نفر (حداقل) می خوره ! پس پرونده من رو می دن به اون و خودشم گفت که دادند ! پس اینی که شما گفتی معمولا توی کیس های خاص اتفاق می افته و جنرال نیست !
علاقه مندی ها (Bookmarks)