نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: چه قدر از گرفتن admission به همراه financial aid اطمینان دارید؟

رأی دهندگان
31. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • 25%

7 22.58%
  • 50%

8 25.81%
  • 75%

7 22.58%
  • 100%

8 25.81%
  • اصلا برام مهم نیست و فقط برای اینکه دور هم باشیم apply می کنم

1 3.23%
صفحه 109 از 410 نخستنخست ... 95999100101102103104105106107108109110111112113114115116117118119159209 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,081 تا 1,090 , از مجموع 4091

موضوع: آرشیو ارسال های حذف شده

پیش فرض پاسخ : دیر جواب دادن دانشگاه ها:reject یا full fund !

اینو هم واسه دوستان بد نیست اضافه کنم

یه دانشگاه رنک حدود صد... وقتی‌ مدارکم کامل شد... یک هفته بد حدودا... استادی که تو فیلد من بود میل زد به ایمیل من.. که همین چند روز پیشا بود
    گفت ما.. (نگفت من! یعنی‌ باز دست سخص استاد نیست به تنهایی).... application شمارو بررسی کردیم... و در نظر گرفتیم... اما با این وجود ، در مورد یه نکته نگرانیم و اون بحث ویزا هستش
    (می‌بینین توروخدا! فهمیدن ایرانیا چقدر بدبختی دارن سر ویزا USA)
    بد از من خواسته بود چطور ویزامو می‌خوام بگیرم و زودترین زمانی‌ که می‌تونم بگیرم کی‌ هست!... این مدلیشو ندیده بودم تا حالا

منم حقیقتو واسش گفتمو از این حرفا..... فعلا هم خبری نیست!

منم با یه استادی تو دانشگاه فلوریدا صحبت کرده بودم و اتفاقا Chair هم بود و خیلی هم تحویل گرفت و تعریف کرد از رزومم و حتی درباره اینکه ممکن هست پذیرش نشم هم صحبتی نکرد. خیلی جدی گفت تا بیای مدارکت رو کامل کنی و بفرستی برای فاندت هم تصمیم می گیریم و همه چی حله... تازه خودش یه بار دیگه هم ایمیل زد و گفت که آیا حتما میخوای برای برنامه ما اپلای کنی و یه تاکید دوبارم کرد که من تعجب کردم. هفته پیش بود که من از همین دانشگاه Reject شدم!!!

یه دانشگاه امریکایی دیگم که هنوز بهم جواب نداده، خیلی سفت و سخت با یه استاد در ارتباط بودم.

اینکه قدرت دست استاد هست یا کمیته پذیرش نمیشه با اطمینان گفت ولی مطمئنم اینا با کسی رودرباسی ندارن و صرفا به منافعشون فکر می کنن. معنی این حرف اینه که حتی اگر بهت قول داده باشن تحت شرایطی خیلی راحت میزنن زیر قول و قرارشون. به نظر میرسه پروسه اپلای یه فرایند خیلی نامرد باشه که اصلا و ابدا نازک نارنچی بازی بر نمی داره. باید حداکثر تلاشت رو بکنی ولی خودت رو واسه هر نتیجه ای آماده کنی. زمانی فکر می کردم که این کنکور ماست که عادلانه نیست و از وقتی که خیلی جدی درگیر بحث رفتن شدم، شک ندارم که این هم کم از اون نداره.

داستان ویزا هم که یکی از دوستان بش اشاره کردن خیلی جدی هست. بعید نیست که اینا حتی قبل از اینکه به یه دانشجوی ایرانی پذیرش بدن یه استعلام از دولت بکنن که آیا به این بابای ایرانی ویزا میدین یا نه و همین ممکنه باعث بشه فرایند بررسی پرونده ها از حالت عادی طولانی تر بشه. در نهایت ممکنه به دلایلی که اصلا ربطی به رزومه و شرایط علمیمون نداره رد بشیم.

بر اساس تجربه هم اعتقاد دارم نفس نوشتن خوبه. کمک میکنه که از استرس آدم کم بشه. چه بهتر که اینجا بنویسی که آدم هایی مثل خودت می خونن و نظر میدن و انشاالله که سعی می کنن آرومت کنن.
    این کاربر غیرفعال است!

یه اتفاق عجیبی هم شب عیدی برام افتاد. یکی از همین دانشگاه هایی که هنوز جواب نداده بم پذیرش داد!!! شب عیدی رفتم پروفایلم رو چک کردم دیدم پذیرشم رو بهم تبریک گفته و خلاصه کلی خوشحال و شدم و الی آخر. همون روز هم یه ایمیلی بم زده بودن. فرداش که خواستم قضیه رو پیگیر شم و ببینم باید چیکار کنم، خانمی که بش ایمیل زده بودم گفت هنوز رو پرونده شما تصمیم نگرفتیم!!!!!!!! و اون تبریکم ورداشتن. اصلنم بروی مبارک نیورد که روز قبل بم پذیرش دادن. حتی نگفت که ما اشتباه کردیم!
    این کاربر غیرفعال است!

Member sharifi.chem آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    شیمی، شهید بهشتی

نقل قول نوشته اصلی توسط osroosh نمایش پست ها
    یه اتفاق عجیبی هم شب عیدی برام افتاد. یکی از همین دانشگاه هایی که هنوز جواب نداده بم پذیرش داد!!! شب عیدی رفتم پروفایلم رو چک کردم دیدم پذیرشم رو بهم تبریک گفته و خلاصه کلی خوشحال و شدم و الی آخر. همون روز هم یه ایمیلی بم زده بودن. فرداش که خواستم قضیه رو پیگیر شم و ببینم باید چیکار کنم، خانمی که بش ایمیل زده بودم گفت هنوز رو پرونده شما تصمیم نگرفتیم!!!!!!!! و اون تبریکم ورداشتن. اصلنم بروی مبارک نیورد که روز قبل بم پذیرش دادن. حتی نگفت که ما اشتباه کردیم!
    جدی می گین؟
    وای آخه به من هم یه میل تبریک زدن که پذیرفته شدی و برات آفیشیال آفر و می فرستیم
    ولی هیچ خیری ازشون نشد جواب میلم ندادن
    همش تو دلم می گفتم احتمالا سر کاریه ها
    الانم که پست شما را خوندم امیدوار تر شدم

نقل قول نوشته اصلی توسط osroosh نمایش پست ها

داستان ویزا هم که یکی از دوستان بش اشاره کردن خیلی جدی هست. بعید نیست که اینا حتی قبل از اینکه به یه دانشجوی ایرانی پذیرش بدن یه استعلام از دولت بکنن که آیا به این بابای ایرانی ویزا میدین یا نه و همین ممکنه باعث بشه فرایند بررسی پرونده ها از حالت عادی طولانی تر بشه. در نهایت ممکنه به دلایلی که اصلا ربطی به رزومه و شرایط علمیمون نداره رد بشیم.
    بار اول كه به يه استاد ايميل زده بودم گفت كه ويزاي براي ايرانيا خيلي reluctant هست و فرايندي complex هست.
    كساني كه در گرفتن وقت از سفارت عجله مي كنند، يا وقت هاي چند گانه مي گيرند، باعث ضايع شدن حق افراد بعدي مي شوند... وقتي يك دانشجو مي تواند وقت اضطراري بگيرد، با وسواس خود باعث جدايي اعضاي خانواده هاي ديگر و دور شدن همسران از هم يا از بچه هايشان مي شود.

نقل قول نوشته اصلی توسط sharifi.chem نمایش پست ها
    جدی می گین؟
    وای آخه به من هم یه میل تبریک زدن که پذیرفته شدی و برات آفیشیال آفر و می فرستیم
    ولی هیچ خیری ازشون نشد جواب میلم ندادن
    همش تو دلم می گفتم احتمالا سر کاریه ها
    الانم که پست شما را خوندم امیدوار تر شدم
    وقتي پذيرش مياد معمولا درخواست قبول كردنش رو مي كنند. تا زماني كه شما قبول نكنيد اونا دست نگه مي دارند. وقتي قبول كرديد و مدارك مورد نياز رو ايميل كرديد، اونا براي صدور I-20 اقدام مي كنند.
    كساني كه در گرفتن وقت از سفارت عجله مي كنند، يا وقت هاي چند گانه مي گيرند، باعث ضايع شدن حق افراد بعدي مي شوند... وقتي يك دانشجو مي تواند وقت اضطراري بگيرد، با وسواس خود باعث جدايي اعضاي خانواده هاي ديگر و دور شدن همسران از هم يا از بچه هايشان مي شود.

نقل قول نوشته اصلی توسط sharifi.chem نمایش پست ها
    ولی از من اصلا همچین درخواستی نکردن
    این متن میل
    Congratulations! It is pleased to admit you in the program of Ph.D. in Chemistry.

In the next few days, you will receive your official offer of admission. Please read it carefully.
    احتمالا اين ايميل رو يا خود استاد زده يا دانشكده. اونها نتيجه كميته تصميم گيري رو براي graduate دانشگاه مي فرستن و تا اونا تاييد كنند 1-2 روز طول مي كشه. ايميلي كه graduate مي فرسته كامل هست و قشنگ راهنمايي مي كنه كه چه مداركي بفرستيد و چه كارايي لازمه

تبريك ميگم براي پذيرش

ApplyAbroad Hero
    رشته و دانشگاه
    PhD. ECE

این هم جواب یک استاد به من
    Hi Mohammad,
    Thank you for your interest. I would love to have students from Iran but sadly
    these days it is almost impossible for them to get the visa. I don't know why
    it is this way and I feel sad for this as an educator.
    Good luck with your endeavor!
    Every thing is possible, because impossilbe says i-m possible.

Member sharifi.chem آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    شیمی، شهید بهشتی

نقل قول نوشته اصلی توسط majidi123 نمایش پست ها
    این هم جواب یک استاد به من
    Hi Mohammad,
    Thank you for your interest. I would love to have students from Iran but sadly
    these days it is almost impossible for them to get the visa. I don't know why
    it is this way and I feel sad for this as an educator.
    Good luck with your endeavor!
    امسال این مسایل مد شده؟
    پارسال هم از این مشکلات بود؟
    من واسه اسپرینگ پارسال به همه دانشگاه ها از رنک یک بگیر تا 100 به استادا میل زدم حتی یه دونشون از این بهونه ها نیاوردن!
    متاسفم

Senior Member sara123 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط faeze66 نمایش پست ها
    من هم دقیقا وضعیت مشابهی دارم. یکی از دانشگاه هایی که اپلای کرده بودم (pittsburgh) ، اول توی ژانویه یه ایمیل زد و کلی تعریف کرد از من که خیلی impressive بودم و اینا. بعدشم گفته بود تبریک که راند اول رو پشت سر گذاشتی!! (مگه مسابقه بوکسه؟؟ ). بعدشم گفت که تا قبل از پایان فوریه جولبتو میدیم ولی تا الان نه جواب ریجکت/اکسپت داده، نه جواب ایمیل منو میده. حالا من موندم که پذیرش یه جای دیگه (پردو) رو قبول کنم یا برای این صبر کنم. البته اینم بگم که rice هم همین وضعیت بود ولی بهم گفتن که wait list شدم و اگه تا اول آوریل جوابی نیومد دیگه بعیده. کلا فکر کنم چون اکثر امریکایی ها 15 april رو به عنوان تاریخ نهایی دارن، تا همون اوایل آوریل باید صبر کرد و بیش از اون دیگه نه!!
    خوب شما اگه از پردو پذیرش داری دیگه نگرانی نباید داشته باشین که؟
    If you look at what you do not have in life, you don’t have anything. l
    If you look at what you have in life, you have everything. k

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)