نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: چه قدر از گرفتن admission به همراه financial aid اطمینان دارید؟

رأی دهندگان
31. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • 25%

7 22.58%
  • 50%

8 25.81%
  • 75%

7 22.58%
  • 100%

8 25.81%
  • اصلا برام مهم نیست و فقط برای اینکه دور هم باشیم apply می کنم

1 3.23%
صفحه 111 از 410 نخستنخست ... 1161101102103104105106107108109110111112113114115116117118119120121161211 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,101 تا 1,110 , از مجموع 4091

موضوع: آرشیو ارسال های حذف شده

پیش فرض پاسخ : دیر جواب دادن دانشگاه ها:reject یا full fund !

نقل قول نوشته اصلی توسط sharifi.chem نمایش پست ها
    جدی می گین؟
    وای آخه به من هم یه میل تبریک زدن که پذیرفته شدی و برات آفیشیال آفر و می فرستیم
    ولی هیچ خیری ازشون نشد جواب میلم ندادن
    همش تو دلم می گفتم احتمالا سر کاریه ها
    الانم که پست شما را خوندم امیدوار تر شدم
    شما ایمیلی که برات اومده از دانشکده بوده دیگه درسته؟ خوب official offer رو grad school میفرسته که گاهی طول میکشه. محض اطلاع شما من همین نیم ساعت پيش official offer رو از GRAD.SCHOOL گرفتم در حاليکه که نامه قبلی که پذیرش داده بودن بهم 18 Feb اومده بود برام. البته این دانشگاه چون برای ایراني ها clearance داره (weird but true!!) خیلی کش میده در حدی که یکی از بچه هایی که الان ونجاس به من گفت دو ماه! ولی برای من زودتر از 2 ماه شد! برای شما هم به همین زودی میاد ایشالا!

نقل قول نوشته اصلی توسط sara123 نمایش پست ها
    خوب شما اگه از پردو پذیرش داری دیگه نگرانی نباید داشته باشین که؟
    آخه pitt که خوب یه کمی بهتره از پردو البته نه خیلي. rice هم در حد پردو هستش ولی خوب مشکلي که پردو داره شهر خیلی کوچيک و آب و هوای بدشه! الان که فکر کنم دیگه قید رايس رو باید بزنم ولی این برام خیلی عجیبه که pitt به من گفت تا آخر feb جواب نهایی می آد ولی الان آخر مارچه و هنوز هیچي!!!

ببخشید NCSU نمیدونین چه جوریه؟ اونجا هم فقط تا 15 فروردین وقت داریم آفرو اکسپت کنیم؟ دیر بشه چه اتفاقی می افته؟

نقل قول نوشته اصلی توسط sina88 نمایش پست ها
    ببخشید NCSU نمیدونین چه جوریه؟ اونجا هم فقط تا 15 فروردین وقت داریم آفرو اکسپت کنیم؟ دیر بشه چه اتفاقی می افته؟

offer که به بحثی‌ که من کردم مربوط نمی‌شه
    شما اگه برات offer اومده حتما توضیح داده چکار کنی‌ و تا کی‌ وقت دارین

اگه offer دارین دیگه اونا هیچ کاری نمی‌تونن بکنن... چون مثل یه سند هست واسه شما... مگر اینکه تا مهلتی که بهتون میدان اقدامی نکنید

اگر تاریخی‌ ذکر نکرده، باید میل بزنید و سوال کنید..... در ضمن ممنون میشم بگین کی‌ جواب پذیرش براتون از NCSU اومد و به پیامم جواب بدین!... مرسی‌

Member sharifi.chem آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    شیمی، شهید بهشتی

نقل قول نوشته اصلی توسط faeze66 نمایش پست ها
    شما ایمیلی که برات اومده از دانشکده بوده دیگه درسته؟ خوب official offer رو grad school میفرسته که گاهی طول میکشه. محض اطلاع شما من همین نیم ساعت پيش official offer رو از GRAD.SCHOOL گرفتم در حاليکه که نامه قبلی که پذیرش داده بودن بهم 18 Feb اومده بود برام. البته این دانشگاه چون برای ایراني ها clearance داره (weird but true!!) خیلی کش میده در حدی که یکی از بچه هایی که الان ونجاس به من گفت دو ماه! ولی برای من زودتر از 2 ماه شد! برای شما هم به همین زودی میاد ایشالا!
    خوب من از کجا باید بدونم آفری که بهم دادن با فانده و اینکه آیا من باید دنبال سوپروایزر باشم یا نه؟

خوب من از کجا باید بدونم آفری که بهم دادن با فانده و اینکه آیا من باید دنبال سوپروایزر باشم یا نه؟
    ميتونيد ايميل بزنيد و بپرسيد.
    فاند در نامه gradiate office اشاره مي شه. اگه نشد يعني احتمالا فاند نداره.
    كساني كه در گرفتن وقت از سفارت عجله مي كنند، يا وقت هاي چند گانه مي گيرند، باعث ضايع شدن حق افراد بعدي مي شوند... وقتي يك دانشجو مي تواند وقت اضطراري بگيرد، با وسواس خود باعث جدايي اعضاي خانواده هاي ديگر و دور شدن همسران از هم يا از بچه هايشان مي شود.

Member sharifi.chem آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    شیمی، شهید بهشتی

نقل قول نوشته اصلی توسط احسان نمایش پست ها
    ميتونيد ايميل بزنيد و بپرسيد.
    فاند در نامه gradiate office اشاره مي شه. اگه نشد يعني احتمالا فاند نداره.
    جواب ایمیلمو متاسفانه ندادند
    پس تا روزی که نامه official بهم نرسه نمی تونم بفهمم مگر اینکه ایمیل مو جوا بدن!

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Electrical Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط rashidy_chem نمایش پست ها
    من این مشکل رو با یه دانشگاه top 20 تو آمریکا دارم... از gradecofe دیدم تو رشته من کلی ریجکت و اکسپت شدن ولی با اینکه با من مصاحبه کردن هنوز هیچ جوابی نگرفتم!! 4-5 تا ایمیل زدم گفتم تکلیف من چیه؟ گفتن من wait list شدم... یعنی منتظرن ببینن چند نفر از اونایی که بهشون آفر دادن میان و بعد در مورد wait list تصمیم گیری میکنند.

البته من امیدوارم از اونجا ریجکت بشم چون آفر یه دانشگاه بدتر رو قبول کردم و اگه اکسپتم کنند خیلی حرس میخورم!!!

یا حق
    دوست عزیز یه سوال: اگه اکسپت دانشگاه اولتون بیاد نمیتونین دومی رو رد کنین و اولی رو اکسپت؟!!! این منو نگران کرده!

جواب ایمیلمو متاسفانه ندادند
    پس تا روزی که نامه official بهم نرسه نمی تونم بفهمم مگر اینکه ایمیل مو جوا بدن!
    اگه ايميل رو به منشي يا استاد مسئول graduate دانشكده زديد، خب ديگه كس ديگه اي نيست كه بخواد جواب بده. استاد هم معين نشده كه بتونيد از استاد بپرسيد. حالا اگه قبلا با 1 استاد خاص مكاتبه داشتيد كه حدس مي زنيد اون استاد شما رو خواسته مي تونيد به اون ايميل بزنيد. معمولا RA نياز به استاد هست اما TA خيلي وقتا دست دانشكده هست.
    كساني كه در گرفتن وقت از سفارت عجله مي كنند، يا وقت هاي چند گانه مي گيرند، باعث ضايع شدن حق افراد بعدي مي شوند... وقتي يك دانشجو مي تواند وقت اضطراري بگيرد، با وسواس خود باعث جدايي اعضاي خانواده هاي ديگر و دور شدن همسران از هم يا از بچه هايشان مي شود.

ApplyAbroad Veteran
    tahahavakhor آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    PhD in ISYS-Walton college of business- university of Arkansas

دوست عزیز یه سوال: اگه اکسپت دانشگاه اولتون بیاد نمیتونین دومی رو رد کنین و اولی رو اکسپت؟!!! این منو نگران کرده
    البته به تاپیک مرتبط نیست(اگر مدیران صلاح دیدن به تاپیک مربوط منتقل کنن لطفا) اما قانونش اینه:

Acceptance of an offer of financial support *(such as a graduate scholarship, fellowship, traineeship, or assistantship) for the
    next academic year by a prospective or enrolled graduate student completes an agreement that both student and graduate
    school expect to honor. In that context, the conditions affecting such offers and their acceptance must be defined carefully and
    understood by all parties.
    Students are under no obligation to respond to offers of financial support prior to April 15; earlier deadlines for acceptance of
    such offers violate the intent of this Resolution. In those instances in which a student accepts an offer before April 15, and subsequently
    desires to withdraw that acceptance, the student may submit in writing a resignation of the appointment at any time
    through April 15.
    However, an acceptance given or left in force after April 15 commits the student not to accept another offer
    without first obtaining a written release from the institution to which a commitment has been made.
    Similarly, an offer by an institution
    after April 15 is conditional on presentation by the student of the written release from any previously accepted offer. It is
    further agreed by the institutions and organizations subscribing to the above Resolution that a copy of this Resolution or a link to
    the URL should accompany every scholarship, fellowship, traineeship, and assistantship offer.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)