صفحه 172 از 240 نخستنخست ... 72122162163164165166167168169170171172173174175176177178179180181182222 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,711 تا 1,720 , از مجموع 2400

موضوع: آموزش زبان فرانسه (مباحث كلي) - پست اول خوانده شود

Member
    رشته و دانشگاه
    génie mécanique

پیش فرض پاسخ : آموزش زبان فرانسه

نقل قول نوشته اصلی توسط motahhar نمایش پست ها
    دوستان عزيز باز هم راهنمايي بفرمائيد

كساني تجربه يادگيري زبان فرانسه را داشته اند آيا پس يادگيري در زبان انگليسي شما مشكلي ايجاد شده بود ؟ اگر بله در چه قسمتي بيشتر مشكل ايجاد شده بود و براي پيشگيري از چنين حالتي چه پيشنهادي مي كنيد؟ نمي خواهم زبان انگليسي را بيش از اين فراموش كنم و يا تسلطم را بيش از اين از دست بدهم.
    مشکل که نه به اون صورت که میگن اما چون دور بودیم از زبان جیلی از واژه ها فراموش شد و با دوباره گوش دادن یا دیدن یادتون میاد اما نکته اساسی اینه که شخصا اگه انگلیسی بین المللی نبود من متنفر میشدم ازش در حالی که قبل از فرانسه این جس رو اصلا نداشتم ولی انقدر فرانسه برای من روانتر هست که انگلیسی نیست و لذت بخشتره فقط این حس ها بوجود میاد چیزی که درون فرهنگ هر زبان و ملت هست متفاوته و دیدگاههای انسانها متفاوته همین تفاوتهاست که باعث جذابیت میشه
    26-02-2014

ApplyAbroad Veteran
    saman_shahin آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Law, aiuctb.ac.ir

كساني تجربه يادگيري زبان فرانسه را داشته اند آيا پس يادگيري در زبان انگليسي شما مشكلي ايجاد شده بود ؟ اگر بله در چه قسمتي بيشتر مشكل ايجاد شده بود و براي پيشگيري از چنين حالتي چه پيشنهادي مي كنيد؟ نمي خواهم زبان انگليسي را بيش از اين فراموش كنم و يا تسلطم را بيش از اين از دست بدهم.
    تجربه من: از اول که شروع به خوندن زبان فرانسه کردم از کتابهای انگلیسی زبان استفاده میکنم. ولی بعضاً در برخی ساختارهای فعلی و گرامری با مشکل برخورد میکنم که دیگه اون موقع به دیکشنری های فرانسه به فرانسه رجوع میکنم و مثالهای مختلفی رو که نوشته رو بررسی میکنم و یا کتابهای داستان مختلف رو که میخونم، به کاربردهای بعضا متفاوت یه ساختار توجه میکنم.
    ... Aimons, gardons espoir, restons optimistes et nous changerons le monde - Jack Layton ...

ApplyAbroad Veteran
    Ashe آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    نرم افزار

سلام
    دوست عزیز وقتی شما شروع به یادگیری زبان دوم میکنید مطمئنا زبان قبلی (به جز زبان مادری) دچار مشکل میشه البته میزان این مشکل بستگی به تسلط شما در زبان قبلی و نوع متد شما در زبان جدید داره. من خودم خیلی انگلیسیم خوب نیست یعنی در سطح متوسط بود اما از وقتی فرانسه رو شروع کردم کلا انگلیسی رو گزاشتم کنار و الان در حد مبتدی هستم.
    ولی اگه زبان اول شما در حد پیشرفته باشه و شروع به یادگیری زبان جدید میکنید و یا اینکه در کنار زبان جدید روزی یکساعت رو هم به زبان اول اختصاص بدید(یعنی یکساعت صحبت کنید و یا موسیقی گوش بدید) مشکلی براتون پیش نمیاد.
    شاد باشید

QFN: 4Nov 2010,CSQ: 27 Nov 2012
    File Number Federal:14 Aug 2013,Medical:2 Oct 2013
    In Process:14 Nov 2013

Junior Member Aphrodite آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Building Engineer

سلام دوستان لطفا راهنمايي بفرمائيد

من زبان انگليسيم خوبه و زبان آلمانيم خوب بود اما الان كه فراموش كردم مي شه گفت تا حد كمي بلدم، حالا مي خواهم زبان فرانسه را براي كبك ياد بگيرم كه اصلا بلد نيستم به نظر شما چه مدت نياز دارم تا به سطح B1 برسونم خودم را ؟ ...

ممنون
    سلام دوست عزیز به نظر من زبان فرانسه به زبان آلمانی نزدیکتر هست چون هر دوشون لاتین هستن و عموما به زبانهای لاتین زبانهای خواهر میگن ..من از وقتی فرانسه میخونم بعضی از لغات اسپانیانی یا آلمانی رو می فهمم و اینکه انگلیسی شما هم خوبه خیلی بهتون کمک میکنه چون خیلی از لغات انگلیسی ریشه لاتین دارن ..اما اینکه در چه مدت به سطح b1 برسید بستگی به این داره که چقدر در طول روز یا هفته براش وقت بذارید ..
    در مورد فراموشی هم کاملا طبیعیه که احساس کنید تسلطتون رو نسبت به انگلیسی از دست دادید یا لغات کم کاربردش را تا حدی فراموش کردید اما اگر در حد ادونس باشید بعد از یادگیری فرانسه با چند جلسه مکالمه خصوصی راه می افتید چون لغات توی قسمت ناخودآگاه ذهن شما هست ..

ApplyAbroad Veteran
    Ashe آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    نرم افزار

قوانین هفتگانه ی یادگیری آسان زبان

RULE 1: Always Study and Review Phrases, Not Individual Words
    قانون نخست: شیوه ی سنتی مطالعه ی واژه های تنها را کنار بگذارید و همیشه گزاره ها (عبارت،ترکیب کلمات) را بخوانید و تمرین کنید، نه فقط کلمه ها را به تنهایی. اگر کلمه ی جدیدی دیدید، حتما ً عبارتی که آن کلمه ی جدید، در آن استفاده شده را در دفترچه ی یادداشت خود بنویسید؛ نه فقط کلمه را. به این ترتیب استفاده درست هر کلمه را می آموزید.تحقیقات نشان میدهد یادگیری زبان، با شیوه ی یادگیری و استفاده از عبارات کاربردی، 4 الی 5 برابر سریعتر از استفاده از کلمات، به تنهایی است.

RULE 2: Don't Study Grammar
    قانون دوم: گرامر نخوانید. همین الان کتابهای صرفا ً گرامر خود را کنار بگذارید. این کتابها باعث میشوند شما پیش از صحبت،به زمان دستوری کلمات و تغییرات ساختاری آنها فکر کنید. در حالی که باید به طور خودکار و معمولی، مثل زبان مادری خود، بدون هیچگونه حساسیتی روی زمانهای دستوری و گرامر، بتوانید صحبت کنید. البته بعضی شیوه های تدریس برمبنای مقایسه ایی بین زمانهای فرانسه و دیگر زبانها وجود دارد؛ که مسئله ای متفاوت است و در قانون پنجم، بیشتر در این مورد صحبت خواهم کرد. ولی راز قدرت یادگیری عمومی فرانسوی برمبنای گرامر و دستور نیست و اگرچه بسیاری از شما، هزاران مورد نگارشی در مورد فرانسه میداند؛ ولی به محض اراده، جهت استفاده از زبان، همه ی آموخته هایتان فراموشتان میشود؛ بخاطر آن است که گرامر و زبان عمومی شخص، نامتوازن است. معمولا ً کتابهای دستوری و گرامری؛ نوع صحیح نگارش و استفاده و تفکر درباره ی زبان را به شما میاموزد؛ درحالیکه شما در وهله ی اوّل، نیاز به راهی دارید که بتوانید بطور اتوماتیک و بدون هیچگونه تفکر و تامّلی، استفاده از زبان را بدانید.

RULE 3: Listen First, Learn With Your Ears, Not Your Eyes
    قانون سوم: گوش کنید، گوش کنید، گوش کنید. باید به فرانسه روزمره گوش کنید. چشم ها، بسیار کمتر از گوشها برای یادگیری زبان به شما کمک میکنند. راز پیشرفت افراد مهاجر در زمینه ی زبان، فقط و فقط همین است که شرایط حضور در محیط، باعث میشود نه تنها شنوایی افراد تقویت شود؛ بلکه نوع کاربرد آن را با تمام وجود خود حس کنند و بخاطر بسپارند. اگر میخواهید در زمینه ی تقویت زبان عمومی خود اقدامی کنید، بجای روخوانی کتابهای زبان خود، بیشتر گوش کنید و حتی هنگام روخوانی متن کتابها، با صدای بلند تلفظ کنید تا نه تنها ماهیچه ی «زبان» در فضای دهان بیشتر نرمش و تمرین کرده باشد، بلکه با تلفظ خودتان، گوشتان نیز یکبار دیگر شنیده باشد و در عمق ذهن و مغزتان، ذخیره شود. بطور خلاصه این قانون را باید اینگونه معنی کرد که با گوش خود یادبگیرید تا با چشمان خود. و صد البته تکرار شنیدن هر روزه و منظم، بسیار مهم و حیاتی است؛ نه به آن شوری که یکدفعه و یک ریز فقط فرانسه بخوانیم و بنویسیم و ... و همه را ذلّه کنیم، و نه به آن بی نمکی که.... . اگر روزانه 1 تا 3 ساعت در روز را به شنیدن اختصاص دهید، پیشرفت خود را خواهی دید.از هنگام رانندگی گرفته تا درون مترو، و حتی دستشویی، فقط فرانسوی بشنوید، حتی اگر هیچ یا کمتر تمرکز داشته باشید.

RULE 4: Slow, Deep Learning Is Best
    قانون چهارم: آهسته و عمیق یاد بگیرید. دانستن یک کلمه و عبارت کافی نیست. یک قطره آب زلال، بهتر زدریایی شور و کدر، بعضی ها میخواهند یکدفعه خودشان را بکـُشند و هزاران واژه و یا حتی عبارت را حفظ کنند. معمولا ً برای توصیف اینگونه افراد میگویند: دارای دایره ی لغت بالا. ولی متاسفانه یا عمیق نیست، و یا بواسطه قانون های بالا، نمیتوانند از آنها در موقع لازم، استفاده کنند. واژه ها و عبارتها باید در ذهن شما ثبت شود تا همیشه برای استفاده آن را دم دست داشته باشید. اگر به یک کتاب گویا (Audio book) گوش میکنید، یک قسمت را 30 بار و در طول ده روز، روزی سه بار بشنوید و سپس به سراغ بعدی بروید.وباز ضرب المثل: یک شهر آباد، بهتر از صد شهر خراب. دانستن کم ولی عمیق و صحبت کردن آسان همان مختصر، بهتر از نیمه کاره دانستن هزاران و عدم کاربرد مطمئن و آسان و همیشگی آنهاست

RULE 5: Use Point Of View Mini-Stories
    قانون پنجم:برای یادگیری اتوماتیک گرامر و دستور زبان فرانسوی ،از شیوه ی «داستان های کوتاه در زمانهای مختلف» استفاده کنید. اگر دسترسی به کسی که فرانسوی زبان است؛ دارید داستان کوتاهی را که در زمان حال نوشته شده؛ به او بدهید و از او بخواهید که آن را در زمان های مختلف{گذشته ی ساده، کامل، آینده و ...} باز نویسی کند و البته چه بهتر که بازخوانی کند تا شما باز ، بشنوید این بهترین روش برای یادگیری گرامر و زمانهای مختلف است.

RULE 6: Only Use Real french Conversations & Materials
    قانون ششم: حتما از فرانسوی صحیح و رایج امروزی استفاده کنید. فیلم و نوار هایی را انتخاب کنید که مطمئن هستید فرانسوی واقعی و رایج امروزی است.یکی از بحث برانگیزترین موارد همین است؛ بیشتر متدها و کتابها، یا برمبنای نگارش اصولی زبان، آنگونه که باید باشد، است و یا بر مبنای گرامر.

RULE 7: Listen and Answer, not Listen and Repeat
    قانون هفتم: تکرار نکنید؛ بلکه پاسخ دهید. بسیاری از نوارها و سی دی های آموزشی زبان از شما میخواهند که مثلا یک عبارت را بعد از شنیدن تکرار کنید. این روش اشتباه است. باید از شما خواسته شود که جواب گوینده را بدهید نه این که عین عبارت را تکرار کنید.البته در اینجا باید ذکر شود که بیشتر تکرارها، به هدف تمرین و نرمش بیشتر «زبون»توی دهن است. همانطور که ماهیچه های پاهای یک شخص، بدون تمرین مستمر، یارای دویدن نابهنگام ندارد؛ ماهیچه ی زبون هم باید تمرین کند و به سبک گفتار زبان جدید و ویژگیهای آن عادت کند. برای این مورد من روخوانی بلند، یک متن ساده ی کودکان یا روزنامه را به دانشجویانم پیشنهاد میکنم. البته هدف فقط روخوانی کردن طوطی وار، با صدای بلند متن است و اصلا ً نباید بر روی معنی آن، تمرکز شود. در موردتوضیح این قانون بهتر است، همزمان شنیدن هر از چند جمله ی یک متن و داستانی ساده، از شما جواب چند پرسش ساده، خواسته شود. دقیقا ً یادگیری یک کودک را مدنظر داشته باشید. از والدین میشنود، یاد میگیرد ، تکرار میکند و پاسخ میدهد.

QFN: 4Nov 2010,CSQ: 27 Nov 2012
    File Number Federal:14 Aug 2013,Medical:2 Oct 2013
    In Process:14 Nov 2013

Member motahhar آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    MBA

پیش فرض پاسخ : راهکارهای موفقیت در امتحان TCF و TEF

سلام دوستان باتجربه ها راهنمايي كنند.

من به احتمال زياد تو اين يكي دو ماه براي كبك اقدام خواهم كرد بين فدرال و كبك موندم اما ظاهرا امتيازم براي كبك بهتره. فرانسه هم صفرم. الان به هر موسسه اي كه تعريفش را شنيدم سر ميزنم يا ترم بهاره نداره ( فعلا ساكن اصفهان هستم) يا ترم شروع شده و ديگه ثبت نام انجام نميشه . مي خوام توي اين مدت تا شروع تابستون خودم فرانسه را شروع كنم كه عقب نيفتم چون اينطور كه مي گند زمان دادن فايل نامبر تا زمان مصاحبه ها زياد نيست مي ترسم نرسم از طرفي مي خوام مدرك ارائه بدم.

از كجا شروع كنم؟

يه سري يوتيوپ خوب پيدا كردم كه برا مبتدي ها هست جملات ابتدايي و كلمات اوليه را و يا تلفظ هاي زبان فرانسه را خيلي خوب درس مي ده البته به زبان انگليسي (زبان انگليسيم خوبه) به نظرتون روش خوبيه كه از اينجا شروع كنم؟

براي ترم تابستون كدوم موسسه را توصيه ميكنيد؟
    اينطور كه گفتند من فقط به 6 امتياز زبان فرانسه نياز دارم تا امتيازم كامل بشه ؟ اين 6 امتياز چقدر زمان مي ره ؟ 6 امتياز يعني چه سطحي؟ b1 ؟ يا كمتر.

ممنون مي شم با پیغام خصوصی راهنماي بفرمائيد
    ویرایش توسط saman_shahin : April 18th, 2011 در ساعت 08:37 AM دلیل: نام بردن از یک موسسه خاص

رشته و دانشگاه
    MBA

پیش فرض پاسخ : آموزش زبان فرانسه (مباحث كلي)

دوستان عزيز EhSAN / Ashe / saman_shahin / Aphrodite

ممنون از پاسخهاي خوب و مفيدتون .

دوستان الان كه يه سرچ توي موسسات توصيه شده انجام دادم ديدم يا ترم بهار ندارند يا ثبت نام ترم بهارشون تموم شده (مثل كانون زبان) خوب رفت تا اول تابستون

مي خوام خودم شروع كنم به خوندن فرانسه تا از فرصت استفاده كنم ،‌ يه سري Youtube خوب پيدا كردم كه براي مبتدي ها خوبه جملات روزمره و مورد استفاده را سريع و سپس شمرده شمرده مي گه تا گوش و زبان عادت كنه ( به انگليسي درس ميده) و يك سري هم تلفظهاي فرانسه را درس مي ده

به نظرتون خوبه براي اين يكي دو ماهه از اينجا شروع كنم ؟ براي ثبت نام موسسه در تابستون كانون زبان را توصيه مي كنيد يا نه؟

ممنون

ApplyAbroad Veteran
    arash-iran آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Physics

دوستان عزيز EhSAN / Ashe / saman_shahin / Aphrodite

ممنون از پاسخهاي خوب و مفيدتون .

دوستان الان كه يه سرچ توي موسسات توصيه شده انجام دادم ديدم يا ترم بهار ندارند يا ثبت نام ترم بهارشون تموم شده (مثل كانون زبان) خوب رفت تا اول تابستون

مي خوام خودم شروع كنم به خوندن فرانسه تا از فرصت استفاده كنم ،‌ يه سري Youtube خوب پيدا كردم كه براي مبتدي ها خوبه جملات روزمره و مورد استفاده را سريع و سپس شمرده شمرده مي گه تا گوش و زبان عادت كنه ( به انگليسي درس ميده) و يك سري هم تلفظهاي فرانسه را درس مي ده

به نظرتون خوبه براي اين يكي دو ماهه از اينجا شروع كنم ؟ براي ثبت نام موسسه در تابستون كانون زبان را توصيه مي كنيد يا نه؟

ممنون
    به چه سطحی میخواین برسین؟ اگه سطحتون کاملا مبتدیه، مثل همیشه توصیه می کنم از FSI French Phonology شروع کنید.

Junior Member a_kh آواتار ها

سلام.من دوران دبیرستان کانون زبان روتموم کردم.راضی بودم ولی به شرطی که عجله نداشته باشیدچون سیستمش جوریه که تدریجاراه میفتید.واسه این دوماهم بدنیست ازنرم افزارای آموزشی مثل Rosetta Stoneاستفاده کنید.البته سلیقه ها متفاوته شاید دوستان نظر دیگه ای داشته باشن.
    موفق باشید.

رشته و دانشگاه
    MBA

نقل قول نوشته اصلی توسط a_kh نمایش پست ها
    سلام.من دوران دبیرستان کانون زبان روتموم کردم . . .
    موفق باشید.
    ممنون اتفاقا زمان زيادي ندارم پس بهتره سراغ كانون نرم چون اينطور كه من دارم زمانها را مي بينم زمان مصحابه ها هر دفعه داره جلوتر ميفته الان كه انگار كمتر از يك سال هم شده. همينطوريش تا اول تابستان كاري از دستم بر نمي ياد از تابستون تا زمان مصاحبه هم انگار 6 7 ماه بيشتر نمي مونه

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)