صفحه 13 از 128 نخستنخست ... 3456789101112131415161718192021222363113 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 121 تا 130 , از مجموع 1275

موضوع: آرشیو شده : تحصیل در کره جنوبی (تا پایان سال 2012)

Junior Member ngar آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    بيوشيمي

سلام من دانشجوي سال دوم بيوشيمي دانشگاه آزادم.معدل اين چهار ترمم17/63شده.فكر مي كنيد بتونم بورسيه يكي از دانشگاههاي كره رو بگيرم.لطفه راهنماييم كني(برام مهم نيست كدوم دانشگاه باشه)

سلام مي خواستم بپرسم اگه توي ايران پزشكي قبولشم مي تونم از همون ابتداش توي كره پزشكي بخونم.يا بايد صبر كنم تا بورسيه بدن.اصلا براي پزشكي بورسيه ميدن؟
    ویرایش توسط maziyarsh : April 20th, 2011 در ساعت 11:36 AM

پیش فرض پاسخ : تحصیل در کره جنوبی

سلام. ميدونم ديگه همه رو خسته كردمو و سوالام شايد به نظر خيلي ها چرت و مسخره باشه ...
    ولي من تلاشمو مي كنم. چون مطمئنم بالاخره موفق ميشم.
    من يه دانش آموز عادي ام.با آزمون ورودي از مدرسه نمونه دولتي قبول شدم و الانم اونجا درس ميخونم.تا حالا سعي كردم تو المپياد برگزيده بشم.ولي تو همون مرحله دومش رد شدم.اما هميشه تو درسام موفق بودم.رياضي و شيمي ام خيلي خوبه !ميشه گفت تلاشگرم.اگه ديوونه بشم روزي 7ساعت درس ميخونم.
    چيز زياد چشم گيري ندارم مثل خوارزمي و المپاد و فلان همايش و ....
    ولي هميشه تو كل مدرسه بهترين بودم.حالا ميخوام تقاضانامه آنلاين KAISTرو پر كنم.تا حالا هيچ آزمون بين المللي ندادم ولي معدل خودم بالاست.با اين وجود
    اگه ميشه نظرتونو بهم بگين و راهنماييم كنين كه شانس دارم يا نه؟در ضمن رشته ي من رياضيه.البته اگه دانشگاهي رو هم سراغ دارين كه با اين شرايط بتونه منو بورس كنه يا حذف شهريه بهم بده ،مديونم كردين.

نقل قول نوشته اصلی توسط maryam-ss501 نمایش پست ها
    سلام. ميدونم ديگه همه رو خسته كردمو و سوالام شايد به نظر خيلي ها چرت و مسخره باشه ...
    من يه دانش آموز عادي ام.با آزمون ورودي از مدرسه نمونه دولتي قبول شدم و الانم اونجا درس ميخونم.تا حالا سعي كردم تو المپياد برگزيده بشم.ولي تو همون مرحله دومش رد شدم.اما هميشه تو درسام موفق بودم.رياضي و شيمي ام خيلي خوبه !ميشه گفت تلاشگرم.اگه ديوونه بشم روزي 7ساعت درس ميخونم.
    ولي هميشه تو كل مدرسه بهترين بودم.حالا ميخوام تقاضانامه آنلاين KAISTرو پر كنم.تا حالا هيچ آزمون بين المللي ندادم ولي معدل خودم بالاست.با اين وجود
    اگه ميشه نظرتونو بهم بگين و راهنماييم كنين كه شانس دارم يا نه؟در ضمن رشته ي من رياضيه.البته اگه دانشگاهي رو هم سراغ دارين كه با اين شرايط بتونه منو بورس كنه يا حذف شهريه بهم بده ،مديونم كردين.
    فکر کنم مهلت اپلای تموم شده باشه در هر صورت حتما به پیش نیازهایی که دانشگاه براتون تعیین میکنه مثل آزمون ها و انشاها و ..... توجه کنید و براش کاملا آماده بشید و وقت لازم رو براش بزارید تا اون جا که من یادمه باید برای این دانشگاه یک آزمون شناخته شده داشته باشید

Junior Member herkol94 آواتار ها

باعرض سلام بر همگی

دوستان یک سوال داشتم و بسیار ممنون می شم اگر به من جواب بدید

زبان تحصیل در دانشگاه ملی سئول برای پزشکی عمومی انگلیسی است یا کره ای ؟

بسیار ممنون می شوم اگر به من کمک کنید.

Member sesoin آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    electrical engineering seoul national university

نقل قول نوشته اصلی توسط maryam-ss501 نمایش پست ها
    ببنید اول باید مطمئن شید که دوره لیسانسش به زبان انگلیسی هم ارائه میشه.دوما برای دانشگاه های کره تو دوره لیسانس ختما باید معلمات یه سر فرم رو پر کنن.اگه بتونی مخ چچند تا از معلم هارو بزنی که یه نوشته خوب که همون ریکامدرو برات بنویسن عالیه.وقتی میخوای فرم ادمیشن رو ÷ر کنی حتما همه چی رو بنویس حتی علایقت رو. مثلا بنویس بسکتبال خوب بازی میکنی اما به شنا هم علاقه داری. برای گرفتن فاند هم اصلا عجزو لابه نکن که جواب نمیده.کلا با اعتماد به نفس بنویس. حرف دیگران هم که میگن بذار برا فوق گوش نکن. من همسن تو بودم البته بعد از رتبه کنکورم. مشاورم برام چند تا دانشگاه که فول فاند میدادن بهم برای لیسانس تو سنگاپور و کره پیدا کردن اما من نشستم لیسانس رو خوندم الان ارزومه همون دانشگاه ها بهم فاند بدن.
    به جز کیاست حتما دانشگاه های دیگه کره رو هم امتحان کن

ApplyAbroad Hero hassanrouhi آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Electrical Engineering

سلام
    دانشگاه های کره برای لیسانس اکثراشون ازمون ورودی دارن.اما فکر کنم ماست باشه!!! چون خیلی ها قبول شدن.اما بعدش مصاحبه داره که یه خورده گیر میدن.عبور از این مرحله هم شانسه هم خیلی چیز های دیگه!
    راستی فیلم بوسه شیطنت امیز رو ببین!!! دید خوبی از ازمون لیسانس میده بهت!!
    واقعا خوشحالم!! يكي از بهترين خبر هاي سال 92 بود برام. تبريك ميگم به همه ي فوتبال دوستان انتخاب CR7 مقدس رو به عناون بهترين بازيكن جهان.اشكهاش بيانگر اراده و پشتكار غيرقابل توصيفش بود.واقعا تبريك به اسطوره ي صبر و پشتكار. بالاخره مسي نفرت انگيز رو پشت سر گذاشت

Junior Member ngar آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    بيوشيمي

Cool پاسخ : تحصیل در کره جنوبی

سلام ميشه راهنماييم كنيد تا زبان كره اي رو ياد بگيرم؟ توي شهرستان ما به زور كلاس زبان انگليسي پيدا ميشه چه برسه به زبان كره اي! خيلي مشتاقم كه اين زبان رو در حد اعلا ياد بگيرم حالا هر طوري كه شده.. تصميم قاطع گرفتم كه توي كره پزشكي بخونم لطفا من رور اهنمايي كنيد (در هر ضمينه اي كه ميدونيد كمكم كنيد ممنون ميشم)

نقل قول نوشته اصلی توسط ngar نمایش پست ها
    سلام ميشه راهنماييم كنيد تا زبان كره اي رو ياد بگيرم؟ توي شهرستان ما به زور كلاس زبان انگليسي پيدا ميشه چه برسه به زبان كره اي! خيلي مشتاقم كه اين زبان رو در حد اعلا ياد بگيرم حالا هر طوري كه شده.. تصميم قاطع گرفتم كه توي كره پزشكي بخونم لطفا من رور اهنمايي كنيد (در هر ضمينه اي كه ميدونيد كمكم كنيد ممنون ميشم)
    راستش تا جایی که من میدونم کلاس زبان کره ای تو تهران هم خیلی راحت پیدا نمیشه پس بهترین گزینه براتون یادگیری از طریق اینترنت است احتمالا بعدش هم میتونید برای تکمیل یادگیریتون به کره برید

سلام آقا يا خانوم sesoin!
    من لازم نيست مخ معلمهارو بزنم.باهاشون مشورت كردم.همشون با كمال ميل حاضرند منو تاييد كنن.
    فقط من تو قسمت بورس دولت كره خوندم كه NIIEDكلاس هاي زبان كره اي به مدت يكسال قبل تحصيل مي ذاره.نظر شما چيه؟ در ضمن اگه اشكالي نداره ميخواستم ايميلتونو داشته باشم.

ApplyAbroad Hero hassanrouhi آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Electrical Engineering

سلام
    زبان کره ای اونم در حد اعلا؟!!! اونم بدون کلاس؟ نمیگم امکان نداره اما واقعا بعید!! اصلا اینا از 4تا حرفی که تو کلمه هست 5تاشو نمیگن. زبان باحالی هست.اما فکر کنم یا باید اینجا با کتاب و نرم افزار کار کنین یا برین کره برای اموزش زبان یکی دوسال باشین.
    در مورد اون بورسم واسه لیسانس واقعا سخته. اگه واقعا شهریه kaistو یا postechیا kuرو نمی تونین بدین برین دانشگاه های nationalرو تحقیق کنین.شهریه اش کمه.یعنی در حدود سالی 2500000 وون. شاید به خوبیه privateها نشن اما بدم نیستن.تازه اگه بتونین از seuol national universityپذیرش بگیرین که عالیه!
    واقعا خوشحالم!! يكي از بهترين خبر هاي سال 92 بود برام. تبريك ميگم به همه ي فوتبال دوستان انتخاب CR7 مقدس رو به عناون بهترين بازيكن جهان.اشكهاش بيانگر اراده و پشتكار غيرقابل توصيفش بود.واقعا تبريك به اسطوره ي صبر و پشتكار. بالاخره مسي نفرت انگيز رو پشت سر گذاشت