نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 56 از 805 نخستنخست ... 6464748495051525354555657585960616263646566106156556 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 551 تا 560 , از مجموع 8047

موضوع: فرم DS-160

Senior Member sara123 آواتار ها

پیش فرض پاسخ : فرم DS 160

با تشكر از دوست عزيز آقاي احسان واسه راهنمايشون. من در دو مورد ديگه هم نياز به راهنمايي دارم:
    1- يه جايي در همين تاپيك خوندم كه additional contact information را اسم استاد نزنيم. درسته؟ من ميخواستم يكيشون را اسم استاد راهنمام را بزنم. و دومي را هم هنوز نمي دونم كي بزنم. دوستم كه ايرن هست بدم ايراد داره؟
    2-من در شركتي كه كار ميكنم شعبه اصلي تهران هست و من در يكي از branch ها در شهرستان كار ميكنم. شركتمون هم يكي از بزرگترين سازمانهاي دولتي هست و شايد يه خورده هم خطرناك باشه. حالا ميخواستم بدونم من ادرس امپلوير خودم را تهران بدم يا شهرستان؟ اگه شهرستان بدم در اوردن امار شركت واسه اونا طول نميكشه؟ اگه ادرس تهران بدم فكر نميكنن چرا من شهرستان محل سكونتم هست اما ادرس محل كارم تهران؟
    ممنون
    If you look at what you do not have in life, you don’t have anything. l
    If you look at what you have in life, you have everything. k

ApplyAbroad Veteran
    sabz1983 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Rutgers

Hi
    You're making it more complicated than it really is. Just put down an address and a phone number of ANY friend, relative or colleagues and fear no consequence! The odds they even refer to any of these contacts are substantially slim, to say the least.

Senior Member sara123 آواتار ها

در قسمت Additional Point of Contact Information نوشته که Postal office box numbers are unacceptable. این یعنی چی؟ یعنی اینکه کدپستی نباید کدپستی افیس باشه؟
    If you look at what you do not have in life, you don’t have anything. l
    If you look at what you have in life, you have everything. k

نقل قول نوشته اصلی توسط sara123 نمایش پست ها
    در قسمت Additional Point of Contact Information نوشته که Postal office box numbers are unacceptable. این یعنی چی؟ یعنی اینکه کدپستی نباید کدپستی افیس باشه؟
    postal box يا P.O. يعني صندوق پستي. شما مي توني توي يه پست خونه هم يه صندوق پستي داشته باشي.
    اما كد پستي مي شه zip code
    كساني كه در گرفتن وقت از سفارت عجله مي كنند، يا وقت هاي چند گانه مي گيرند، باعث ضايع شدن حق افراد بعدي مي شوند... وقتي يك دانشجو مي تواند وقت اضطراري بگيرد، با وسواس خود باعث جدايي اعضاي خانواده هاي ديگر و دور شدن همسران از هم يا از بچه هايشان مي شود.

Junior Member mah tala آواتار ها

سلام

من یه سوال در مورد سابقه کاری دارم. می خوام بدونم این سابقه کاری که می نویسم باید چه شرایطی داشته باشه؟ یعنی با خودمون باید چه مدارکی ببریم سفارت که نشون بدیم اینجا داریم کار میکنیم. آخه من هر جا کار کردم بیمه نبودم یه سری از کارا هم تو خونه انجام می دادم .حالا به نظر شما چی باید بنویسم برا سابقه کار؟ راستی کاری که در CV نوشتم هم دیگه انجام نمیدم یه جای دیگه کار می کنم ...

حالا یکی لطف کنه به من بگه باید چی بنویسم .

Junior Member

سلام
    من یک سوالی داشتم راج به دورهٔ آموزشی در سربازی و جوابی‌ که به سوال
    Do you have any specialized skills or training, including firearms, explosives, nuclear, biological or chemical experienc
    باید بدیم. من اطلاعات سربازی رو اونجا که در موردMilitary service میپرسه مینویسم، اما نمیدونم که باید به این سوال هم جواب مثبت بدم یا منفی‌ آخه من یک آموزشی رفتم و یک اسلحه هم بهمون دادن یک
    چند تا هم تیر زدیم ولی‌ والا specialized نشدیم! کلا دوستانی که سربازی می‌رن به این سوال چی‌ جواب میدن؟

Board Member
    rashdy_chem آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Physical Chemistry, University of Illinois at Chicago

نقل قول نوشته اصلی توسط azadi23 نمایش پست ها
    سلام
    من یک سوالی داشتم راج به دورهٔ آموزشی در سربازی و جوابی‌ که به سوال
    Do you have any specialized skills or training, including firearms, explosives, nuclear, biological or chemical experienc
    باید بدیم. من اطلاعات سربازی رو اونجا که در موردMilitary service میپرسه مینویسم، اما نمیدونم که باید به این سوال هم جواب مثبت بدم یا منفی‌ آخه من یک آموزشی رفتم و یک اسلحه هم بهمون دادن یک
    چند تا هم تیر زدیم ولی‌ والا specialized نشدیم! کلا دوستانی که سربازی می‌رن به این سوال چی‌ جواب میدن؟
    خدای من!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    نکنی اینکارو یکوقت!
    حتی دوستای هم رشته ای من (شیمی) این قسمت رو no زدن!
    پست شماه 538 همین تاپیک رو بخون... روزبه جان کامل توضیح دادند...

*** دوستان خواهش دارم با گزارش پست های خلاف به مدیران در برقراری نظم و اجرای قوانین فروم کمک کنید ***

Junior Member

دوست عزیز،
    آخه مشکل از اونجا پیش میاد که وقتی‌ شما ویزا رو گرفتی‌ رفتی‌ تو آمریکا ، اونجا هر فرمی واسه اداره مهاجرت پر کنی‌- واسه گرین کارت یا تغییر نوع ویزا
    یه سوالی هست که درست بعد از اینکه اطلاعات سربازی رو ازت پرسید باید به اون هم جواب بدی اونجا میپرسه
    Do you have any kind of military, paramilitary or weapon training
    من نمیخوام یه جوابی‌ الان بدم که بعدا اونجا مشکل ساز بشه ، چون یکی‌ از دوستام میگفت داخل خود آمریکا گاهی ادارهٔ مهاجرت ترجمهٔ کارت پایان خدمت رو میخوان و اونجا واضح نوشته کهMilitary training رفتی‌
    البته شایدم حرف شما درست باشه چون اینجا میپرسه Specialized skills or trainingکه خوب با اون چندتا تیری که ما زدیم فرق می‌کنه احتمالا
    با این حل من گیج شدم و اومدم اینجا بپرسم ببینم بقیه چیکار می‌کنن

ببخشید سوال تکراریه

اما جوابا متناقض بود

لطف کنید جواب بدین

تو DS۱۶۰ اونجا که پاپرت نامبر رو می‌خواد

تو پاس من مثلا نوشته شده I۹۹۹۹۹۹۹۹

حالا من باید فقط بنویسم ۹۹۹۹۹۹۹۹ یا باید حرف اول که I هست رو هم بنویسم؟

ApplyAbroad Guru Sunrise آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط azadi23 نمایش پست ها
    دوست عزیز،
    آخه مشکل از اونجا پیش میاد که وقتی‌ شما ویزا رو گرفتی‌ رفتی‌ تو آمریکا ، اونجا هر فرمی واسه اداره مهاجرت پر کنی‌- واسه گرین کارت یا تغییر نوع ویزا
    یه سوالی هست که درست بعد از اینکه اطلاعات سربازی رو ازت پرسید باید به اون هم جواب بدی اونجا میپرسه
    Do you have any kind of military, paramilitary or weapon training
    من نمیخوام یه جوابی‌ الان بدم که بعدا اونجا مشکل ساز بشه ، چون یکی‌ از دوستام میگفت داخل خود آمریکا گاهی ادارهٔ مهاجرت ترجمهٔ کارت پایان خدمت رو میخوان و اونجا واضح نوشته کهMilitary training رفتی‌
    البته شایدم حرف شما درست باشه چون اینجا میپرسه Specialized skills or trainingکه خوب با اون چندتا تیری که ما زدیم فرق می‌کنه احتمالا
    با این حل من گیج شدم و اومدم اینجا بپرسم ببینم بقیه چیکار می‌کنن
    پس شما معتقدید در آینده مثلا چندین سال بعد در هرجا بخواید اقدامی کنید به اطلاعات DS-160 که فرضا چندین سال قبل برای ورودتون پر کردید، دسترسی خواهند داشت و به آنها استناد میشه و از اونها استفاده میکنند؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)