سلام
من خونم رو از اول می میخام سابلت بدم. خونه نزدیک کنکوردیا هست و من الان با یه خانم که رانشجو هست همخونم. لطفا اگر کسی مایل هست خبر بده
سلام
من خونم رو از اول می میخام سابلت بدم. خونه نزدیک کنکوردیا هست و من الان با یه خانم که رانشجو هست همخونم. لطفا اگر کسی مایل هست خبر بده
سلام. من ساکن مونترال و دانشجوی کنکردیا هستم و برای ماههای می و ژوئن میخوام برم ایران . میخوام برای ۲ ماه خونم رو سوبلت بدم به یه نفر. چون هم اتاقیم پسر هست ترجیحا میخوام به یک پسر اجاره بدم اتاقمو. قیمتش خیلی مناسب برای کسی هست که تازه میخواد بیاد اینجا و میخواد پول هتل و ... نده
اگر کسی مایل هست با من تماس بگیره.
ویرایش توسط saman_shahin : April 20th, 2011 در ساعت 08:22 AM دلیل: معرفي ايميل
Whether u think u can or you cannot, either way u r right!!
سلام من برای اواخر April می رم مونترال. اگر کسی هست همخونه بخواد یا خونشو sublet بده لطفا بگه. مرسی
ویرایش توسط ehsan110 : May 10th, 2011 در ساعت 06:38 AM
ویرایش توسط saman_shahin : April 21st, 2011 در ساعت 03:48 PM دلیل: نویسنده یکی و تکراری
سلام یاسمین جان منم دارم میرم مونترال برای می و ژوئن ...و منم دارم دنبال هم خونه ای می گردم...شما برنامه ات چیه؟
از دوستان اگر کسی هم خانه ای برای ونکور خواست لطفا منو در جریان قرار بده.
من احتمالا واسه آگوست اونجا باشم. مرسی
I am looking for a roomate in montreal.I have a apartement 1.5 included all payment =pool sona and
ویرایش توسط ehsan110 : May 10th, 2011 در ساعت 06:39 AM
سلام به همه دوستان مقیم مونترال
ما یک خانواده 3 نفری هستیم که اول جولای میایم مونترال پسرم 3 سالشه .
اگر کسی خونه واسه 1 ماه سابلت میده لطفا پیام خصوصی بزاره واسم.
اگر اطاق هم باشه مشکل نیست.
با تشکر
سلام به دوستان
دنبال همخانه ای خانم در ویکتوریا برای ترم پاییز 2011 هستم، خوشحال میشم اگه موردی هست خبر بدین.
موفق باشین
علاقه مندی ها (Bookmarks)