صفحه 9 از 17 نخستنخست 1234567891011121314151617 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 81 تا 90 , از مجموع 167

موضوع: زندگی در جوهور

Member ali_m4057 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Master of Transportation and Highway Engineering

پیش فرض پاسخ : زندگی در جوهور

نقل قول نوشته اصلی توسط achool نمایش پست ها
    هتل دقیقا روبه رو جاسکو(فروشگاه نزدیک دانشگاه) هست به اسم گود هوپ هتل که حدود 80 رینگت واسه اتاق 2 تخت میگیره و نیاز به رزو هم نداره
    سلام
    جدا؟ هتلش که اگه ایمجوری باشه قیمتش ارزونه برای 2-3 شب اول.
    قیمت اتاق 3 نفرشو احیانا نداری ؟ احیانا

ممنون
    روزی پس از انکه بر نیروی بادها ، امواج،جزر و مد یا جاذبه مسلط شدیم ، نیروی عشق را متوجه خداوند خواهیم کرد. آنگاه برای دومین بار در تاریخ جهان ، انسان آتش را کشف خواهد کرد. تیلارد دوشاردن

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    University of Toronto - Civil Engineering

آقا ! ! اطلاعات غلط تا چه حد ؟
    کی گفته گود هوپ هتل نزدیک جاسکوه؟
    کی گفته 2 تخته شبی 80 رینگیته ؟
    من خودم گود هوپ هتل بودم و خیلی از دانشگاه دوره و شبی هم 150 رینگیته ارزونترین اتاق 2 نفره اش!
    فکر کنم منظورشما یورو ریچ یا یه چیز تو این مالیه ها باشه !
    ویرایش توسط utm-wanted : December 17th, 2010 در ساعت 12:09 AM

Member ali_m4057 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Master of Transportation and Highway Engineering

ای بابا دوستا خواهش میکنم اطلاعات غلط ندید!!
    ما داریم پامیشیم میایم اونجا تو یه کشور غریب !!
    روزی پس از انکه بر نیروی بادها ، امواج،جزر و مد یا جاذبه مسلط شدیم ، نیروی عشق را متوجه خداوند خواهیم کرد. آنگاه برای دومین بار در تاریخ جهان ، انسان آتش را کشف خواهد کرد. تیلارد دوشاردن

ApplyAbroad Editor rupking آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Maser of Science(Computer Science) UTM University

نقل قول نوشته اصلی توسط ali_m4057 نمایش پست ها
    دوستان این فاصله جوهور با کوالا چقدری هست؟
    با قطار بریم؟ با اتوبوس؟ با هواپیما؟ قیمت های حدودیش هم میگید؟

با هر کدوم بخوایم بیام چند ساعت طول میکشه؟ قیمت هاشون چقدره؟

ممنون
    البته من فقط با اتوبوس این راه رو اومدم!

از فرودگاه که بخواید برید کولالامپور با اتوبوس 10 رینگیت میشه(حدوداً نیم ساعت)
    از اونجا هم با یک اتوبوس شهری برید Bukit Jalan تقریباً 3 رینگیت(فکر کنم 10 دقیقه میشه)
    از اونجا با 31 رینگیت میبرن جهور(4 ساعته میرسید)
    ایستگاه Seri Putery که پیاده شید تا دانشگاه با تاکسی 10 رینگیت میشه( ... )

Junior Member

سلام به همه دوستان

ما یه خانواده 4 نفری البته یه پسر 5 ساله و یه شیر خوار 3 ماهه میخواستیم برای utm اقدام کنیم چند تا سوال داشتم

آیا امکان کار در جوهور هست ؟

اگر بخواهیم خونه مبله در جوهور بگیریم چقدر باید هزینه کنیم ؟

به نظر تون هزینه زندگی و اجاره مسکن و دانشگاه از 1500 تومان ماهی بیشتر میشه ؟

لطفا راهنمایی کنید که اصلا می ارزه آدم اینقدر هزینه کنه توی این دانشگاه درس بخونه یا نه ؟البته هدف من اینه که بعد از اینکه فوق رو گرفتم برای دکترا اروپا یا آمریکا اقدام کنم ؟

پیشاپیش از دوستانی که پاسخ من رو میدن و از سر در گمی نجاتمون میدن ممنونم

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    University of Toronto - Civil Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط MOGHIM نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان

ما یه خانواده 4 نفری البته یه پسر 5 ساله و یه شیر خوار 3 ماهه میخواستیم برای utm اقدام کنیم چند تا سوال داشتم

لطفا راهنمایی کنید که اصلا می ارزه آدم اینقدر هزینه کنه توی این دانشگاه درس بخونه یا نه ؟البته هدف من اینه که بعد از اینکه فوق رو گرفتم برای دکترا اروپا یا آمریکا اقدام کنم ؟

من و خانمم ( 2نفر) تقريبا ماهي 1 ميليون تومان خرج مي كنيم ! فكر كنم با 2 تا بچه همون 1500 تومان بشه ! البته به خودتون و نحوه زندگي كردن بستگي داره با صرفه جويي و حساب كتاب كردند بتونيد به 1 ميليون برسونيد !‌البته بهتره مبالغ به دلار گفته بشه . چون رينگيت داره هي گرونتر ميشه !

در مورد ارزشش رو داره يا نه !‌ نظر شخصي من اينه كه مالزي پلي به استرالياست تا اروپا يا امريكا ! در انجمن مربوط به اين موضوع بيشتر بحث شده

ApplyAbroad Champion
    maziyarsh آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Master of Multimedia

نقل قول نوشته اصلی توسط MOGHIM نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان

با سلام
    اول از همه من به شما پیشنهاد میکنم با توجه به شرایطی که دارید شعبه ی کوالالامپور را در این دانشگاه انتخاب کنید. اول اینکه برای کار کردن در شهر KL کسب و کار ایرانی زیاد هست و شانس بیشتری دارید. تعداد مدارس ایرانی در KL بیشتر هست (مطمئن نیستم فکر کنم جوهور اصلا نداشته باشه). خانم شما هم در KL راحت تر به سر کار میتونند بروند. در KL خانه های ارزان تر و به صرفه تری پیدا میشه و میتونید نزدیک به دانشگاه بگیرید تا زیاد وقت رفت و آمد نکنید و بیشتر در کنار خانواده خود باشید.
    در مورد اینکه بعد چه اتفاقی میافته نصیحت من به شما : قبل اینکه بیام فکر میکردم دانشگاه های دولتی مالزی شانس بیشتری برای این کشورها دارند. با گذشت زمان و دیدن دانشجوهایی که رفتند به این نتیجه رسیدم که در هر جا هستید، هرچی میخونید، فقط سعی کنید به درخشید. تمام و کمال برای رشته مایه بذارید. بدون شک آینده شما تامین خواهد بود.
    در مورد نحوه استفاده از فروم اینجا را حتما مطالعه کنید.
    پیش از استفاده از فروم حتما قوانین و مقررات را مطالعه بفرمائید.
    در صورت تمایل به همکاری در مدیریت فروم در این موضوع اعلام آمادگی نمایید.

Junior Member

سلام
    آقا این نتایج را کی اعلام می کنند تا بدونیم sept جهور هستیم یا نه . هر روز stutرا چک می کنیم تو مرحله دو هست.
    اما مهمتر یکی از دوستان ما در utm با سابقه تحصیل در مقاطع فوق لیسانس و الان هم دکتری میگه برای دکتری جهور اقدام کنیم ولی kl خونه بگیریم چون استادا هر هفته میان اونجا وما فقط ماهی یکبار بریم جهور. تا از امکانات واساتید دیگر دانشگاه ها هم در kl استفاده کنیم .
    این تجربه سالها موندن ایشون تو utm هست. نظر شما چی هست. چون این یه موضوع جدیده که میخوام نظر دوستان را هم بدونم.
    با تشکر
    نظر بدید.

Junior Member

سلام. البته گمونم کوچولوی شما و البته خود شما تا الان فارغ التحصیل هم شدین ولی از اونجایی که ممکنه واسه بقیه هم سوال باشه و چون خودم خیلی گشتم اینا رو اینجا مینویسم :

1- آموزش بچه ها مون کمتر از آموزش خودمون نیست. مطمئن باشین که با قدرت فراگیری زیاد بچه ها می تونین تا موقع برگشت و اتمام تحصیلتون فرزندتون هم آموزش های خیلی خوبی دیده باشه.. حالا از زبان گرفته تا هنر های دیگه مثل موسیقی و غیره. خیلی شنیده میشه بچه ه ایی که 2-3 ساله اینجان حتی غلط های گفتاری و زبان پدر مادرشون هم میگیرن.....
    2- حتما دنبال مهد بین المللی باشین که اینجا خیلی زیاده

3- شاید مهد نوری (NURI) معروفترین مهد بین المللی اینجا باشه که تعداد شعبه هاش از تعداد شعبه های بانک های اینجا بیشتره به نظرم. حداقل دور و بر یو تی ام دو سه تا هست. یکی نزدیک دسا اسکودای ( که الان 4-5 تا ایرانی ها توشه) یکی روبروی مک دونالد نزدیک یو تی ام و یکی هم نزدیک اسکودای پرید.... در کل مهد بدی نیست.. بستگی به سلیقه و نظر افراد داره.. قیمتش حدود ماهی 300 رینگیت هست... حالا دپوزیت اولیه هم بهش اضافه میشه... از صبح 8 تا 1 شهر و ساعات اضافه هم تا 4-5 هست ..... کلاساش به نظر من کمی شلوغه.. ( تا 14-15 تا بچه با یه مربی) .. یه کم به نظرم تمیز نیومد و ما بچمون رو از اونجا فعلا برداشتیم ... ( مثلا دستشویی ها تنها میرن بچه ها و نظارتی نیست. پابرهنه میرن و یه سری چیزای نا خوشایند دیگه) ولی اگه با مدیر مهد صحبت کنین حتما تاثیر گذاره و خیلی از دوستان این کارو کردن و راضی شدن و مشکل برطرف شده. به بچه ها انگلیسی و تا حدی مالایایی و چینی هم حتی یاد میدن ....

4- یه مهد خوب هم پشت جاسکو هست که خیلی ازش تعریف می کنن هم از نظر آموزی و هم از نظر بهداشت میگن بهتر از نوریه. راستش اسمش یادم رفته

5- یه مهد هم هست که احتمالا ما دخترمون رو از اول ترم دیگه ببریم اونجا.. به نام Rainbow. می تونین وبسایتش رو هم ببینین. مسیرش و فاصلش کمی دوره. تو خیابونه Padi Mahsuri هست که تا یو تی ام 16-17 کیلومتر راهه. این نکته منفیشه. ولی از هر رو تای دیگه بسیار بسیار تمییز تره. مدیرش یه خانم نیوزلندیه که بسیار با حوصله و انگیزست. کلاسها حدود 12 نفر با دو تا مربی در هر کلاسه. لوازم آموزشیش حرف نداره. از اسباب بازی های خلاقانش گرفته تا کتابخونه بچه ها و غیره. ساعت ماسه بازی و اب بازی هم دارن بچه ها ( ماسه هاش رو از آمریکا میاره). دستشویی سایز بچه ها هست و بچه ها حتما تحت نظارت میرن دستشویی. تمام مهد هم با وبکم میشه از خونه دید ( نوری این امکان رو نداره ). این مهد فقط تا ساعت 1 هست و ساعات اضافی ماکزیمم تا 3 هست ( با هزینه جداگانه ) - آها تا یادم نرفته قیمتش ماهیانه 600 رینگیته و اگه سرویس هم بخواین ماهی 150 تا هم اونه.

اگه باز بتونم کمکی به هرکدوم از دوستان بکنم خوشجال میشم.

Junior Member

سلام به دوستان
    مطلبی که مینویسم در مورد خونه مربوط به ماه می سال 2011 هست. بدیهی است زمان خیلی چیزا رو عوض می کنه. انتخاب خونه خیلی به سلیقه و نوع زندگی افراد بستگی داره. شخصا وقتی اومدم اینجا خونه ها خیلی خیلی تو ذوقم خورد هرچند که بعد از مدتی عادی میشه. ما خیلی دنبال خونه گشتیم و مشاهدات خودم رو در این مورد براتون می نویسم :

1- خوابگاهها : شخصا اطلاعات مفیدی در موردشون ندارم ولی بقیه دوستان توضیحات کاملی نوشتن.
    2- اسکودای پرید : در حال حاضر ما اینجا زندگی می کنیم. تا دانشگاه 6-7 کیل.تر بیشتر راه نیست. با اتوبوس کمی طول میکشه ولی با تاکسی 10 رینگیت و تاکسی هم همیشه هست. هرچند که ماشین بهترین گزینست. 6 طبقه مجتمع خریدی که پایین اینجاست مهمترین حسنشه شاید. مخصوصا Econsave که قیمتاش نسبتا پایینتر از همه جاس و از 10 صبح تا 10 شب بازه. کلی مغازه های لباس و ارایشگاه و رستوران هم هست. سینما و سالن بولینگ و Amusement Center واسه بچه ها هم بهش اضافه کنین .... دو نوع واحد دو خوابه و 3 خوابه هست. دو خوابه های خالی در حال حاضر از 900 ال 1100 هست و Furnished هم بستگی داره. یکی طبقه 18 دیدیم با لوازم بسیار خوب و شیک و تمیز ماهی 1600 رینگیت ولی حدود 1200 الی 1400 واسه معمولی تر ها رو روظ حساب کنین. به شانسوتن بستگی داره. خیلی روی آفیس حساب نکنین واسه پیدا کردن خونه خالی یه کم خرده شیشه دارن و همیشه میگن خالی نداریم و فقط یکی هست تا واحدشون زود اجاره بره. اینجا دو تا بلوک داره که اگه بلوک B گرفتین یادتون باشه جلوی ساختمون نگیرین چون خیلی صدا داره( صدای فن های تهویه) پشت بلوک ها مخصوصا طبقات 13-14 به بالا خیلی خوب و خنک تر هم هستن. از نظر ظاهر ماکزیمم در حد اکباتانه قیافه بلوک ها.
    یه نکته دیگه اینکه کلی ایرانی اینجاست. تقریبا هر بار که در آسانسورش باز میشه یه ایرانی میبینین . هندی که نداره ولی چینی و مالایایی زیادن.

2- دسا اسکودای - ملانا - ملاویز : به یو تی ام خیلی نزدیک ترن ( در حد 3-4 کیلومتر) ولی کیفیت واحد ها از پرید پایینتره به نظرم. ساختمون ها 4-5 طبقن و Facility هاشون کمتره. ظاهر ساختمون ها قدیمی تره. اگه اشتباه نکرده باشم قیمت خالی شون حدود 800 تا 1000 رینگیته

3- : خیلی نزدیک یو تی ام هست. خونه های ویلایی. یه واحد 4 خوابه و دوبلکس حدود 800-900 رینگیت در ماه. شاید واحد خالی خیلی راحت پیدا نشه. باید بگردین. شنیدم امنیتش خیلی خوبه و مشکلی نبوده تا حالا.

بجز موارد بالا اینجاها رو هم گشتم و مشاهداتم رو مینویسم :

4- Mewah View - روبروی KIP MART و تا یو تی ام حدود 13-14 کیلومتر راهه. بسیار دنج و خلوت و تمیز. امکاناتش از پرید بهتره. استخر بزرگ داره و همه امکانات ورزشی دیگه هم هست. شنیدم دو تا خانواده ایرانی هم اونجان. 4 تا بلوک 20 طبقست و دور تا دور مجتمع زمین های کشاورزیه و خنک تره نسبت به پرید. صدا که اطلا نداره در صورتی که در پرید صدای خیابون اسکودای کمی آزاردهندست مخصوصا اوی که میاین اینجا. خونه اش خیلی تمیز و خوش نقشن. خونه 130 متری 3 خوابه حدود 850 رینگیت کرایشه و 4 خوابه 160 متری حدود 1000 رینگیت به بالا. چون واحد خالی زیاده امکان چونه زدن خیلی بالاست . اگه بخواین اینجا باشین حتما باید ماشین داشته باشین چون به تاکسی و اتوبوس دور و برش دسترسی نداره. منظرش که بسیار زیباست. سایتش رو حتما برین ببینین. سا کنین اینجا بیشتر مالزیایی-چینی و سنگاپوری هستن. 3-4 تا عرب هم شنیدم اینجان

5-Chrystal Villa : بین سوترا مال و تسکو هست و تا یو تی ام حدود 13-14 کیلومتر راهه- واحد هاش بد نیستن فقط هیچ امکاناتش کمی پایینه. مرکز خرید هم نداره. ولی قیمت واحد خالیش حدود 600 تا در ماهه. خونه هاش کمی دلگیر و خفه هست. یه مشکل دیگش هم وجود بسیار زیاد هندی ها در این محتمعه.

6- Kip Mart : تا یو تی ام حدود 10 کیلومتر راهه. امنیتش خیلی بالاست - یه مجتمع خرید دیوار به دیوارشه - محوطش بسیار زیباست..... عکساش رو حتما ببینین. واحد هاش خیلی دلگیرن. راهرو هاش مثل کریدورهای بیمارستانهاست ولی مجتمع شیکیه. یه واحد 3 خوابه 90 متری ماهی 900 رینگیته الان. مبلش رو نمی دونم ولی باید حدود 1300 به بالا باشه.

7- Pilai View : تا یو تی ام 14-15 تایی راهه. مجتمع بسیار تمیز و شیکیه ( نسبت به عرف اینجا) دو نوع 3 خوابه داره که یکیش بزرگتره. کوچیکتره حدود 100 متره و قیمتش از 1600 رینگیت به بالا واسه یه واحد خالی. 2000 تا واسه خونه مبله هم شنیدم. دو سه تا ایرانی هم اونجا هستن.

8- Danga V iew : بسیار شیک و تمیز ولی دور به یو تی ام. تو ساحل دنگا هست و View ش بسیار زیباست. تا یو تی ام 20 کیلومتر راهه. فول امکانات هستش و قیمت واحد 3 خوابه خالی از 1600 رینگیت به بالا. مبله دیدیم 2200 تا میگفت ولی خیلی شیک و تمیز بود.

9- MAH KUTTA : نزدیک ANGSANA است و تا یو تی ام 20 تایی راهه. ظاهرش و امکاناتش تمیزه ولی واخد هاش خیلی تعریفی ندارن و پر هندی هست. قیمتش هم واسه یه 3 خوابه 130 متری ماهی 800 به بالا.
    خوب اینا مشاهدات من از برخی مجتمع های اینجا بود. امیدوارم تونسه باشم کمی کرده باشم و دیدی به شما داده باشم. زمانی که خودمون می خواستیم بیایم اینجا اطلاعاتی که از این فروم بدست آوردم بیشترین کمک رو بهم کرد . من هم به نوبه خودم سعی کردم اطلاعات اینجا رو کاملتر کنم

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)