نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 59 از 805 نخستنخست ... 9495051525354555657585960616263646566676869109159559 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 581 تا 590 , از مجموع 8047

موضوع: فرم DS-160

Banned

پیش فرض پاسخ : فرم DS 160

نقل قول نوشته اصلی توسط nimar نمایش پست ها
    با سلام،

من یه فامیل دور توی آمریکا دارم، پسرعموی پدرم و دخترشون، که اسم فامیلشون هم با ما فرق داره. به نظرتون اگر توی فرم دی اس ۱۶۰ چیزی در موردشون نگم مشکلی پیش میاد؟
    کلا تا حالا ۲ یا ۳ دفعه دیدمشون اما توی دوستای فیس بوکم هستند، ممکنه از طریق فیس بوک چک کنند و بفهمند که توی امریکا فامیل دارم؟
    من داییم رو نوشتم که توی تگزاسه اما بچه ها می گند هیچی نمی شه ! حالا داری حرف از پسر عموی پدریت می زنی !

فامیل درجه 1 یعنی پدر و مادر و خواهر و برادر و فک کنم نوشته بود نامزد و همسر و . . .
    گیر روی اینها هستش.
    نگران نباش بی خودی !

نقل قول نوشته اصلی توسط sara123 نمایش پست ها
    دوستان عزیز من در این تاپیک خوندم که بعضی بدون آپلود عکشون، فرم را sign می کنن اما من وقتی واسه من حالا رسیده به اپلود عکس و گزینه های review و sign فعال نیستن! چیکار کنم؟ من الان عکس با استانداردهای لارم ندارم.
    به خاطر اينكه نرم افزار فقط وقتي اجازه مراحل بعدي بدون عكس رو مي ده كه شما نتونيد عكس رو آپلود كنيد. يعني سيستم عكس شما رو قبول نكنه. وقتي شما عكس رو امتحان نكرديد كه سيستم اجازه نمي ده به مراحل بعد بريد.
    بعضي از بچه ها از عكس خالي سفيد با ابعاد مناسب استفاده كردن و تونستن برن مرحله بعد.
    كساني كه در گرفتن وقت از سفارت عجله مي كنند، يا وقت هاي چند گانه مي گيرند، باعث ضايع شدن حق افراد بعدي مي شوند... وقتي يك دانشجو مي تواند وقت اضطراري بگيرد، با وسواس خود باعث جدايي اعضاي خانواده هاي ديگر و دور شدن همسران از هم يا از بچه هايشان مي شود.

Senior Member sara123 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط احسان نمایش پست ها
    به خاطر اينكه نرم افزار فقط وقتي اجازه مراحل بعدي بدون عكس رو مي ده كه شما نتونيد عكس رو آپلود كنيد. يعني سيستم عكس شما رو قبول نكنه. وقتي شما عكس رو امتحان نكرديد كه سيستم اجازه نمي ده به مراحل بعد بريد.
    بعضي از بچه ها از عكس خالي سفيد با ابعاد مناسب استفاده كردن و تونستن برن مرحله بعد.
    ممنون
    من هر چی عکس سفید میگیرم میزارم نمیشه. شما یه فایل مناسب ندارین به منم بدین؟ پیغام خطا اینه:
    Unable to initialize. Please verify that all filepaths and license strings are valid
    یه سوال دیگه اینکه خودمون میتونیم عکس را بگیریم یا باید بریم حتما اتلیه؟
    ویرایش توسط sara123 : May 2nd, 2011 در ساعت 07:37 PM
    If you look at what you do not have in life, you don’t have anything. l
    If you look at what you have in life, you have everything. k

سلام

من دارم از نگرانی می میرم. من فرم رو سابمیت کردم و باهاش وقت گرفتم حالا متوجه شدم 2 رقم از sevis فرم همراهم و همچنین عدد سال ورود به دوره راهنمایی رو اشتباه نوشتم.
    می شه بعدا در سفارت تصحیح کرد؟؟؟؟

لطفا جواب منو بدین!

نقل قول نوشته اصلی توسط marjanjoon نمایش پست ها
    سلام

من دارم از نگرانی می میرم. من فرم رو سابمیت کردم و باهاش وقت گرفتم حالا متوجه شدم 2 رقم از sevis فرم همراهم و همچنین عدد سال ورود به دوره راهنمایی رو اشتباه نوشتم.

لطفا جواب منو بدین!
    اول اینو بگم که خواهشاً دوستان از این نوع ادبیات پرهیز کنن

دارم می‌میرم!

تو این ایام بچه‌ها به اندازه کافی‌ فشار روشون هست، سعی‌ کنید فضارو بیش از این برای خودتون و بقیه ملتهب نکنید

من خودم sevis رو ۰۰۰۰۰۰۰۰۰ وارد کردم

اگه پستای قبلیو خونده باشین، دوستان گفتن که می‌شه فرمو تصحیح کرد، پستای قبلیو بخونید، حتما پاسخ کاملی برای سوالتون پیدا می‌کنید

زنده باشید!

ApplyAbroad Champion
    hossein2266 آواتار ها

سلام

لطفا جواب منو بدین!
    با سلام.

نگران نباشيد. DS160 جديد پر كنيد و با پرينت جديد و قبلي (هر 2 باهم) بريد سفارت و همونجا بگيد تا جديده رو جايگزين قبليه كنند.

Senior Member sara123 آواتار ها

سلام

لطفا جواب منو بدین!
    اصلا نگران نباشین!
    کدوم سفارت؟
    یه ایمیل بزنین به خودشون تا خیالتون راحت بشه.
    اگه یکی جوای منم بده ممنون میشم
    If you look at what you do not have in life, you don’t have anything. l
    If you look at what you have in life, you have everything. k

ApplyAbroad Champion
    hossein2266 آواتار ها

اصلا نگران نباشین!
    کدوم سفارت؟
    دوست عزيز

ابعاد عكس بايد 5*5 باشه! براي اينكه كارتونو راحت كنم پيشنهاد من به شما اينه كه اگه يه عكس 4*3 يا 4*6 از خودتون داريد با دوربين همراه يا دوربين ديجيتال يه عكس از نزديك (حالت ماكرو) بندازين و بعد بريد تو فتوشاپ ابعاد عكس رو 5cm*5cm كنيد و رزولوشن عكس رو هم بين 600*600 تا 1200*1200 (مثلا 800*800) تغيير بدين. به همين راحتي مي تونين عكستونو آپلود كنيد. اگه هم مي خواهيد پول خرج كنيد مي تونيد به هر عكاسي كه دم دستتونه بريد و عكس بگيريد و ازش بخواين يه عكس 5*5 با رزولوشن مثلا 800*800 روي CD براتون رايت كنه.

موفق باشيد.

اصلا نگران نباشین!
    کدوم سفارت؟
    سفارت قبرس.

ممنون

Banned

سلام

کسی تونسته عکسش رو آپلود کنه ؟

برای من یه گیر می ده که می گه نمی تونه پروسه آپلود رو شروع بکنه!
    همه ویژگی های عکس هم همون هایی هستش که خودشون گفتند!

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)