دوستانی که این روزها مصاحبه داشتن بیان تجربهشون بگن بعدش برید جشن بگیرید! من آخر هفته مصاحبه دارم، انصافا اول میام اینجا نتیجه را میگم. دعا کنید که ویزا را بدن
دوستانی که این روزها مصاحبه داشتن بیان تجربهشون بگن بعدش برید جشن بگیرید! من آخر هفته مصاحبه دارم، انصافا اول میام اینجا نتیجه را میگم. دعا کنید که ویزا را بدن
...حالا من بازهم تلاشم رو مي كنم ببينم چي مي شه!
به هرحال تا جاييكه من مي دونم (دوستان ديگه اي كه در آنكار ديدم) بغير از شرايط استثنايي من بقيه در آنكارا به خوبي ويزاهاشون رو گرفتن![/QUOTE]
منم روز بعد از نوید بودم (26 اپریل) که همه گرفتن...
نوید جون این عکسهایی که از من گرفتی اونجا میل کن لطفا!
خوبه تو پذیرش گرفتن شانس داشتی، ویزا رو می تونی جبران کنی
تا حالا سابقه داشته که آفیسر با کسی تلفنی صحبت بکنه و مثلا بگه که فلان چیزم با خودت بیار قبل از مصاحبه ؟
بچه هایی که رفتند آنکارا چندتا آفیسر آقا و چند تا آفیسر خانوم اونجا دیدند ؟ آقا ها جوون بودند یا پیر ؟ فارسی بلد بودند یا نه ؟
سلام.من رد شدم. مستر بدون فاند. ریاضی .معدلم کم بود.
هیچ گیر خاصی نداد. همه اون سوالای تکراری.
یکی از دوستان عزیز (seabird) سوالاتی در مورد جو مصاحبه پرسیده بود که با توافق هم قرار شد بخشی از جواب رو اینجا بذاریم تا شاید برای بقیه هم مفید باشه(البته برخی موارد در تاپیک 2010 هم بوده ولی گفتم بازم یکجا باشه بد نیست):
- در مورد جو سالن و مصاحبه: محیط نسبتا آرومه؛ ظاهرا چیزی مشابه بانکه ولی ساکت تر! کسایی که تو صف منتظرن، روی صندلیهایی پشت به باجه ها نشسته اند و مستقیما مصاحبه شونده ها را نمی بینند. یک LCD روبرو هست که با صدای خیلی کم یک شبکه ای رو پخش میکنه(روز ما یک شبکه ترک بود!)
کنار اون ال سی دی، دو ردیف نشانگره که شماره ها روش اعلام میشه؛ مثل بانک خودمون؛ اما فقط تصویری! با آپدیت شدن شماره یک بوق کوتاه شنیده میشه تا توجه رو جلب کنه. شماره ها خیلی درهم اعلام میشه؛ چون کیسها متفاوته. مثلا شماره ماها (دانشجویی) با 300 شروع میشه اما همونها هم کیسهای ایرانی و ترک باهمه...
بار اول که شماره اعلام میشه شما برای انگشت نگاری میرید(دوبار که رفتم انگشت نگاری ماها رو واسه باجه چهار اعلام میکرد). بعد دوباره برمیگردید سرجاتون میشینید و منتظر میشید دوباره شمارتون اعلام شه. بازم طبق تجربه، باجه های 5 و 6 معمولا ما ایرانیا اعم از دانشجویی توریستی و .. رو صدا میزنن(فارسی یا انگلیسی).
در موقع مصاحبه، آفیسر نشسته و شما ایستاده اید! اما به علت ارتفاع اندک صندلی اختلاف ارتفاعی بین شما و آفیسر دیده نمیشود.
آفیسر از یک میکروفن کوچک استفاده میکنه؛ بنابراین به هیچ وجه نگران شنیدن صدای ایشون نباشید. با تجربه ای که در موقع گرفتن وقت داشتم، خیلی نگران شنیدن مناسب صدا و حتی متوجه شدن کلمات بودم. اما به هیچ وجه مشکلی نبود. به جرات میتونم بگم که تک تک کلمات آفیسر را شنیدم و متوجه شدم. حتی صدای آفیسر تا حدودی توسط افراد منتظر در سالن هم شنیده میشه.
هرچند صدای شما و بخصوص آفیسر تاحدودی توسط حضار شنیده میشود ولی اصلا نگران نباشید؛ آدم موقع مصاحبه به این چیزا فکر نمیکنه!!! ضمن اینکه حضار هم بیشتر حواسشون به خودشونه!!
اما نکته بعدی اینکه: ای دوستانی که دارید واسه مصاحبه میرید!!!
نگران نباشید اما با دقت باشید! منظورم اینه که به این مفهوم که زیاد خودتون رو از نظر فکری اذیت نکنید ولی به همه جزئیات دقت کنید. اعتراف میکنم به هیچ وجه به اینکه هر شب قبل خواب خودتون رو ویزا گرفته تصور کنید اعتقاد ندارم!! در مقابل بهتره خودتون رو جای آفیسر بگذارید و در مقام قضاوت ببینید که آیا همه چی مرتب به نظر میاد یانه! این دقیقا جمله ای است که اکثر آفیسرها بعد از موفق بودن مصاحبه میگن!
در مجموع شرایط هم خوبه؛
ایشالا با توکل به خدا همه دوستان موفق و سربلند باشند!
با سپاس
سوال اولتو نمیدونم!
والا در اون زمان-یک ماه پیش- که ما واسه مصاحبه رفتیم(در باجه های 5 و6):
یک خانوم سریع الویزایی بود که ماشاالله دو تا سوال میپرسید برگ زرد میداد(البته اون روز مصاحبه شونده هاش همه توریستی بودن)
یک آقای جوون، بوری هم بود که همش سوال میپرسید و کمی تا نسبتی دقیق (یا به قول خودمون گیر) بود و هر چی میگفتی تایپ میکرد. اما بازم به دو نفر توریستی و بنده ی دانشجو که نفر آخر بودم برگ زرد داد.
هر دوی این افراد فارسی هم بلد بودن! از ما هم بهتر! یادم میاد سری اول یک آقای توریست ایرانی که مثلا فارسی مصاحبه میشدن گفتن: دارم میرم Cousin ام رو ببینم! آقای آفیسر گفت: خب حالا پسرعموت اونجا چیکار میکنه؟! طرف گفت: Cousinam پسر داییمه!! آفیسر هم کلی از اشتباه خودش شرمنده شد بنده خدا
بار دوم، تا جایی که یادمه در هر دو باجه فارسی بلد، آفیسر خانوم بود
البته منظورم این نیست بقیه فارسی بلد نبودنها؛ مثلا باجه چهار هم که انگشت نگاری بود فارسی هم صحبت میکرد...
hi my dear friends. Unfortunately I was rejected yesterday. I was full funded and I had applied for Phd. But the officer rejected me. He asked me some question like purpose, universıty, other university I applied, My toefl and GRE, I think he made his decision in advance. I want to know about others who had interview yesterday.
I am schedulıng an expedited appointment ın Dubai
By the way I am married and 33 years old
علاقه مندی ها (Bookmarks)