نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 61 از 805 نخستنخست ... 11515253545556575859606162636465666768697071111161561 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 601 تا 610 , از مجموع 8047

موضوع: فرم DS-160

Junior Member

پیش فرض پاسخ : فرم DS 160

نقل قول نوشته اصلی توسط tondarchabok نمایش پست ها
    فكر ميكنم براي گرفتن وقت از قبرس نياز به شماره DS 160 داشته باشيد همونيكه مثلا اينطور شروع ميشه AA0011F45G و باركد هم بعد از اينكه فرم را سامبيت كرديد دقيقا منطبق با همين شماره هست پس لازم نيست كه الان فرم را كامل پركنيد فقط يكي ايجاد كنيد تا بهتون اون شماره را بده (دقت كنيد از زمان شروع ايجاد يك فرم DS 160‌ تا زمان تكميلش تنها 30 روز وقت داريد و بعد 30 روز اگر تكميل و سابميت نشه از بين ميره)
    سلام بچه ها

بياييد به همديگه اطلاعات غلط يا ناقص نديم.

براي گرفتن وقت از سفارت در قبرس شما قطعا به فرم DS-160 سابميت شده نياز داريد. چونكه بايد تا يك ساعت بعد از گرفتن وقت به سفارت ايميل بزنيد و شماره confirmation و bar code را بفرستيد. اونها هم بررسي مي كنن كه آيا باركد ارسالي مال يك فرم سابميت شده است يا مال يك فرم صرفا ايجاد شده است. و اگر فرمتون سابميت نشده باشه سفارت جوابي مانند همون چيزي كه به من در همين مورد داده، مي ده:
    You have submitted an invalid DS-160 application barcode number.
    Therefore your appointment has been canceled. You DO NOT have a valid
    appointment at our location.

موفق باشيد.

من به سفارت قبرس ایمیل زدم. چون بعضی چیزها رو اشتباه در فرم نوشته بودم. گفتم یکی دیگه پر کنم یا همون رو روز مصاحبه با خودکار مشکی پر کنم (قابل توجه بعضی دوستان که با خودکار فرم را تصحیح می کنند)، جواب داد یکی دیگه باید پر کنی و شماره بارکد جدید رو برای ما بفرست.

Banned

نقل قول نوشته اصلی توسط marjanjoon نمایش پست ها
    من به سفارت قبرس ایمیل زدم. چون بعضی چیزها رو اشتباه در فرم نوشته بودم. گفتم یکی دیگه پر کنم یا همون رو روز مصاحبه با خودکار مشکی پر کنم (قابل توجه بعضی دوستان که با خودکار فرم را تصحیح می کنند)، جواب داد یکی دیگه باید پر کنی و شماره بارکد جدید رو برای ما بفرست.
    این داستان خودکار برای سفارت آنکارا بودش معمولا!!!!!

حالا من نمی دونم وقتی میشه 100تام DS پر کرد دیگه چه کاری هستش که با خودکار خط خطی کنیم!

برای آنکارا هم اخیرا حتی عکس رو هم آپلود می شه کرد. (می گفتند که عکس رو دستی می دادند قبلا)

Junior Member

سلام
    فامیلی من دو بخشی (که بخش انتهایی نام شهرمون هست) است ولی در مقالات تنها بخش اول فامیلیم نوشته شده. آیا من باید در قسمت other names وارد کنم؟ بخشی از فامیلی رو میشه به عنوان فامیلی دیگه وارد کرد؟

ApplyAbroad Champion
    hossein2266 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط EbneSina نمایش پست ها
    سلام
    فامیلی من دو بخشی (که بخش انتهایی نام شهرمون هست) است ولی در مقالات تنها بخش اول فامیلیم نوشته شده. آیا من باید در قسمت other names وارد کنم؟ بخشی از فامیلی رو میشه به عنوان فامیلی دیگه وارد کرد؟
    دوست عزيز

اسم يكي از مهمترين بخشها مخصوصا تو پروسه كليرنسه. اسمتون تو فرم DS160 دقيقا بايد هموني باشه كه تو پاسپورت شماست. اسمي كه تو مقاله زدين به هيج عنوان مهم نيست. پيشنهاد من اينه كه دو بخش فاميليتون رو بدون فاصله و پشت سرهم بنويسيد تا قسمت اول فاميليتون middle name محسوب نشه. به نطر دوستان با تجربه قبلي، اين بهترين حالت براي نوشتم فاميليهاي 2 بخشيه.

موفق باشيد.

Junior Member

خیلی ممنون از حسین عزیز :
    خوشبختانه فامیلی من تو پاسپورت و سایر مدارک سر هم هست و من هم سر هم نوشتم. اما تو مقالاتم قسمت اول فامیلیم هست نه کلش؟ گیر ندند تو کلیرنس که چرا نگفتی؟

Junior Member

سلام
    من برا PhD پذیرش گرفتم. البته هنوز از پروژه ارشد دفاع نکردم.
    تو فرم DS-160 اونجایی که می پرسه تمام موسساتی که بعد از دبستان در آنجا تحصیل کرده ای رو ذکر کن،من یک مشکل دارم.
    اینکه برا مقطع فوق لیسانس تاریخ فارغ التحصیلی رو نمی تونم برا آینده (مثلا 1 ماه دیگه که میخوام دفاع کنم یا حتی 1 روز دیگه) بزنم. حتی نمیشه جاشو خالی گذاشت. اگه هم نخوام دانشگاه ارشد رو ذکر کنم که فکر کنم بد تره. تو این حالت چه کار باید کرد؟

نقل قول نوشته اصلی توسط hossein2266 نمایش پست ها
    دوست عزيز

اسم يكي از مهمترين بخشها مخصوصا تو پروسه كليرنسه. اسمتون تو فرم DS160 دقيقا بايد هموني باشه كه تو پاسپورت شماست. اسمي كه تو مقاله زدين به هيج عنوان مهم نيست. پيشنهاد من اينه كه دو بخش فاميليتون رو بدون فاصله و پشت سرهم بنويسيد تا قسمت اول فاميليتون middle name محسوب نشه. به نطر دوستان با تجربه قبلي، اين بهترين حالت براي نوشتم فاميليهاي 2 بخشيه.

موفق باشيد.
    من ديدم كه بعضي هايي كه اسم و يا فاميلي 2 كلمه اي دارن، از خط فاصله استفاده مي كنن. مثل اين:
    Seyyed-Arsalan Mohamadi-Golpaigani

اينطوري خوانايي بهتري داره. خيلي از مليت هاي ديگه هم اين كار رو مي كنن. البته انگار توي DS نميذاره خط فاصله وارد كنيد. اما به هر حال براي پاسپورت و ريز نمرات و تافل و GRE چي؟
    كساني كه در گرفتن وقت از سفارت عجله مي كنند، يا وقت هاي چند گانه مي گيرند، باعث ضايع شدن حق افراد بعدي مي شوند... وقتي يك دانشجو مي تواند وقت اضطراري بگيرد، با وسواس خود باعث جدايي اعضاي خانواده هاي ديگر و دور شدن همسران از هم يا از بچه هايشان مي شود.

نقل قول نوشته اصلی توسط UT121 نمایش پست ها
    سلام
    من برا PhD پذیرش گرفتم. البته هنوز از پروژه ارشد دفاع نکردم.
    تو فرم DS-160 اونجایی که می پرسه تمام موسساتی که بعد از دبستان در آنجا تحصیل کرده ای رو ذکر کن،من یک مشکل دارم.
    اینکه برا مقطع فوق لیسانس تاریخ فارغ التحصیلی رو نمی تونم برا آینده (مثلا 1 ماه دیگه که میخوام دفاع کنم یا حتی 1 روز دیگه) بزنم. حتی نمیشه جاشو خالی گذاشت. اگه هم نخوام دانشگاه ارشد رو ذکر کنم که فکر کنم بد تره. تو این حالت چه کار باید کرد؟
    دانشگاه ارشد رو تو قسمت present work and education بنويسيد.
    كساني كه در گرفتن وقت از سفارت عجله مي كنند، يا وقت هاي چند گانه مي گيرند، باعث ضايع شدن حق افراد بعدي مي شوند... وقتي يك دانشجو مي تواند وقت اضطراري بگيرد، با وسواس خود باعث جدايي اعضاي خانواده هاي ديگر و دور شدن همسران از هم يا از بچه هايشان مي شود.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط hosseinab نمایش پست ها
    من داییم رو نوشتم که توی تگزاسه اما بچه ها می گند هیچی نمی شه ! حالا داری حرف از پسر عموی پدریت می زنی !

فامیل درجه 1 یعنی پدر و مادر و خواهر و برادر و فک کنم نوشته بود نامزد و همسر و . . .
    گیر روی اینها هستش.
    نگران نباش بی خودی !
    مرسی که جواب دادید.
    توی فرم دی اس ۱۶۰، بعد از فامیل های درجه 1 می پرسه Do you have any other relative in US. فامیل های اینقدر دور هم حساب میشن یعنی؟
    بعد حالا که نگفتم، دروغ محسوب میشه؟ ممکنه مشکل ایجاد کنه؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)