صفحه 25 از 85 نخستنخست ... 15161718192021222324252627282930313233343575 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 241 تا 250 , از مجموع 849

موضوع: نتایج و تجربیات مصاحبه‌ی ویزای آمریکا در آنکارا در سال ۲۰۱۱

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Sharif Univ of Tech

پیش فرض پاسخ : نتایج و تجربیات مصاحبه‌ی ویزای آمریکا در آنکارا در سال ۲۰۱۱

من هم امروز مصاحبه داشتم با دو تا آقای بالایی ( که با خانوماشون بودن) و بقیه بچه ها! صحبتای افیسر و خودمو مینویسم. جوابای من تو پرانتزیا هست.
    سلام! خوبی؟ ( سلام خوبم مرسی! شما خوبین؟!) منم خوبم!
    میخوای دکترا بخونی! شیمی! ووو! این که خیلی سخته! سخت نیست؟! "همراه با خنده های مهربانانه!" ( من عاشقشم! (خیلی رومانتیک!) ) معلومه ازت!
    ووو! یعنی دکترات مستر و پی اچ دی با همه؟! ( دایرکت هست!) چه خوب! " چون امروز همه ارشد یا لیسانس رو تموم کرده بودن و فارغ التحصیل بودن دوق زده شده بود فکر کنم!"
    الان چی کار میکنی؟! ( ترم آخر لیسانسم)
    لیسانس کجا بودی؟! ( شریف) ووو! کارنامه تو بده ( بفرمایید!) " یه نگاه کرد و پس داد!"
    جی آر ای دادی؟! (بله!) " منتظر بود مثلا من بگم میخوای کارنامه شو ببینی؟! منم چون حال نداشتم نگفتم!:دی!" (اوکی پس جی آر ای دادی.)
    کجاها تو امریکا اپلای کردی؟ ( گفتم!)
    Everything looks fine & …..

بچه‏هایی که آنکارا مصاحبه داشتین، آفیسر آی-20 شما را هم نگه داشت؟ چون آی-20 من را پس نداد، به نظرتون این نرماله؟

Junior Member amidi آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط babakrezaie نمایش پست ها
    بچه‏هایی که آنکارا مصاحبه داشتین، آفیسر آی-20 شما را هم نگه داشت؟ چون آی-20 من را پس نداد، به نظرتون این نرماله؟
    I20 من و همسرم رو برگردونده. علتش رو نمی دونم که چرا مال شما رو پس نداده ولی اگه جوابی براش پیدا نشد فردا زنگ بزن به سفارت

سلام به همگی. دوستای عزیز من 18 می مصاحبه دارم.استرس هم دارم.اگه 1 نفر وقت اضطراری گرفته باشه ممکنه آفیسر باش فارسی حرف بزنه؟
    من معدلم 17.5 ه . تافل 98 و جی آر ای 1200(800+400) برای مستر دارم میرم که پارشیال فانده برای سال اول.رنکشم تو رشته ی من یکه.از یه دانشگاه دیگه هم فول فاند ادمیشن گرفتم که چون رنکش پایین تره بیخیالش شدم.دوستایی که تجربشون بیشتره لطفا بگن آفیسر به چی میتونه گیر بده؟

ApplyAbroad Veteran
    alireza.p آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Electrical Engineering - Texas A&M University

ببین دوسته عزیز هممون استرس داریم هرکسی یک نکته منفی برای ویزا تو خودش میبینه ولی کاریش نمیشه کرد فقط امیدوار باشید و با اعتماد به نفس کامل برید جلو. اینجوری که مشخصات و شرایتتو گفتی بعید میدونم چیزی باشه که بهش گیر بدن فقط خودتونو آکادمیک نشون بدین. در ثانی شاید فقط از نظره زبان ضعیفی که آره اون ممکنه امتیازه منفی به حساب بیاد ولی تمرین کن تا هفته دیگه حتما موفق میشی. از من میشنوی اصلآ فکره فارسی مصاحبه کردنو از سرت بیرون کن چون خیلی زشته که بخوای اینجوری بری امریکا خودتو بذار جای طرف ببین چه فکری میکنی نمیگی این دانشجو میخواد بشه زبونه مارو بلد نیست؟ با انرژی مثبت، با قدرت، موفق میشی... ایشالا همه کسایی که زحمات کشیدن میگیرن.

نقل قول نوشته اصلی توسط best_wise88 نمایش پست ها
    سلام به همگی. دوستای عزیز من 18 می مصاحبه دارم.استرس هم دارم.اگه 1 نفر وقت اضطراری گرفته باشه ممکنه آفیسر باش فارسی حرف بزنه؟
    من معدلم 17.5 ه . تافل 98 و جی آر ای 1200(800+400) برای مستر دارم میرم که پارشیال فانده برای سال اول.رنکشم تو رشته ی من یکه.از یه دانشگاه دیگه هم فول فاند ادمیشن گرفتم که چون رنکش پایین تره بیخیالش شدم.دوستایی که تجربشون بیشتره لطفا بگن آفیسر به چی میتونه گیر بده؟

ApplyAbroad Veteran
    Radian آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Arizona State University

نقل قول نوشته اصلی توسط alireza.p نمایش پست ها
    ببین دوسته عزیز هممون استرس داریم هرکسی یک نکته منفی برای ویزا تو خودش میبینه ولی کاریش نمیشه کرد فقط امیدوار باشید و با اعتماد به نفس کامل برید جلو. اینجوری که مشخصات و شرایتتو گفتی بعید میدونم چیزی باشه که بهش گیر بدن فقط خودتونو آکادمیک نشون بدین. در ثانی شاید فقط از نظره زبان ضعیفی که آره اون ممکنه امتیازه منفی به حساب بیاد ولی تمرین کن تا هفته دیگه حتما موفق میشی. از من میشنوی اصلآ فکره فارسی مصاحبه کردنو از سرت بیرون کن چون خیلی زشته که بخوای اینجوری بری امریکا خودتو بذار جای طرف ببین چه فکری میکنی نمیگی این دانشجو میخواد بشه زبونه مارو بلد نیست؟ با انرژی مثبت، با قدرت، موفق میشی... ایشالا همه کسایی که زحمات کشیدن میگیرن.
    اینجوری تصحیح کنم که : صحبت فارسی = ریجکت 100 %
    Arizona State University / Alumnus, Class of 2015 / Materials Science & Solid State Electronics, PhD
    دریچه ای به زندگی در آمریکا : اینستاگرام

سلام دوستان خوب
    اجازه مي دهند كه براي يك بچه 10 ساله، كتاب داستان به داخل سفارت ببريم تا سرش گرم باشد؟

ApplyAbroad Veteran
    alireza.p آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Electrical Engineering - Texas A&M University

دوستانی که برای ویزا رفتن. اجازه میدن پوشه ببریم برای مدارک ؟

Junior Member amidi آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط alireza.p نمایش پست ها
    دوستانی که برای ویزا رفتن. اجازه میدن پوشه ببریم برای مدارک ؟
    بله. خیلی از بچه ها کیف هم برده بودن. ما هم سه تا پوشه برده بودیم که عملا به درد نخورد اونجا وسائل رو باید موقع ورود از داخل محفظه ایکس ری رد می کردین و می رفتین داخل. فکر کنم فقط وسائل برقی و موبایل ممنوع بود. ما شکلات هم بردیم داخل و مشکلی نبود.

ضمن تشكر از دوستاني كه به طور كامل سوال و جواب، مدارك لازم شده، شرايط خودشون و شرايط محيط رو مي گن،
    پيشنهاد مي كنم كه دوستان سوال و جواب ها رو به انگليسي بنويسن. اينطوري خيلي خيلي براي بچه هايي كه مصاحبه در پيش دارند مفيدتر خواهد بود و حتي با نحوه هاي مختلف پرسيدن يه سوال آشنا خواهند شد.
    كساني كه در گرفتن وقت از سفارت عجله مي كنند، يا وقت هاي چند گانه مي گيرند، باعث ضايع شدن حق افراد بعدي مي شوند... وقتي يك دانشجو مي تواند وقت اضطراري بگيرد، با وسواس خود باعث جدايي اعضاي خانواده هاي ديگر و دور شدن همسران از هم يا از بچه هايشان مي شود.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)