سلام دوستان
من F-1 هستم و همسرم F-2. ما از دو جا وقت داريم. به نظر شما كدوم بهتره؟
- آنكارا :من 3 جون وقت دارم و همسرم 27 جون. (من وقت اضطراري گرفتم و همسرم وقت عادي)
- كابل : هر دو با هم 7 جون وقت داريم.
من نگرانم اگر جدا جدا بريم مصاحبه به يكيمون ويزا ندن. چون ميگن زوجها با هم برن بهتره. لطفا راهنمايي كنيد.
يك سوال ديگه دارم: آيا زوجهايي بودن كه مشابه ما وقتهاي آنكارا جداجدا داشته باشن و بعد سفارت وقت F-2 رو جابجا كنه و بياره با F-1 همزمان كنه؟
خيلي ممنون از جوابتون
من ديروز كه تلفني براي خودم وقت مي گرفتم از آنكارا، بهشون گفتم كه وقت همسرم رو هم بيارن 3 جون گفتند نميشه. بايد اول ايميل بزني و توضيح بدي اگر موافقت شد، بعد زنگ بزني تا تاريخ اونو عوض كنيم. هنوز هم جواب ايميلم رو ندادن.
سوال: شما مورد اينطوري سراغ دارين كه اينقدر با اطمينان ميگين؟ ميشه دقيقا بگين كيس چي بوده؟
سوال ديگه: بچه هايي كه امروز براي وقت اضطراري زنگ زدن، بهش گفتن كه زودترين تاريخ ممكن 17 جونه. حالا فرضا اگر با تغيير وقت همسر من موافقت كنن، اصلا 3 جون جا ندارن كه بخان بهش بدن. اين تحليل من درسته؟ يا براي F-2 نيازي نيست جاي خالي داشته باشن؟
متاسفانه خيلي بلاتكليفم. حتي نميتونم بليط بگيرم با اينكه دو هفته بيشتر نمونده و 3 جون هم توي تعطيلات خرداده كه بليط راحت گير نمياد.
ضمنا حواسم هست و قطعا به محض اينكه تكليفم معلوم بشه يكيشو كنسل مي كنم.
سلامممممممممممممممممممممم مممم
دست دست حالا دست دست . . . . دست به افتخار همه ایرانی ها که درس خونن
من و Rashidy_chem و 7و8 از دوستام که امروز از آنکارا برگ زرد گرفتیم.
سوالا :
همون سوالای عادی + 1 گیر کوچیک که چرا ایران ادامه نمی دی!(به من داد)
از بعضی ها پرسید سربازی تون چی شده از من حتی اونم نپرسید !
جو:
من نفهمیدم اینا مارو مسخره کردند یا ما زیدی جدی گرفتیم یا کلا داستان مسخره بازی هستش !
بچه ها همه داشتن با هم حرف می زدند و جوک می گفتند و اصلا کسی عین خیالش نبود 1 اون طرف داشتن جوشکاری می کردند و صدای سنگ فرزشون سالن رو ورداشته بود! ترک هام که داشتن دونه دونه یا ریجکت می شدند یا ایندریم می شدند !ًً :دی
مام هی به هم دیگه نگاه می کردیم و لب خند می زدیم ! توی این 3 روز من و 30 - 40 تا از بچه ها ویزا گرفتن !
مصاحبه بیشتر به جوک شبیه بود! موقع انگوشت نگاری خانومه به من گفت زود باش من عجله دارم بعدم تند تند انگشت نگاری کرد و رفت خونشون ! همشون همین طوری بودند !
تصمیم از قبل گرفته می شه ! شک نکنید ! روی شماره ای که به پاسه من زده بودند خودشون با ماژیک زرد 1 چیزی روش نوشته بودند ! این یعنی قبل از اینکه بری مصاحبه رفتی آمریکا !!!!
من 3-4 تا خانواده توریستی دیدم که همه گرفتند ! حتی کسی که روی کاغذ نباید می گرفت گرفت.
مستر بدون فاند که زبانش رو هم زده بودند نان پروفیشینت. من خیلی خوشحال شدم که اون گرفت. تازه بهشم گفته بود 2 هفته ای کلیر می شی !
گیر رو فاند نیست. روی هیچی نیست.
فقط 1 پسره نگرفت! صبح اومده بود بین ما بچه ها وایساد گفت امروز مگه ویزا رو نمی چسبونند توی پاس ؟ مام دیدم تعطیله اصلا بازیش ندادیم توی گروهمون و خودشم رفت اون طرف ! فقط توی تصورات واهی خودش سیر می کرد! 1خواهرش رفته بود آمریکا و بعدشم موندگار شده بود. حالا اینم ورداشته بود 10 تا دانشگاه توی ایالت خواهرش اپلای کرده بود و هی می گفت که من به آفیسر می گم که می خوام نزدیک به خواهرم باشم ! (خیلی خواهرش سابقه خوبی توی آمریکا از خودش به یادگار گذاشته بود !!!)1 کی 2 بار من بهش گفتم که نگو! اصلا انگار نه انگار ! نمی دونست DS-160 چی هستش ! من به محمد گفتم این بابا 100% Indrim میشه ! خلاصه تعطیل یا به قول کویتی ها خلاص . . .
بعدم بعد از ریجکتش رفته بود جلوی آفیسر وایساده بود و کوبیده بود به شیشه و گفته بود Please give me the yellow one ! آفیسرم داد زده بود سرش ! ورداشته بود BS 21000 تایی آورده بود ! بودن فاند بود (جای 40000 تا ! )
ما تقریبا شرط بستیم که نمی گیره !
اگه 2*2 تای شماها 4 تاست اصلا نگران نباشید!
خیلی باحال بودند اینا ! ایندریم ایندریم بودند !!!!!
خوب دیگه من بدو ام برم 1 کباب ترکی مشتی بخورم ! ینی راکی !!!!
آخر از همه هم بگم که ویزام رو تقدیمش کردم به دعای پدربزرگ و مادر بزرگم ، به زحمت های مادرم ، به شب بیداری های خودم ، به موهای سفید شده ام و به اشک های هم نفسم و در آخر هم به بچه های دانشگاه پیام نور.
و من الله توفیق برای همه کسایی که تلاش کردند و می کنند تا آیندشون رو بسازند.
والسلام
حسین
راستی یادم رفت بگم که به مجرد اینکه اخبار دقیق از تعداد بچه ها و شرایطشون به دستم رسید (تا امشب) براتون می نویسم.
ویرایش توسط rashdy_chem : May 18th, 2011 در ساعت 06:36 PM
برای شما ها که رفتید 15 سوال معروف رو فرستادن؟ اصلا برای چه مواردی میفرستن؟
ببین من حتی میتونم شماره یکی از برو بچ رو بت بدم که این کارو کرده! اون بنده خدا نوبت خانومش ماه بعد بود حتی ولی ایمیل زد و موافقت شد و بعدش زنگ زد و یه 21 دلار دیگه داد و وقت خانومش رو آورد کنار مال خودش! تو میخوای مطمئن عمل کنی فردا رو هم صبر کن تا جواب ایمیلتو بدن! ولی من که می گم مشکلی نیس!
علاقه مندی ها (Bookmarks)