در مورد بنک استیمنت یکی از دوستان پرسیده بود که من فقط تجربه ی خودم رو میگم.
من مستر بدون فاند بودم و هزینه تحصیل و زندگی یک سالم طبق اون چیزی که توی I20 نوشته شده بود تقریباً سی هزار دلار بود.
من یه بنک استیمنت بردم از خودم به مبلغ 38000 دلار.
دو تا سند خونه از بابام بردم و یه بنک استیمنت 52000 هم از عموم.
دو سال هم کار کرده بودم و نامه ی شرکت هایی که توش کار کرده بودم رو بردم.
مکالمه ی زیر راجع به هزینه های مالی بین من و آفیسر رد و بدل شد:
+آفیسر: خرج و مخارجت رو چجوری میدی؟
-من: از پس انداز خودم که حاصل کارهاییه که کردم پرداخت میکنم و اگه بیشتر لازم شد پدر و عموم ساپورتم میکنند. پدرم دو تا خونه داره که با اجاره دادن یکیش میتونه ساپورتم کنه، میخواید سند خونه رو ببینید؟
+نه، ممنون
-میخواید بنک استیمنت عموم رو ببینید؟
+نه، نیازی نیست ولی بنک استیمنت خودت رو بده.
(در حین اینکه بنک استیمنت من رو میخوند انگشتش رو گذاشت زیر مقدار پولی که نوشته بود و اون عدد رو توی کامپیوترش وارد کرد)
+آفیسر: کاری که میکردی مربوط به چی بوده؟
- من: توی یه شرکت تحقیق میکردم
+ آیا تحقیقاتت مربوط به رشته ای که میخوای بخونی بوده؟
- بله، میخواید نامه ای که از شرکت گرفتم رو ببینید؟
+ حتماً
(بعد اون نامه رو یه نگاه گذری کرد و در حال پس دادن نامه گفت
+پدرت کارش چیه؟
-معلمه
+عموت کارش چیه
-پیمانکار در صنعت ساختمان (بساز بفروش)
و بقیه ی ماجرا که دادن برگ زرد بود و توضیحات مربوط به سایت و اینا.
در مورد 10000 دلار و سقف پولی که میتونید ببرید یه تاپیک هست که اونجا در موردش بحث شده و شما میتونید بیشتر از 10000 دلار ببرید فقط توی فرودگاه باید به افسر گمرک اعلام کنید که چرا و چه مبلغی همراهتونه و یه فرم FinCEN 150 بهتون میدن که پرکنید و مشخص کنید این پول برای چه کاری قراره خرج بشه و مقصدی که قراره بره کجاس. موارد زیادی بودن از دانشجوها که به راحتی تا 50000 تا با خودشون بردن و اطلاعات دقیقتر رو اگه بگردید توی انجمن تاپیک مربوطه رو پیدا میکنید.
درباره من انجام شده بود و روی شماره ای که سفارت به پاسم منگنه کرده بود و هنوزم دارمش با ماژیک زرد علامت زده بودند. نگه داشتمش تا بیام تهران اسکنش کنم بعدم بزارمش همین جا تا همتون ببینید که داستان چی هستش. برای یکی از بچه های دیگه هم که الان هم اتاقمه توی هتل هم همین طوری بود. پس نتیجه گیزی رو خودتون بکنید.
كساني كه در گرفتن وقت از سفارت عجله مي كنند، يا وقت هاي چند گانه مي گيرند، باعث ضايع شدن حق افراد بعدي مي شوند... وقتي يك دانشجو مي تواند وقت اضطراري بگيرد، با وسواس خود باعث جدايي اعضاي خانواده هاي ديگر و دور شدن همسران از هم يا از بچه هايشان مي شود.
كساني كه در گرفتن وقت از سفارت عجله مي كنند، يا وقت هاي چند گانه مي گيرند، باعث ضايع شدن حق افراد بعدي مي شوند... وقتي يك دانشجو مي تواند وقت اضطراري بگيرد، با وسواس خود باعث جدايي اعضاي خانواده هاي ديگر و دور شدن همسران از هم يا از بچه هايشان مي شود.
Arizona State University / Alumnus, Class of 2015 / Materials Science & Solid State Electronics, PhD
دریچه ای به زندگی در آمریکا : اینستاگرام
علاقه مندی ها (Bookmarks)