صفحه 36 از 85 نخستنخست ... 262728293031323334353637383940414243444546 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 351 تا 360 , از مجموع 849

موضوع: نتایج و تجربیات مصاحبه‌ی ویزای آمریکا در آنکارا در سال ۲۰۱۱

Junior Member

پیش فرض پاسخ : نتایج و تجربیات مصاحبه‌ی ویزای آمریکا در آنکارا در سال ۲۰۱۱

نقل قول نوشته اصلی توسط مزمز نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من F-1 هستم و همسرم F-2. ما از دو جا وقت داريم. به نظر شما كدوم بهتره؟

- آنكارا :من 3 جون وقت دارم و همسرم 27 جون. (من وقت اضطراري گرفتم و همسرم وقت عادي)
    - كابل : هر دو با هم 7 جون وقت داريم.

من نگرانم اگر جدا جدا بريم مصاحبه به يكيمون ويزا ندن. چون ميگن زوجها با هم برن بهتره. لطفا راهنمايي كنيد.

يك سوال ديگه دارم: آيا زوجهايي بودن كه مشابه ما وقتهاي آنكارا جداجدا داشته باشن و بعد سفارت وقت F-2 رو جابجا كنه و بياره با F-1 همزمان كنه؟
    اگه دو جا با هم وقت داشته باشی هر دو جا رو با هم کنسل میکنن. از این اشتباها نکن

Junior Member

در مورد بنک استیمنت یکی از دوستان پرسیده بود که من فقط تجربه ی خودم رو میگم.
    من مستر بدون فاند بودم و هزینه تحصیل و زندگی یک سالم طبق اون چیزی که توی I20 نوشته شده بود تقریباً سی هزار دلار بود.
    من یه بنک استیمنت بردم از خودم به مبلغ 38000 دلار.
    دو تا سند خونه از بابام بردم و یه بنک استیمنت 52000 هم از عموم.
    دو سال هم کار کرده بودم و نامه ی شرکت هایی که توش کار کرده بودم رو بردم.

مکالمه ی زیر راجع به هزینه های مالی بین من و آفیسر رد و بدل شد:

+آفیسر: خرج و مخارجت رو چجوری میدی؟
    -من: از پس انداز خودم که حاصل کارهاییه که کردم پرداخت میکنم و اگه بیشتر لازم شد پدر و عموم ساپورتم میکنند. پدرم دو تا خونه داره که با اجاره دادن یکیش میتونه ساپورتم کنه، میخواید سند خونه رو ببینید؟
    +نه، ممنون
    -میخواید بنک استیمنت عموم رو ببینید؟
    +نه، نیازی نیست ولی بنک استیمنت خودت رو بده.
    (در حین اینکه بنک استیمنت من رو میخوند انگشتش رو گذاشت زیر مقدار پولی که نوشته بود و اون عدد رو توی کامپیوترش وارد کرد)
    +آفیسر: کاری که میکردی مربوط به چی بوده؟
    - من: توی یه شرکت تحقیق میکردم
    + آیا تحقیقاتت مربوط به رشته ای که میخوای بخونی بوده؟
    - بله، میخواید نامه ای که از شرکت گرفتم رو ببینید؟
    + حتماً
    (بعد اون نامه رو یه نگاه گذری کرد و در حال پس دادن نامه گفت
    +پدرت کارش چیه؟
    -معلمه
    +عموت کارش چیه
    -پیمانکار در صنعت ساختمان (بساز بفروش)
    و بقیه ی ماجرا که دادن برگ زرد بود و توضیحات مربوط به سایت و اینا.

در مورد 10000 دلار و سقف پولی که میتونید ببرید یه تاپیک هست که اونجا در موردش بحث شده و شما میتونید بیشتر از 10000 دلار ببرید فقط توی فرودگاه باید به افسر گمرک اعلام کنید که چرا و چه مبلغی همراهتونه و یه فرم FinCEN 150 بهتون میدن که پرکنید و مشخص کنید این پول برای چه کاری قراره خرج بشه و مقصدی که قراره بره کجاس. موارد زیادی بودن از دانشجوها که به راحتی تا 50000 تا با خودشون بردن و اطلاعات دقیقتر رو اگه بگردید توی انجمن تاپیک مربوطه رو پیدا میکنید.

Banned

نقل قول نوشته اصلی توسط naeemtop نمایش پست ها
    بین علما تو این مورد خیلی اختلاف نظر هست. میخواستم ببینم کسی قبلا تو آنکارا مصاحبه داشته یا مورد مشابه دیده؟ کسایی که حساب بانکی به اسم خودشون هست تو ds ساپورتر رو خودشون معرفی کردن یا پدرشون؟
    من حساب به اسم خودمه ولی اگه پرسید میخوام بگم پول مال پدرمه اما نمیدونم تو ds چی باید بنویسم.

این سوال رو اینجا پرسیدم که کسایی که تجربه داشتن جواب بدن.
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad8816 نمایش پست ها
    این مشکل من هم هست، دوستان اگه تجرنه‌ای دارند، لطفا بیان کنند
    کار به این جاها نمی کشه ! بی خودی خودتون رو نگران نکنید. فقط جواب آماده داشته باشید! خیلی کم دیدم من توی این 30-40 نفری که توی آنکارا بودیم همچین موضوعی مهم جلوه داده شده باشه !

Banned

نقل قول نوشته اصلی توسط behzad3000 نمایش پست ها
    دوستانی که چند روز اخیر در آنکارا مصاحبه داشتین اگر خبر دارید که ویزای ما بعد از کلیر شدن سینگل خواهدبود یا مالتیپل لطفا اطلاع بدهید.
    هنوز کسی پیک آپ نکرده که بفهمه. اما فک می کنم اونهایی که تاریخ ایشوو شدن ویزاشون بعد از 20 می هست شامل این داستان می شند!

Banned

نقل قول نوشته اصلی توسط ali_since1986 نمایش پست ها
    به نظر من این خیلی واضحه که روند اینطوریه که در اون حدود 10 دقیقه که بین اعلام شماره نوبت ها هست DS160 مرور می شه و شرایط کلی شما بررسی میشه که بر اساسش نقاط مبهم اطلاعاتتون سوالای آفیسر رو مشخص می کنه... اما الان به نظر می رسه که سفارت قصد دادن ویزا رو داره و توضیح این موضوع اینطوریه که شما اگه روی کاغذ (DS160) مشکلی نداشته باشی(که فهمش کار سختی هم نیست)، ویزا رو می گیری مگر اینکه حالا چه شود و چه خرابکاری تو جواب دادن سوالها بکنی!
    Come on baby....حالا شما چرا اینقدر انرژیتو فدای گرفتن مچ ملت می کنی..!!حیفه تو این جنگ انرژی... آنچه که مسلمه اینه که همه سعی می کنن بهترین (و به پیشنهاد من مختصرترین) جواب رو به سوالای آفیسر بدن... هیچ کس هم تا اونجا که بنده دیدم تو فروم نگفته وقتی رفتین جلوی کانتر به آفیسر بگین:"آبجی این سوالای فرمالیته و این تشریفات دست و پاگیر رو بگذار کنار...اینا مال اغیاره...مردمی باش!... اون برگ زردو بده زیر شیشه که من تاکسی رو دم در نگه داشتم داره کنتر می ندازه...!!"
    فقط گفتن اون جلو که می رین فکر نکنین خبری هستش(حد اقل تو مصاحبه های اخیر که نبود)... راحت باشین که نظر مثبت آفیسر رو با استرس خرابش نکنین...
    آ...آ...آ...
    پ.ن: لازم به ذکره در جواب دوستان حزب موافق هم بگم که در مورد من هم از اول برگ زرد منگنه نشده بود!دیگه حال بیخیال!
    درباره من انجام شده بود و روی شماره ای که سفارت به پاسم منگنه کرده بود و هنوزم دارمش با ماژیک زرد علامت زده بودند. نگه داشتمش تا بیام تهران اسکنش کنم بعدم بزارمش همین جا تا همتون ببینید که داستان چی هستش. برای یکی از بچه های دیگه هم که الان هم اتاقمه توی هتل هم همین طوری بود. پس نتیجه گیزی رو خودتون بکنید.

نقل قول نوشته اصلی توسط danialfx نمایش پست ها
    ببخشید. به نظرتون باید چه جوابی میداد که افیسر رو قانع میکرد؟؟؟
    خب بايد مي گفت كه پول رو از ايران براش حواله مي كنن. اگه هم حواله بين ايران و آمريكا امكان نداره، خب از يه آشنا تو كشور واسطه استفاده مي كنن.
    كساني كه در گرفتن وقت از سفارت عجله مي كنند، يا وقت هاي چند گانه مي گيرند، باعث ضايع شدن حق افراد بعدي مي شوند... وقتي يك دانشجو مي تواند وقت اضطراري بگيرد، با وسواس خود باعث جدايي اعضاي خانواده هاي ديگر و دور شدن همسران از هم يا از بچه هايشان مي شود.

نقل قول نوشته اصلی توسط hosseinab نمایش پست ها
    هنوز کسی پیک آپ نکرده که بفهمه. اما فک می کنم اونهایی که تاریخ ایشوو شدن ویزاشون بعد از 20 می هست شامل این داستان می شند!
    يعني ايرانيا مي تونن بين تحصيل هر چند بار كه مي خوان بيان ايران و ويزاشون باطل نشه؟
    كساني كه در گرفتن وقت از سفارت عجله مي كنند، يا وقت هاي چند گانه مي گيرند، باعث ضايع شدن حق افراد بعدي مي شوند... وقتي يك دانشجو مي تواند وقت اضطراري بگيرد، با وسواس خود باعث جدايي اعضاي خانواده هاي ديگر و دور شدن همسران از هم يا از بچه هايشان مي شود.

ApplyAbroad Veteran
    Radian آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Arizona State University

نقل قول نوشته اصلی توسط احسان نمایش پست ها
    يعني ايرانيا مي تونن بين تحصيل هر چند بار كه مي خوان بيان ايران و ويزاشون باطل نشه؟
    بلی . در مصاحبه های جدید اگر آفیسر تشخیص بده شما non-sensitive و non-technical هستین ویزای مولتی میدند.

این تصمیم با آفیسر مصاحبه کننده هست. تصمیم هم از 20 می به بعد اجرایی شده.
    Arizona State University / Alumnus, Class of 2015 / Materials Science & Solid State Electronics, PhD
    دریچه ای به زندگی در آمریکا : اینستاگرام

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط arash642004 نمایش پست ها
    همین. اکثر دانشجوهای 2 و 3 می گرفتن. یعنی هرکی که مشکل خاصی مثل فاصله طولانی از فارغ التحصیلی و یا داشتن فامیل تو همون شهری که پذیرش گرفته نداشت برگ زرد رو گرفت. با فاند یا بی فاند.
    اصلا استرس نداشته باشین، ما که تو سالن فقط میگفتیم میخندیدیم !!
    سلام

يعني كسي اونجا بود كه فاميل درجه يكش آمريكا باشه (مثلا گرين كارد داشته باشه) ولي توي يه شهر ديگه و ويزا بگيره؟

ممنون

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط mash77 نمایش پست ها
    بله..به هیچکس CASE NUMBER تواین هفته ندادن و افیسر برگه منو مهر و امضا کرده..و گفت 15 سوال رو می فرستیم برات
    اين 15 سوال چيه؟

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)