سلام
DS من رو بعد از مصاحبه به برگ زرد منگنه کرد ...
ولی روی شماره ای که به پاسپورت منگنه کرده یک تیک با ماژیک زرد قبل از مصاحبه زده شده بود ... من بیش از 20 تا پاسپورت دیدم که برای اونها هم زده بودند ... ولی متاسفانه نتونستم پاسپورت اونی که ریجکت شده بود رو ببینم ...
اصلا این بحث ها چه فایده ای داره!!!؟
مشخصا DS مهمترین مرحله ویزا هست ... تمام سوالات آفیسر با توجه به DS مطرح میشود ...
و اما دوستانی که میگن بحث های این تاپیک استرس زا هست...
به مصاحبه مثل یک امتحان نگاه کنید ... خودتونو خوب براش آماده کنید ....
همه اینجا با نحوه امتحان دادن آشنا هستیم ... چندین روز میشینیم کلی مطالعه میکنیم که مثلا از یک کتاب 400 صفحه ای 10 تا سوال که شاید 1 درصد از حجم اونچه که مطالعه کردیم هم توش نباشه رو جواب بدیم ... خوب اگه کسی سوالای امتحان رو از قبل داشته باشه که نمیشینه کل 400 صفحه رو بخونه ... و هیچ کس بعد امتحان هم نمیگه کاش همون یک درصد رو خونده بودم ... مصاحبه هم همینطوره..
تمام مطالبی که تو این انجمن هست تجربه دوستان هست و اگه حتی از یک نفر یک مدرک نا متعارفی خواسته باشن منطقی هست که بقیه دوستان هم با توجه به شرایطشون اون مدرک رو آماده داشته باشن ...
آماده شدن با وسواس زیاد و استرسی بودن خیلی فرق داره... با آرامش و تمام دقت مدارک رو آماده کنید ... سوال و جوابها سالهای قبل رو مرور کنید ... خودتون رو بزارید جای آفیسر و ببینید کجای کارتون سوال بر انگیزه و سعی کنید جواب قانع کننده براش داشته باشین ... تمام فاصله ها بین مدارک رو سعی کنید تو ds کامل توضیح بدید... کسی قرار نیست به شما پذیرش بده ... میخوان ببینن شما شخصیت آکادمیک داری یا نه ...
یا حق
علاقه مندی ها (Bookmarks)