نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 77 از 805 نخستنخست ... 27676869707172737475767778798081828384858687127177577 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 761 تا 770 , از مجموع 8047

موضوع: فرم DS-160

Junior Member

پیش فرض پاسخ : فرم DS 160

در قسمت work/education/training همون اول نوشته primary occupiation. من حدود 2 3 ماهی هست فارغ التحصیل شدم اینو باید بزنم student یا unempolyed ?

اگه بزنم unempolyed یه باکس جدید اضافه میشه به اسم explain توش چی باید بنویسم؟

نقل قول نوشته اصلی توسط parsa123 نمایش پست ها
    در قسمت work/education/training همون اول نوشته primary occupiation. من حدود 2 3 ماهی هست فارغ التحصیل شدم اینو باید بزنم student یا unempolyed ?

اگه بزنم unempolyed یه باکس جدید اضافه میشه به اسم explain توش چی باید بنویسم؟
    خوب بزن unemployed و توضیح بده که تازه فارغ التحصیل شدی.
    Hey you, don't tell me there's no hope at all…..
    …..Don't give in without a fight

سلام

من یه بار فرم DS رو پر کردم و باهاش وقت سفارت برای دوبی گرفتم....... الان فهمیدم یه قسمتهایی از فرم رو اشتباه پر کردم........ اگر بخام فرم جدید پر کنم که بارکد موجود در وقت سفارت با بارکد جدید که یکی نیست....... اگر کسی بتونه کمک کنه ممنون میشم.

نقل قول نوشته اصلی توسط a_bahreini نمایش پست ها
    سلام

من یه بار فرم DS رو پر کردم و باهاش وقت سفارت برای دوبی گرفتم....... الان فهمیدم یه قسمتهایی از فرم رو اشتباه پر کردم........ اگر بخام فرم جدید پر کنم که بارکد موجود در وقت سفارت با بارکد جدید که یکی نیست....... اگر کسی بتونه کمک کنه ممنون میشم.
    یه فرم جدید پر کن و بارکدش رو ای میل کن برای سفارت و کانفرمش رو هم روز مصاحبه ببر

Member
    رشته و دانشگاه
    فیزیک

سلام دوستان. میگم واسه این سوال اسم کیا رو بزنیم؟ اسم استادامونو؟ بعد آدرس دانشگاهو بدیم؟
    Additional Point of Contact Information
    NOTE: You have indicated that you will be studying in some capacity while in the United States. List at least two contacts in your country of residence who can verify the information that you have provided on this application. Do not list immediate family members or other relatives. Postal office box numbers are unacceptable.

نقل قول نوشته اصلی توسط mpanvari نمایش پست ها
    سلام دوستان. میگم واسه این سوال اسم کیا رو بزنیم؟ اسم استادامونو؟ بعد آدرس دانشگاهو بدیم؟
    Additional Point of Contact Information
    NOTE: You have indicated that you will be studying in some capacity while in the United States. List at least two contacts in your country of residence who can verify the information that you have provided on this application. Do not list immediate family members or other relatives. Postal office box numbers are unacceptable.
    من و خیلی های دیگه اسم 2 تا از دوستانمون در ایران را نوشتیم
    شما می تونید اسم و آدرس دانشگاه استاداتون را بنویسید

Junior Member

قسمت اخر ds نوشته که do you intend to study in us باید بزنیم yes دیگه؟وقتی میزنیم یه صفحه باز میشه که مشخصات دانشگاه رو باید بزنیم یه قسمت هست به اسم course of study. توش چی باید بنویسیم؟
    من دکترای برق اپلای کردم.

Phd of electrical engineering?

قسمت اخر ds نوشته که do you intend to study in us باید بزنیم yes دیگه؟وقتی میزنیم یه صفحه باز میشه که مشخصات دانشگاه رو باید بزنیم یه قسمت هست به اسم course of study. توش چی باید بنویسیم؟
    من دکترای برق اپلای کردم.

Phd of electrical engineering?
    من هم همینطوری زدم.

Junior Member

1-در جواب سوال are you principal applicant زدم yes . درسته ؟ (دانشجو هستم)
    2-در جواب سوال have you made specific travel plans من زدم no. زیرش زمان ورود رو میخواد. چه تاریخی باید بنویسم؟ زمان ریپورت به دانشگاه روی I20 خوبه؟
    3-در قسمت us point of contact نوشته با شخص یا organization. من مشخصات یه نفر تو دانشگاه رو دادم آیا علاوه برا اسم و فامیل اون نفر تو قسمت organization باید اسم دانشگاه رو بنویسم یا اینکه do not apply رو تیک بزنم؟

4-در قسمت education برای مشخصات دانشگاه. در قسمت course of study. من لیسانس برق بودم با گرایش الکترونیک حالا اینطوری بنویسم عیب داره؟ BSc in electrical engineering ؟ یا باید عین مدرکم بنویسم BSc in electrical engineerin- electronic ? (حالت اول رو ترجیح میدم. چون گرایش فوق ام فرق داره)

1-در جواب سوال are you principal applicant زدم yes . درسته ؟ (دانشجو هستم)
    2-در جواب سوال have you made specific travel plans من زدم no. زیرش زمان ورود رو میخواد. چه تاریخی باید بنویسم؟ زمان ریپورت به دانشگاه روی I20 خوبه؟
    3-در قسمت us point of contact نوشته با شخص یا organization. من مشخصات یه نفر تو دانشگاه رو دادم آیا علاوه برا اسم و فامیل اون نفر تو قسمت organization باید اسم دانشگاه رو بنویسم یا اینکه do not apply رو تیک بزنم؟

4-در قسمت education برای مشخصات دانشگاه. در قسمت course of study. من لیسانس برق بودم با گرایش الکترونیک حالا اینطوری بنویسم عیب داره؟ BSc in electrical engineering ؟ یا باید عین مدرکم بنویسم BSc in electrical engineerin- electronic ? (حالت اول رو ترجیح میدم. چون گرایش فوق ام فرق داره)
    1- درسته
    2- زمان رو توی بازه یک ماهه از تاریخ I20 می تونی بزنی.
    3- نه نفر کافیه
    4- به نظر من خیلی تفاوتی نداره که چی بنویسی.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)