من عکسمو آپلود کردم و قبول هم کرد اما عکسی که الان تو صفحه ds نشون میده کمی کدر تر از اون عکسی هست که من اپلود کردم آیا این طبیعی هست؟
ضمنا میخوام بدونم اینکه عکس رو قبول کرده تمامه دیگه؟
لطفاً ابتدا قبل از ارسال پست
سوالات متدوال (FAQ) درباره فرم DS-160
را مطالعه بفرمایید
من عکسمو آپلود کردم و قبول هم کرد اما عکسی که الان تو صفحه ds نشون میده کمی کدر تر از اون عکسی هست که من اپلود کردم آیا این طبیعی هست؟
ضمنا میخوام بدونم اینکه عکس رو قبول کرده تمامه دیگه؟
سلام
من شغل فعليم رو دانشجو مي زنم چون الان دانشجوي دكترا هستم.
در عين حال من از 7 سال پيش استخدام دولت هستم. و همزمان با درس دارم كار تمام وقت هم مي كنم. حالا به نظر شما اين رو چطوري وارد كنم؟ بهتر نيست كه فقط مقاطعي رو كه دانشجو نبودم به عنوان كار قبلي در دي اس 160 وارد كنم؟؟؟ با توجه به اينكه كار دولتي كليرنس رو طولاني مي كنه.
البته من شرايطم رو عين واقعيت در رزومه دانشگاه نوشتم. ولي فكر كردم به آفيسر بگم مقاطعي كه دانشجو بودم براي همونجا و جاهاي ديگه پارت تايم كار مي كردم كه تناقض در رزومه دانشگاه و دي اس 160 كم بشه. اين خوبه؟؟؟
اقا ما که میزنیم دانشجویی باید ریز نمراتمونو هم با خودمون ببریم؟ باید مهر دانشگاه هم روش باشه
؟
یه سوال.
اون قسمت که میگه آدرس یه نفر تو us رو بدید. من ادرس منشی دانشگاه رو میخوام بدم. اما اگه بخوام اسم دانشگاه رو هم بنویسم خط اول آدرس فقط میشه اسم دانشگاه و باید تو خط دوم آدرس خیابان و ... رو بنویسم. اینطوری شبیه 2 آدرس جدا نمیشه؟
به نظرتون چیکار کنم. اسم دانشگاه رو ننویسم؟
illinois institute of technology
3300 federal street 10 w 33 rd
By failing to prepare, You are preparing to fail / برای همه دوستای خوبم که دارن میرن واسه ویزا آروزی موفقیت میکنم !
آماده همکاری برای مقاله : تحلیل آماری پایان نامه های مهندسی توسط شبکه های عصبی و RBF . بهینه سازی با الگوریتم زنتیک (پیغام خصوصی)
من وقت گرفتم. برای پر کردن فرم ds 160 تا کی فرصت هست؟
سلامآیا یاید عکس تو فرم DS حتما مربوط به 6 ماه پیش باشه؟یه سؤال دیگه: آیا باید عکس فرم با عکسی که روز مصاحبه می بریم یکی باشه؟ممنون
علاقه مندی ها (Bookmarks)