صفحه 7 از 17 نخستنخست 12345678910111213141516 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 61 تا 70 , از مجموع 162

موضوع: عکس روی Application Form

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    Robotics/AI at USC

پیش فرض پاسخ : عکس روی application form

نقل قول نوشته اصلی توسط farshadkh نمایش پست ها
    شما اشتباه می کنید دوست عزیز. اون سیستم توانایی تشخیص صورت، رنگ ، brightness و darkness عکس شما و پس زمینه را هم دارد.
    من یه بار امتحانی یه عکس آپلود کردم که هیچ کدوم از شرایط رو نداشت غیر از ابعاد و حجم، اما سیستم قبول کرد. شما رو چه حسابی میگی که چک میکنه؟!!
    "You cannot discover new oceans unless you have the courage to lose sight of the shore”

نقل قول نوشته اصلی توسط Persian_Boy نمایش پست ها
    من یه بار امتحانی یه عکس آپلود کردم که هیچ کدوم از شرایط رو نداشت غیر از ابعاد و حجم، اما سیستم قبول کرد. شما رو چه حسابی میگی که چک میکنه؟!!
    چون هر کدام از این موارد error جداگانه داره، و می نویسه که کدام یک از موارد رعایت نشده.

نقل قول نوشته اصلی توسط Persian_Boy نمایش پست ها
    در ضمن یه نگاهی به قسمت بالای فایل پیوستی بندازید، به صراحت اشاره کرده.
    Please be advised that failure to
    comply with any of the following
    requirements
    may result in rejection of
    your image by the online image
    quality assessment test
    or by a human
    reviewer.
    تصاویر پیوست فایل‌های پیوست

پست های قبلی این تاپیک رو خوندم برام سوال ایجاد شد که برای دبی کسی که عینک می زنه عکسش با عینک باشه یا بی عینک؟ بعد اگه روتوش داشته باشه مشکل هست؟ و یه چیز دیگه اینکه اگه عکس یه جوری باشه که تقریبا از گردن به بالا معلوم باشه یعنی شونه ها تو عکس نباشه چی؟ نمونه های سایت همه شونه افراد تو عکس معلومه؟

Member gambooli آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    سازه

دوستان کسی لینک مورد نظر برای آپلود عکس ds160 را می دونه؟؟ برای چک کردن در باره اینکه آیا valid هست یا خیر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ApplyAbroad Guru Sunrise آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط gambooli نمایش پست ها
    دوستان کسی لینک مورد نظر برای آپلود عکس ds160 را می دونه؟؟ برای چک کردن در باره اینکه آیا valid هست یا خیر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    گامبولی، این سایت فقط برای تست عکسه تا بتونی درست عکس رو crop کنی. اما بهتره آخر کار یه بار در خود فرم DS اصلی ابن کار رو انجام بدی.

Member
    رشته و دانشگاه
    فیزیک

آقا میشه عکس رو رو فرم ds-160 موقع پر مدن فرم انلاین نذاشت و بعد خودمون عکس ببریم با خودمون سفارت؟

نقل قول نوشته اصلی توسط mpanvari نمایش پست ها
    آقا میشه عکس رو رو فرم ds-160 موقع پر مدن فرم انلاین نذاشت و بعد خودمون عکس ببریم با خودمون سفارت؟
    بابا اینقدر سوال نداره که! با موبایل 1 عکس از خودت بگیر و crop کن که به سایزی که می خواد بخوره بعدش هم برو 1 عکس 5 در 5 بگیر برای اطمینان ببر!

Member
    رشته و دانشگاه
    فیزیک

نقل قول نوشته اصلی توسط marjanjoon نمایش پست ها
    بابا اینقدر سوال نداره که! با موبایل 1 عکس از خودت بگیر و crop کن که به سایزی که می خواد بخوره بعدش هم برو 1 عکس 5 در 5 بگیر برای اطمینان ببر!
    من اینکارو نکردم هیچ عکسی موقع پرکردن ندادم و فرم رو سابمیت کردم. یعنی میگی دوباره فرم رو پر کنم؟ یا اینکه فقط عکس با خودم ببرم کافیه؟

اگه برای قبرسه که حتما عکس رو آپلود کن. اگه جاهای دیگه هست توی وبسایتشون بخون نوشتن که چقدر تاکید دارن روی عکس!

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)