نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 87 از 805 نخستنخست ... 37777879808182838485868788899091929394959697137187587 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 861 تا 870 , از مجموع 8047

موضوع: فرم DS-160

پیش فرض پاسخ : فرم DS 160

نقل قول نوشته اصلی توسط black_mad007 نمایش پست ها
    دوستان لطفا جواب سوالمو بدین واقعا عجله دارم و نمیدونم چیکار کنم
    ممنونم از همتون
    منم همین شرایط رو دارم. خیلی بعیده که مشکل ایجاد بشه. نهایتا می گی 1ول بابامه توی حسابم. حالا که می خوای حساب خودت رو ببری توی DS هم بزن self
    Hey you, don't tell me there's no hope at all…..
    …..Don't give in without a fight

Junior Member

سلام.. من تقریبا بیشتر این تاپیک رو خوندم و خیلی جاها گفته شده که این کار و تحصیل که می پرسه واسه این هست که بدونه توی یک بازه چه می کردی و خوب من که در طول فوق لیسانسم سه تا محل کار عوض کردم، همش رو بنویسم ؟ مرسی

نقل قول نوشته اصلی توسط Sunrise نمایش پست ها
    not employed بزن و بعد زیرش یک باکس باز میشه در حد یک جمله توضیح بده. نوشتنش کار خوبیه چون بعضی سفارتخانه‌ها (مثل کابل) میخوان بدونن شماها در یک بازه‌ی زمانی بیکار بودید یا نه که با این کار نشون میدید کار میکردید.
    سلام
    اگه not employed زد که باکسی باز نمیشه تا بشه اونجا نوشت!
    منظور شما چی هست؟

نقل قول نوشته اصلی توسط minoomnzhd نمایش پست ها
    سلام.. من تقریبا بیشتر این تاپیک رو خوندم و خیلی جاها گفته شده که این کار و تحصیل که می پرسه واسه این هست که بدونه توی یک بازه چه می کردی و خوب من که در طول فوق لیسانسم سه تا محل کار عوض کردم، همش رو بنویسم ؟ مرسی
    دوست عزیز این مساله در این فروم تقریبا به شکل یک قانون در اومده که شما هرچه رزومه کاری مفصل تری به سفارت بدی مدت زمان کلیرنس بیشتری به احتمال زیاد در انتظارتون خواهد بود. نکته مهم وجود نداشتن گپ های زمانی بین مقاطع تحصیلی شماست. خب شما در حین تحصیل نیازی نداری که به 3 محل کار هم اشاره کنی،خصوصا اگه کار در مراکز دولتی بوده باشه. کلا هرچه کم بارتر ، کلیرنس سریعتر.
    دوستان تازه وارد به applyabroad: پاسخ بسیاری از سوالات شما در "ویکی" موجود است یا قبلا به افراد با موقعیت مشابه شما داده شده. لطفا پیش از ارسال سوال و پست جدید کمی جستجو کنید.

Junior Member

مرسی پس من اون گزینه کار پاره وقت رو بزنم؟ آخه تو رزومه دانشگاه نوشتم؟ job offer هم از آخری دارم..پایان نامه ارشدم رو این ماه دفاع می کنم و دارم واسه یک ارشد دیگه می رم!... واسه همین نگرانم

ApplyAbroad Guru Sunrise آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط arteshesolh نمایش پست ها
    سلام
    اگه not employed زد که باکسی باز نمیشه تا بشه اونجا نوشت!
    منظور شما چی هست؟
    شاید منظور شما previous بوده و من قسمت present رو میگفتم. این عکس رو هم ببینید:

workinfo.png

وقتی Not Employed رو انتخاب کنید زیرش Explain میاد.

Junior Member mass آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Electrical Eng

سلام
    اگر در green card lottery شركت كرده باشيم كجاي فرم بايد اطلاعاتش را وارد كرد.؟؟؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط a.mba نمایش پست ها
    سلام
    نه راهی نیست و اساسا به هیچ وجه نیازی نیست. که اینکار رو بکنید. شما که بارکد DS رو جایی اعلام نکردید. در نتیجه فرم نهایی رو پرینت کنید و با خودتون ببرید سفارت و بارکدش ر هم براشون ایمیل کنید. اصلا هم نگران نباشید که به هیچ عنوان مشکلی نیست.
    موفق باشی
    خیلی زیاد ممنونم
    برای شما هم آرزوی موفقیت زیاد
    هم نسلی های خوبم

ApplyAbroad Guru Sunrise آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط mass نمایش پست ها
    سلام
    اگر در green card lottery شركت كرده باشيم كجاي فرم بايد اطلاعاتش را وارد كرد.؟؟؟
    هیچ جا. .

نقل قول نوشته اصلی توسط a.mba نمایش پست ها
    سلام
    من یه سؤالی راجع به پر کردن قسمت work توی DS دارم. البته قبلا هم این سؤا رو یکی از دوستان مطرح کرده بود ولی جواب مناسبی داده نشده بود و البته شزایط من هم یه کم متفاوته.
    جریان اینه که من از 2005 تا الان دارم توی یه شرکت کار می کنم. که اسم شرکت رو توی بخش اول که می پرسه current employment وارد کردم ولی توی این صفحه نمی شه نوشت که از کی مشغول به کار بودم اینجا. توی صفحه بعد هم که تاریخ پایان می خواد که بالطبع من چون هموز توی همون شرکت مشغولم نمی تونم تاریخ پایان بزنم. لطف کنید بگید این سابقه کار رو چه طوری وارد کنم؟
    سلام دوستان
    چون شرایطم اضطراریه مجبور شدم سؤالم رو یکبار دیگه مطرح کنم. می شه دوستانی که اطلاع دارند جوا این سؤال رو بدن؟
    ممنون
    Hey you, don't tell me there's no hope at all…..
    …..Don't give in without a fight

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)