لطفاً ابتدا قبل از ارسال پست
سوالات متدوال (FAQ) درباره فرم DS-160
را مطالعه بفرمایید
سلام.. من تقریبا بیشتر این تاپیک رو خوندم و خیلی جاها گفته شده که این کار و تحصیل که می پرسه واسه این هست که بدونه توی یک بازه چه می کردی و خوب من که در طول فوق لیسانسم سه تا محل کار عوض کردم، همش رو بنویسم ؟ مرسی
دوست عزیز این مساله در این فروم تقریبا به شکل یک قانون در اومده که شما هرچه رزومه کاری مفصل تری به سفارت بدی مدت زمان کلیرنس بیشتری به احتمال زیاد در انتظارتون خواهد بود. نکته مهم وجود نداشتن گپ های زمانی بین مقاطع تحصیلی شماست. خب شما در حین تحصیل نیازی نداری که به 3 محل کار هم اشاره کنی،خصوصا اگه کار در مراکز دولتی بوده باشه. کلا هرچه کم بارتر ، کلیرنس سریعتر.
دوستان تازه وارد به applyabroad: پاسخ بسیاری از سوالات شما در "ویکی" موجود است یا قبلا به افراد با موقعیت مشابه شما داده شده. لطفا پیش از ارسال سوال و پست جدید کمی جستجو کنید.
مرسی پس من اون گزینه کار پاره وقت رو بزنم؟ آخه تو رزومه دانشگاه نوشتم؟ job offer هم از آخری دارم..پایان نامه ارشدم رو این ماه دفاع می کنم و دارم واسه یک ارشد دیگه می رم!... واسه همین نگرانم
شاید منظور شما previous بوده و من قسمت present رو میگفتم. این عکس رو هم ببینید:
workinfo.png
وقتی Not Employed رو انتخاب کنید زیرش Explain میاد.
سلام
اگر در green card lottery شركت كرده باشيم كجاي فرم بايد اطلاعاتش را وارد كرد.؟؟؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)