اصلا نگران مصاحبه برای ویزای دانشجوی نباشید. واسه من که خیلی سریع و راحت پیش رفت . 31 می وقت سفارت داشتم . ازم پرسید که کدام دانشگاه می خوام برم و دقیقا می خوام چی بخونم . بعد ازم ساپورت مالی و خواست. همین ! سه روز بعد 3 جون هم کلیر شدم![]()
اصلا نگران مصاحبه برای ویزای دانشجوی نباشید. واسه من که خیلی سریع و راحت پیش رفت . 31 می وقت سفارت داشتم . ازم پرسید که کدام دانشگاه می خوام برم و دقیقا می خوام چی بخونم . بعد ازم ساپورت مالی و خواست. همین ! سه روز بعد 3 جون هم کلیر شدم![]()
سلام بچه ها من یادم رفت I 20 رو امضا کنم بدم بهش. اتفاقی می افته؟؟؟؟؟
در ضمن مصاحبه واقعا واقعا راحته اصن نگران نباشین
Arizona State University / Alumnus, Class of 2015 / Materials Science & Solid State Electronics, PhD
دریچه ای به زندگی در آمریکا : اینستاگرام
بچه هایی که ساعت 8 صبح وقت داشتن ، میتونین بگن که چه ساعتی بریم دم سفارت ایده آل خواهد بود ؟
خودش که تو ایمیل گفته 15 دقیقه زود تر بیاید ولی دیگه زودتر از این نیاین .
کسی تجربه ای داره ؟
ممنونم .
Arizona State University / Alumnus, Class of 2015 / Materials Science & Solid State Electronics, PhD
دریچه ای به زندگی در آمریکا : اینستاگرام
سلام
ما هم 3 جون با یک خانم جوان بسیار خوشرو و مهربان مصاحبه کردیم و برگ زرد رو گرفتیم.
سوالات:
- می خوای بری چی کار کنی؟
+ برم در مقطع دکتری رشته .... ادامه تحصیل بدم.
- الان چی کار می کنی؟
+دانشجو هستم.
-کدوم دانشگاه در ایران؟
+ دانشگاه .....
- گفتی رشته ات چی بود؟
+ مهندسی ....
-مدرک مستر رو داری؟
+ بله
- فیلد تخصصیت چیه؟
+..... (در قالب 2 کلمه)
سوالات از همسرم:
-شما در ایران چه کار می کنید؟ (اول علیرغم اینکه گفته بودیم همسرم می خواد فارسی مصاحبه بشه, انگلیسی ازش پرسید ولی دوباره سوالش رو فارسی تکرار کرد)
+من در یک شرکت خصوصی شاغل هستم.
-چه کاری می کنید؟
+برای پروژه های ... مدارک فنی تهیه می کنیم... (کلا خیلی متوجه کار نشد)
- چه رشته ای خوندین؟
+مهندسی ....
دوباره خطاب به من:
-کسی رو داری آمریکا؟
+ بله
- کی؟
+داییم
- I-20 رو نشونم داد و به اون بخشی که SELF-FUNDING بود و مربوط به همسرم بود (7500) اشاره کرد و گفت که BS این رو نشون بده.
+من هم یک BS با مبلغ 20000 تا نشون دادم.
بعد گفت همه چیز خوبه و برگ زرد رو داد. بعد هم گفت که برای هر دومون سوال می فرسته و باید جواب بدیم تا پروسه شروع بشه. (برای من سوالات 16 تایی و برای همسرم 8 تایی فرستاده).
ضمنا من هم راجع به نوع ویزا ازش سوال کردم که گفت الان اصلا معلوم نیست و موقعی که ویزاتون آماده بشه معلوم میشه.
همونطور که دیدید غیر از BS مربوط به همسرم هیچ مدرکی حتی مدرک ازدواج از ما نخواست!!!!! تازه BS هم 7500 تای ذکر شده توی I-20 رو خواست.
ویرایش توسط مزمز : June 5th, 2011 در ساعت 10:45 PM
دوستان من یک سوال فوری دارم که نمی دونم دقیقا کجا طرح کنم. لطفا راهنماییم کنین.
من همون روز مصاحبه و بعد از مصاحبه از یک دانشگاهی که بیشتر ترجیح می دادم و کلی منتظرش بودم, آفر گرفتم. الان هم هنوز جواب سوالات رو نفرستادم. آیا امکان داره که به سفارت بگم دانشگاهم رو عوض کنه؟؟؟ یعنی I-20 رو عوض کنم؟؟؟ آیا دوباره باید مصاحبه بشم؟؟؟
ممنون میشم اگر سریعتر بهم بگین که باید چی کار کنم؟؟؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)