سلام.
برا کنسول گری تو دبی فرم ds160 را چند روز کاری قبل از تاریخ مصاحبه باید ارسال کرد؟
مرسی
لطفاً ابتدا قبل از ارسال پست
سوالات متدوال (FAQ) درباره فرم DS-160
را مطالعه بفرمایید
سلام.
برا کنسول گری تو دبی فرم ds160 را چند روز کاری قبل از تاریخ مصاحبه باید ارسال کرد؟
مرسی
آیا این درسته که تو قسمت Full Name in Native Alphabets باید اسممون رو به فارسی بنویسیم؟
من تو فرمی که پر کردم این قسمت رو خالی گذاشتم چون کامپیوتری که باهاش فرم رو پر کردم فارسی نداشت
آیا این ایرادی داره؟ لازمه که دوباره فرم رو پر کنم؟
بله
جواب سوالت در پست 189 هست.
در مورد این سوال که؟
Person/Entity Paying for Your Trip
من ایمیل زدم به خود سفارت به این آدرس: CA-Ankara@state.gov و ازشون پرسیدم من که فاند کامل دارم باید چی بنویسم جواب اینو. اونا هم اینطور جواب دادن:
You can write the name of your university to that question.
Regards,
Non-immigrant Visa Unit
حله. الان برو آتلیه به عکس خوشتیپ شاد بنداز بهش حتما بگو 5 در 5 خودشون میدونن برای آمریکا میخوای. منم عکس 3 سال قبلم رو آپ کردم. اما عکس جدید گرفتم و به مسئولش در سفارت گفتم که قبلی رو عوضش کنه. خیلی راحت هم قبول کردن.
----------------
تصحیح میکنم: الان دیدم اینجا نوشتند برای قبرس حتما باید آپلود بشه. اینی که من گفتم برای کابل هستش.
ویرایش توسط Sunrise : June 7th, 2011 در ساعت 11:51 PM
سلام.من همسرم متقاضی F1 اند. یه سوال. اگه سربازی رو 2 ماه اموزشی برید با مدرک فوق لیسانس و 16 ماه مابقی را امریه دانگاه باشید. باید زد 2 ماه در military بودید یا 18 ماه؟ rank/postion می شه همون conscript؟ یا باید ستوان زد؟ speciality چی می شه؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)