نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 90 از 805 نخستنخست ... 408081828384858687888990919293949596979899100140190590 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 891 تا 900 , از مجموع 8047

موضوع: فرم DS-160

پیش فرض پاسخ : فرم DS 160

سلام.
    برا کنسول گری تو دبی فرم ds160 را چند روز کاری قبل از تاریخ مصاحبه باید ارسال کرد؟
    مرسی

Junior Member

آیا این درسته که تو قسمت Full Name in Native Alphabets باید اسممون رو به فارسی بنویسیم؟
    من تو فرمی که پر کردم این قسمت رو خالی گذاشتم چون کامپیوتری که باهاش فرم رو پر کردم فارسی نداشت
    آیا این ایرادی داره؟ لازمه که دوباره فرم رو پر کنم؟

ApplyAbroad Guru Sunrise آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط aliry نمایش پست ها
    آیا این درسته که تو قسمت Full Name in Native Alphabets باید اسممون رو به فارسی بنویسیم؟
    بله

نقل قول نوشته اصلی توسط aliry نمایش پست ها
    من تو فرمی که پر کردم این قسمت رو خالی گذاشتم چون کامپیوتری که باهاش فرم رو پر کردم فارسی نداشت
    آیا این ایرادی داره؟ لازمه که دوباره فرم رو پر کنم؟
    جواب سوالت در پست 189 هست.

نقل قول نوشته اصلی توسط green_34 نمایش پست ها
    در مورد این مسائل جزئی اصلا نگران نباشید. همونطور که گفتم یکی از مسئولین سفارت دبی، در پاسخ سئوال من که "اسمم رو تو DS-160 فارسی تایپ نکردم، مشکلی که پیش نمیاد؟" گفت: We don't even care about these things.

Member
    رشته و دانشگاه
    فیزیک

در مورد این سوال که؟
    Person/Entity Paying for Your Trip
    من ایمیل زدم به خود سفارت به این آدرس: CA-Ankara@state.gov و ازشون پرسیدم من که فاند کامل دارم باید چی بنویسم جواب اینو. اونا هم اینطور جواب دادن:

You can write the name of your university to that question.

Regards,

Non-immigrant Visa Unit

Member
    رشته و دانشگاه
    فیزیک

نقل قول نوشته اصلی توسط Sunrise نمایش پست ها
    حتما باید یه بار عکس الکی try کنی تا خطا بده بگه این عکس valid نیست و اجازه بده که فرم رو بدون عکس بفرستی و خودت عکس به سفارت ببری. عکس خرسی چیزی آپلود کن خطا بده. بعضیا عکس سفید گذاشتن.
    آقا یعنی من کلا عکس خودمو موقع پر کدن فرم آپلود نکنم و فقط با خودم ببرمش سفارت؟ من یه عکس سفید گذاشتم و گفت قبول نیست و بعد هم من سابمیت کردم. حله؟؟

ApplyAbroad Guru Sunrise آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط mpanvari نمایش پست ها
    آقا یعنی من کلا عکس خودمو موقع پر کدن فرم آپلود نکنم و فقط با خودم ببرمش سفارت؟ من یه عکس سفید گذاشتم و گفت قبول نیست و بعد هم من سابمیت کردم. حله؟؟
    حله. الان برو آتلیه به عکس خوشتیپ شاد بنداز بهش حتما بگو 5 در 5 خودشون میدونن برای آمریکا میخوای. منم عکس 3 سال قبلم رو آپ کردم. اما عکس جدید گرفتم و به مسئولش در سفارت گفتم که قبلی رو عوضش کنه. خیلی راحت هم قبول کردن.

----------------

تصحیح میکنم: الان دیدم اینجا نوشتند برای قبرس حتما باید آپلود بشه. اینی که من گفتم برای کابل هستش.
    ویرایش توسط Sunrise : June 7th, 2011 در ساعت 11:51 PM

Member
    رشته و دانشگاه
    فیزیک

نقل قول نوشته اصلی توسط Sunrise نمایش پست ها
    حله. الان برو آتلیه به عکس خوشتیپ شاد بنداز بهش حتما بگو 5 در 5 خودشون میدونن برای آمریکا میخوای. منم عکس 3 سال قبلم رو آپ کردم. اما عکس جدید گرفتم و به مسئولش در سفارت گفتم که قبلی رو عوضش کنه. خیلی راحت هم قبول کردن.

----------------

تصحیح میکنم: الان دیدم اینجا نوشتند برای قبرس حتما باید آپلود بشه. اینی که من گفتم برای کابل هستش.

من الان زنگ زدم به سفارت آنکارا و ازشون پرسیدم که من عکس نتونستم آپلود کنم همراه فرم ds-160 و اوانا جواب دادن که مشکلی نیست همراه اون پرینت عکس با خودت بیار

Junior Member

سلام.من همسرم متقاضی F1 اند. یه سوال. اگه سربازی رو 2 ماه اموزشی برید با مدرک فوق لیسانس و 16 ماه مابقی را امریه دانگاه باشید. باید زد 2 ماه در military بودید یا 18 ماه؟ rank/postion می شه همون conscript؟ یا باید ستوان زد؟ speciality چی می شه؟

Junior Member

ببخشیدبه چه شماره ای زنگ زدید؟

نقل قول نوشته اصلی توسط mpanvari نمایش پست ها
    من الان زنگ زدم به سفارت آنکارا و ازشون پرسیدم که من عکس نتونستم آپلود کنم همراه فرم ds-160 و اوانا جواب دادن که مشکلی نیست همراه اون پرینت عکس با خودت بیار

Member
    رشته و دانشگاه
    فیزیک

نقل قول نوشته اصلی توسط homahm نمایش پست ها
    ببخشیدبه چه شماره ای زنگ زدید؟
    به همین شماره ای که واسه وقت گرفتن میزنن. همین که نو سایتشونه

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)