صفحه 52 از 85 نخستنخست ... 2424344454647484950515253545556575859606162 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 511 تا 520 , از مجموع 849

موضوع: نتایج و تجربیات مصاحبه‌ی ویزای آمریکا در آنکارا در سال ۲۰۱۱

ApplyAbroad Veteran
    Radian آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Arizona State University

پیش فرض پاسخ : نتایج و تجربیات مصاحبه‌ی ویزای آمریکا در آنکارا در سال ۲۰۱۱

نقل قول نوشته اصلی توسط مزمز نمایش پست ها
    دوستان من یک سوال فوری دارم که نمی دونم دقیقا کجا طرح کنم. لطفا راهنماییم کنین.
    من همون روز مصاحبه و بعد از مصاحبه از یک دانشگاهی که بیشتر ترجیح می دادم و کلی منتظرش بودم, آفر گرفتم. الان هم هنوز جواب سوالات رو نفرستادم. آیا امکان داره که به سفارت بگم دانشگاهم رو عوض کنه؟؟؟ یعنی I-20 رو عوض کنم؟؟؟ آیا دوباره باید مصاحبه بشم؟؟؟
    ممنون میشم اگر سریعتر بهم بگین که باید چی کار کنم؟؟؟
    ضمن تبریک به شما ... خیر دوست خوبم . همچین امکانی وجود نداره تا جایی که من میدونم .
    Arizona State University / Alumnus, Class of 2015 / Materials Science & Solid State Electronics, PhD
    دریچه ای به زندگی در آمریکا : اینستاگرام

Banned

نقل قول نوشته اصلی توسط مزمز نمایش پست ها
    دوستان من یک سوال فوری دارم که نمی دونم دقیقا کجا طرح کنم. لطفا راهنماییم کنین.
    من همون روز مصاحبه و بعد از مصاحبه از یک دانشگاهی که بیشتر ترجیح می دادم و کلی منتظرش بودم, آفر گرفتم. الان هم هنوز جواب سوالات رو نفرستادم. آیا امکان داره که به سفارت بگم دانشگاهم رو عوض کنه؟؟؟ یعنی I-20 رو عوض کنم؟؟؟ آیا دوباره باید مصاحبه بشم؟؟؟
    ممنون میشم اگر سریعتر بهم بگین که باید چی کار کنم؟؟؟
    ترنسفر و دیگر هیچ ! اونم بعد از پایان ترم اول در صورت موافقت دو دانشگاه !

Banned

نقل قول نوشته اصلی توسط negina نمایش پست ها
    پس من مي رم دبي. فكر نكنم آنكارا حالا حالا ها به من وقت بده. مي ترسم دبي هم از دست بدم.
    من هر چي اين مصاحبه قبرسمو تو ذهنم مرور مي كنم. نمي تونم گير كار و بفهمم كجاست. كه رفعش كنم. و هر بار به اين نتيجه مي رسم كه افسره دلش نمي خواسته به من ويزا بده، يا اينكه مي خواسته ببينه من چقدر مصرم بازم براي ويزا اپلاي مي كنم يا نه. چون آخر مصاحبه خودش به من گفت كه هر كنسولي يه نظري داره. اين نظر منه. برو يه جاي ديگه برو تركيه، برو دبي. البته به يه نفر ديگه هم كه 7-8 سال از ليسانسش مي گذشت و براي مستر بدون فاند داشت مي رفت، و ريجكت شد. به اونم گفته بود برو تركيه برو دبي. خلاصه كه من كاملا گيج شدم.
    (ببخشيد يه ذره بحث از تاپيك منحرف داره مي شه. مي خواستم پيام خصوصي بدم ولي گفتم. چون بحث تو اين تاپيك شروع شده، شايد كسي بخواد بدونه آخر اين داستان من چي شد. )
    من 1 مسائله ای رو اینجا بگم :
    ببینید این موضوع شاید تا پارسال مهم بودش که شما بری آنکارا یا دبی اما به نظر من اصلا دیگه مهم نیست! سیاست ایالات متحده نسبت به دانشجوهای ایرانی و کلا ویزای F1 خیلی خیلی فرق کرده! تمام سفارت خونه ها دستور رو از واشینگتن می گیرند! دبی هم سفارت خونه عمه سفیر نیستش که شخصا درباره این که ورداره برای خودش قانون تعریف کنه! اون هم ناچار به پیروی از دستور بالاسریش هستش. پس وقتی آنکارا خوب می ده، دبی هم بهتر از پارسال می ده و . . . (دیداکشن بزنید)

نتیجه گیری کلی :
    ویزا گرفتن بستگی کامل داره به اینکه آیا 2*2 شما 4 تا می شه یا اینکه فازی هستش و می شه 3.5 ! اگه 4 تا هست شک نکنید که اگه توی کره ماهم آمریکا سفارت حونه بزنه و شما بری اونجا بازم می گیری!

والسلام

ApplyAbroad Veteran
    Radian آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Arizona State University

نقل قول نوشته اصلی توسط hosseinab نمایش پست ها
    من 1 مسائله ای رو اینجا بگم :
    ببینید این موضوع شاید تا پارسال مهم بودش که شما بری آنکارا یا دبی اما به نظر من اصلا دیگه مهم نیست! سیاست ایالات متحده نسبت به دانشجوهای ایرانی و کلا ویزای F1 خیلی خیلی فرق کرده! تمام سفارت خونه ها
    شاید تا حدودی صحیح باشه ، اما به طور کل همچین نتیجه گیری صحیح نیست .

یک سر تاپیک دبی رو بخونید که بخاطر BS ریجکت کردن ! یا قبرس که در یک روز هر 4 تا Master رو ریجکت فرمودن و دیداکشن با مثال نقض رد میشه
    Arizona State University / Alumnus, Class of 2015 / Materials Science & Solid State Electronics, PhD

Junior Member

سلام به همه دوستان.
    من امروز 8 صبح در قبرس ریجکت شدم. به قدری رفتار خانوم با من بد بود که هنوز تو شوک هستم. من تنها دختر مصاحبه شونده بودم و بقیه همه پسر و قبل از من همه گرفتن ویزا. من تافل 110 دارم و معدل 4. از 3 تا دانشگاه معتبر پذیرش داشتم و بورس. ام. بی. ای دارم و برای فوق دوم میرفتم. از من هیچی نپرسید فقط نمره هامو نگاه کرد و پرسیداینا نمره های خودته؟ گفتم بله. گفت: معدلتم که چهاره! گفتم بله! یکدفعه با عصبانیت همه چیز رو پس داد و گفت: نمیتونم ویزا بدم، خداحافظ! من هم هاج و واج! حتی از من سوالهای معمول رو نپرسید. من اونقدر مدرک کامل داشتم که همه میخندیدن. اصلا به من فرصت نداد. من گفتم چرا؟! گفت: من مانند تو زیاد دیدم! همونطور که قبلا جون کندی بری آمریکا ( یکبار سال 2007 عروسی پسر عمم بود که به من ویزا ندادن ولی به مامان و بابام دادن) الانم همینه! برو اینجا نایست! واقعا داشت گریه ام میگرفت. انگار دزد گرفته. اومدم بیرون، همه تعجب کردن. یک آقایی به من گفتن قبرس مستر رو ریجکت می کنه و این سایت رو پیشنهاد دادن. بقیه هم پیشنهاد دادن برم آنکارا. من آدم ضعیفی نیستم اما باورم نمیشه کسی به این راحتی و با توهین زحماتم رو نادیده بگیره. 2-3 ساعت تو خیابون راه رفتم و اشک ریختم، الانم که تک و تنها تو هتل! به نظر شما من برم آنکارا؟

ApplyAbroad Veteran
    alireza.p آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Electrical Engineering - Texas A&M University

بله حتما آنکارا رو امتحان کنید... نا امید نشید همیشه اون کسی توی ذهنتون باشه که 10 بار ریجکت شد و بار 11 گرفت !! این اتفاق برای هر کدوم از ما ممکن بود بیافته ولی شما از اول ای کاش آنکارا رو انتخاب می کردید .. این فروم رو مرتب چک کنید و در زمینه های مختلف کمک بگیرید از دوستان با تجربه تر..

پ.خ: قابل توجه دوست بسیار عزیزم hosseinab :دی

نقل قول نوشته اصلی توسط ladi30 نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان.
    من امروز 8 صبح در قبرس ریجکت شدم. به قدری رفتار خانوم با من بد بود که هنوز تو شوک هستم. من تنها دختر مصاحبه شونده بودم و بقیه همه پسر و قبل از من همه گرفتن ویزا. من تافل 110 دارم و معدل 4. از 3 تا دانشگاه معتبر پذیرش داشتم و بورس. ام. بی. ای دارم و برای فوق دوم میرفتم. از من هیچی نپرسید فقط نمره هامو نگاه کرد و پرسیداینا نمره های خودته؟ گفتم بله. گفت: معدلتم که چهاره! گفتم بله! یکدفعه با عصبانیت همه چیز رو پس داد و گفت: نمیتونم ویزا بدم، خداحافظ! من هم هاج و واج! حتی از من سوالهای معمول رو نپرسید. من اونقدر مدرک کامل داشتم که همه میخندیدن. اصلا به من فرصت نداد. من گفتم چرا؟! گفت: من مانند تو زیاد دیدم! همونطور که قبلا جون کندی بری آمریکا ( یکبار سال 2007 عروسی پسر عمم بود که به من ویزا ندادن ولی به مامان و بابام دادن) الانم همینه! برو اینجا نایست! واقعا داشت گریه ام میگرفت. انگار دزد گرفته. اومدم بیرون، همه تعجب کردن. یک آقایی به من گفتن قبرس مستر رو ریجکت می کنه و این سایت رو پیشنهاد دادن. بقیه هم پیشنهاد دادن برم آنکارا. من آدم ضعیفی نیستم اما باورم نمیشه کسی به این راحتی و با توهین زحماتم رو نادیده بگیره. 2-3 ساعت تو خیابون راه رفتم و اشک ریختم، الانم که تک و تنها تو هتل! به نظر شما من برم آنکارا؟

سلام بله حتما اقدام کنید! حتما! من هم کمی مثل شرایط شما رو تجربه کردم البته من اصلا به آکادمیکی شما نیستم و مشکل از خودم بود که سفارت برلین رو انتخاب کردم(برای دیدار اقوام هم رفته بودم) ولی واقعا با مدارک کامل رفته بودم و اصلا توقع چنین رفتاری از آفیسر نداشتم. واقعا رفتارش بد بود. 2و3 تا سوال کرد. نگامم نمی کرد سرش پایین بود. آخرش گفت برو یه سفارت نزدیک کشور خودت! البته به من واقعا فشار وارد شده بود. منم چند ساعتی هنگ کرده بودم. نمی دونستم چه کار کنم. خلا صه رفتم فرانکفورت 4 روز بعد. مصاحبه تو فرانکفورت خوب بود و رفت وارد کلیرنس شد. به همین راحتی!

نقل قول نوشته اصلی توسط ladi30 نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    دانشگاه تهران-قدرت

آقا نگران نباشين.....
    من و چهارده نفر ديگه از رشته هاي برق و عمران و مكانيك و صنايع و اقتصاد روزاي 6 و 7 و8 جون وقت داشتيم. از اينها 13 نفر به راحتي قبول شدن. و فقط اون دو نفر كه شرايطشون واقعا مشكل دار بود نتونستن بگيرن. از بچه هاي بدون فاند حتي بانك استيتمنت هم نگرفتن.
    برين آنكارا و از سفرتون كاملا لذت ببرين. آنگارا اين روزها خيلي هواش عاليه. بازاراي كجا تپه، و محله هاي اطراف كيزلاي رو فراموش نكنين.
    هرجا LC waikici و collezione ديدين برين تو و خريد كني.

اينجا پر از بچه هاي ايرانيه كه اومدن واسه ويزا... كلي بهتون خوش مي گذره

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    دانشگاه تهران-قدرت

نقل قول نوشته اصلی توسط originality نمایش پست ها
    سلام بله حتما اقدام کنید! حتما! من هم کمی مثل شرایط شما رو تجربه کردم البته من اصلا به آکادمیکی شما نیستم و مشکل از خودم بود که سفارت برلین رو انتخاب کردم(برای دیدار اقوام هم رفته بودم) ولی واقعا با مدارک کامل رفته بودم و اصلا توقع چنین رفتاری از آفیسر نداشتم. واقعا رفتارش بد بود. 2و3 تا سوال کرد. نگامم نمی کرد سرش پایین بود. آخرش گفت برو یه سفارت نزدیک کشور خودت! البته به من واقعا فشار وارد شده بود. منم چند ساعتی هنگ کرده بودم. نمی دونستم چه کار کنم. خلا صه رفتم فرانکفورت 4 روز بعد. مصاحبه تو فرانکفورت خوب بود و رفت وارد کلیرنس شد. به همین راحتی!
    رفتار آنكارا با دانشجوها فوق العاده است. يه خانومه هست كه اصلا عاليه. ته مهربونه و استرسو كامل از بين مي بره.
    حتما آنكارارو تراي كنين.

ApplyAbroad Veteran
    Radian آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Arizona State University

نقل قول نوشته اصلی توسط amoun نمایش پست ها
    آقا نگران نباشين.....
    من و چهارده نفر ديگه از رشته هاي برق و عمران و مكانيك و صنايع و اقتصاد روزاي 6 و 7 و8 جون وقت داشتيم. از اينها 13 نفر به راحتي قبول شدن. و فقط اون دو نفر كه شرايطشون واقعا مشكل دار بود نتونستن بگيرن. از بچه هاي بدون فاند حتي بانك استيتمنت هم نگرفتن.
    برين آنكارا و از سفرتون كاملا لذت ببرين. آنگارا اين روزها خيلي هواش عاليه. بازاراي كجا تپه، و محله هاي اطراف كيزلاي رو فراموش نكنين.
    هرجا LC waikici و collezione ديدين برين تو و خريد كني.

اينجا پر از بچه هاي ايرانيه كه اومدن واسه ويزا... كلي بهتون خوش مي گذره
    ممنون از اطلاع رسانی ما هم امشب میایم .

فقط بفرمایین که اون یک نفر مشکلش در چی بود .

با سپاس.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)