صفحه 203 از 2683 نخستنخست ... 1031531931941951961971981992002012022032042052062072082092102112122132533037031203 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,021 تا 2,030 , از مجموع 26822

موضوع: مدت زمان انتظار از دریافت فایل نامبر فدرال تا مدیکال

Senior Member

پیش فرض پاسخ : مدت زمان انتظار از CSQ تا مدیکال (کبک)

نقل قول نوشته اصلی توسط abola نمایش پست ها
    من بعد از دو ماه از B FILE تونستم در سایت وضعیت پرونده رو ببینم، یک مقداری طول میکشه تا اسم وارد بشه

معمولا ده روز بعد از تاریخ صدور B file میشه اون رو در cic دید. فایل من بعد از ده روز با وضعیت Application Received اومد تو سایت ولی تا کی این وضعیته خدا عالمه فایل بعضی ها هم از اول با وضعیت In Process وارد میشه. اما از اونجاییکه هیییییییییییییییییییییییی ییییییییییچ چی در سفارت کانادا حساب و کتاب نداره و شما هم که فایل نامبر رو گرفتید پس نگران نباشید برای اینکه خیالتون راحت باشه یکی دو ماه دیگه یک ایمیل پیگیری از وضعیتتون بزنید. ولی با این حال نکات زیر رو رعایت کنید شاید همین الان هم فایلتون باشه :

1- در باکس اول Immigration File Number رو انتخاب کنید
    2- فامیلتون رو حتما بصورت کامل و با حروف بزرگ وارد کنید.
    3- اگر فامیلتون چند کلمه اییه بین هر کلمه یک دش "-" یا منها بگذارید.
    4- تاریخ تولد رو طبق فایل نامبر وارد کنید.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط segalesh نمایش پست ها
    سلام دوستان
    با عرض شرمندگی بابت تاخیر در اطلاع رسانی چون من دیروز رسیدم کانادا و به دلیل شلوی کارهام فرصت نکردم به گم چه خبر بود اونجا ولی این شخصی که تو این پست بهش اشاره شده من هستم و اطلاعات رو به خانم لیلا دادم تا براتون اطلاع رسانی کنه و ایشون هم بطور کامل فرمودند. پس خیالم راحت شد.
    در ضمن تو روزی که من رسیدم و با پرواز لوفتهانزا فقط ما تازه وارد بودیم و فرایندمون رو نجام دادیم.
    پس دوستان خیالتون راحت که همه چی آرومه و بزودی همگی خبر های خوب میشنوید و فقط موضوع نزدیک شدن به ابطال مدیکال دوستانه فرآیند خانوادگی بوده که باعث تاخیر شده بوده.
    در جواب دوستمون در مورد ساعت کار سفارت: ساعت همون 8 تا 16 هستش و ولی پاسخ به سوالات مهاجرت از ساعت 10.30 داده میشه. چون فقط همون خانومی که منشی هست و مدارک رو میگیره و .... به سوالات پاسخ هم میده و در واقع این ساعت بندی ساعت کار ایشونه که باردار هم هستند و بقیه از همون ساعت 8 آمدند و رفتند داخل سفارت و من که کاری داشتم همون ساعت 8.30 یه خانومی از اون پشته شیشه ها اومد و پاسخ داد. پس باز میگم همه چیز اونجا ارومه.
    این آخرین پسته من تو این صفحه هست و اگر دوستی سوال داشت پست خصوصی بده حتما در خدمتش هستم.
    همگی شاد و موفق باشید . به امید دیدار.
    خدانگهدار
    خوب خدا را شکر
    ممنون از اطلاع رسانی تون
    امیدوارم روزهای خوبی پیش رو داشته باشید.

Member mslotani آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسي كامپيوتر نرم افزار

سلام به همگي ، من فايل نامبر دومم در سپتامبر 2010 آمده است و هنوز نامه مديكال ازش هيچ خبري نيست ، كسي ميدونه كه اين زمان چقدر طول ميكشه؟؟؟ راهي براي پيگيري داره ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط segalesh نمایش پست ها
    سلام دوستان
    با عرض شرمندگی بابت تاخیر در اطلاع رسانی چون من دیروز رسیدم کانادا و به دلیل شلوی کارهام فرصت نکردم به گم چه خبر بود اونجا ولی این شخصی...................................
    این آخرین پسته من تو این صفحه هست و اگر دوستی سوال داشت پست خصوصی بده حتما در خدمتش هستم.
    همگی شاد و موفق باشید . به امید دیدار.
    خدانگهدار
    با تبریک بسیار اینجوری که گفتید پس ما نباید زیادی نگران نیومدن ویزاهامون باشیم میادش )))

4 روز دیگه میشه 2 ماه کامل که مدارک مدیکال من رسیده به پاریس و هیچی هیچی

slmz عزیز
    باز هم خدا را شکر شما یک مرحله ( مدیکال ) رو پشت سر گذاشتید
    میتونم بپرسم رشته شما چی بوده
    تاریخ مصاحبه ما 16/03/2010
    تاریخ فایل نامبر دوم 19/05/2010
    مدیکال ؟؟؟؟؟؟؟؟
    رشته مترجمی زبان آلمانی

نقل قول نوشته اصلی توسط mslotani نمایش پست ها
    سلام به همگي ، من فايل نامبر دومم در سپتامبر 2010 آمده است و هنوز نامه مديكال ازش هيچ خبري نيست ، كسي ميدونه كه اين زمان چقدر طول ميكشه؟؟؟ راهي براي پيگيري داره ؟
    سلام ، اگر رشته شما دیمند نیست پروندتون عادی بررسی میشه یعنی از تاریخ فایل نامبر در حدود 18-19 ماه طول میکشه
    CSQ:may/2010, federal file : Juillet/2010-update : 25/Avril/2013, update delivered: 07/mai/2013 medical : le 13/08/2013,
    Pass Request : 17/01/2014

نقل قول نوشته اصلی توسط nikma نمایش پست ها
    slmz عزیز
    باز هم خدا را شکر شما یک مرحله ( مدیکال ) رو پشت سر گذاشتید
    میتونم بپرسم رشته شما چی بوده
    تاریخ مصاحبه ما 16/03/2010
    تاریخ فایل نامبر دوم 19/05/2010
    مدیکال ؟؟؟؟؟؟؟؟
    رشته مترجمی زبان آلمانی
    رشته ام مترجمی انگلیسی است

نقل قول نوشته اصلی توسط slmz نمایش پست ها
    رشته ام مترجمی انگلیسی است
    پس امتیاز رشته شما و زمانهای فایل نامبر شما و ما خیلی به هم نزدیک هست میتونم بپرسم چرا برای مصاحبه دوم دعوت شدید و سوالهاشون در چه خصوص بود
    خواهش می کنم اگه خبری از صدور مدیکال خودتون و یا کسانی که زمانشون و امتیازشون به شما نزدیک بود به من هم بدهید.

خیلی خیلی ممنون
    ویرایش توسط saman_shahin : June 11th, 2011 در ساعت 03:25 PM دلیل: درج ایمیل شخصی

Senior Member

سلام
    دوستان ظاهرا امروز امکان ecas در سایت cic برای چک وضعیت پرونده error میده
    میخواستم ببینم این مشکل بخاطر browser و cookie ها و شاید هم isp باشه یا واقعا سایت خراب شده ؟

این هم آدرس :
    https://services3.cic.gc.ca/ecas/?app=ecas&lang=en
    از check application status online هم که از صفحه اصلی سایت میرم باز هم error میده

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)