صفحه 207 از 2683 نخستنخست ... 1071571971981992002012022032042052062072082092102112122132142152162172573077071207 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,061 تا 2,070 , از مجموع 26822

موضوع: مدت زمان انتظار از دریافت فایل نامبر فدرال تا مدیکال

Junior Member

پیش فرض پاسخ : مدت زمان انتظار از CSQ تا مدیکال (کبک)

با سلام
    همين الان جواب نامه پيگيري ويزا رو هم ايميل زدن، ظاهرا هنوز در حال بك گراند چك هستند و نوشته كه نمي تونند پيش بيني كنند كه چقدر طول ميكشه نمي دونم چقدر ديگه بايد منتظر بود

vina ی عزیزم باز هم خدا رو شکر که فقط آخرین خوان از هفت خوان مونده برات امیدوارم زوده زود خبر های خوب بنویسی از گرفتن ویزات
    میشه خواهش کنم تاریخ فایل نامبر فدرال و امتیاز رشته ات رو بهم بگی؟؟؟
    فایل نامبر فدرال من برای 19/5/2010 و امتیاز رشته ام 6 هست

نقل قول نوشته اصلی توسط vina نمایش پست ها
    با سلام
    ديروز من نامه رسيد لندينگ في را دريافت كردم كه پستچي آورده بود. تاريخ نامه 10 مي خورده در صورتيكه نتايج مديكال من 13 آوريل رسيده پاريس و لنديگ في و عدم سوء پيشينه هم 2 مي، به نظر شما بايد از تاريخ همين رسيد لندينگ في منتظر ويزا باشم؟ مرسي
    من با نامه مدیکالم ازم لندیگم خواهستند که من رسید دریافت وجه توسط سفارت را براسون فرستادم و مدیکالم هم 115 اپریل رسیده پاریس ؟؟؟

با سلام
    همين الان جواب نامه پيگيري ويزا رو هم ايميل زدن، ظاهرا هنوز در حال بك گراند چك هستند و نوشته كه نمي تونند پيش بيني كنند كه چقدر طول ميكشه نمي دونم چقدر ديگه بايد منتظر بود
    کی نامه فرستاده بودید من 2 هفته پیش ویزامو پیگیری کردم ولی هیچ خبری از نامه یا هیچی نیست ؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    شیمی تجزیه

با سلام
    ديروز من نامه رسيد لندينگ في را دريافت كردم كه پستچي آورده بود. تاريخ نامه 10 مي خورده در صورتيكه نتايج مديكال من 13 آوريل رسيده پاريس و لنديگ في و عدم سوء پيشينه هم 2 مي، به نظر شما بايد از تاريخ همين رسيد لندينگ في منتظر ويزا باشم؟ مرسي
    سلام
    میشه لطفا" بگید منظورتون از نامه لندینگ فی چی هستش؟
    ظمنا" دوستان ، ظاهرا" تو همین شرایط برای بعضی ها ویزا میاد یکی از بچه ها دقیقا" 1.5 بعد از رسیدن مدارکش به پاریس چهار شنبه گذشته ایمیل ویزاش رو گرفت.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    نرم افزار کامپیوتر

سلام من هفته پیش یک معرفی نامه به سگالش عزیز دادم که در سوریه از وضعیت پرونده من سئوال کنه که افیسر مربوطه گفته الان دارن رو پرونده من کار میکنند ولی در مورد زمان ارسال مدیکال گفته که افیسری که رو پرونده کار میکنه فقط خبر داره که کی مدیکال ارسال میشه.
    به امید آمدن مدیکال دوستان
    csq:5 oct 2009 -- FFN:14 feb 2010 --Update 26 NOV 2011
    Medical : 24 Sep 2012
    Pass request : 7 Nov 2012

Junior Member

با سلام

وینا جان
    منظورتون از این سوال چی‌ بوده؟!!!
    ملاک پاس رکویست شدن ،نه رسید مدیکال به پاریس هستش و نه رسیدن وجوهات پرداختی و ...
    هرگاه سکوریتی چک متقاضی پایان یابد،پاس رکویست صادر میشود.
    تاریخ‌های انتظاری نیز که اعلام میگردند،به طور تقریبی و با فرض اینکه متقاضی نکته مبهمی در مرحله چک امنیتی نداشته باشد،درج گردیده اند .در صورتی‌ که در بررسی‌ پرونده یک متقاضی ،شک و شبهی برایشان ایجاد گردد،به هیچ قول و قراری پایبند نخواهند بود.
    اگر سندی برای ادعایم لازم میدانید،در صورتی‌ که ناامید نمیگردید،بفرمائید که به صورت مستند ۲ تا از دوستانم را برایتان مثال بزنم...

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط mahan1356 نمایش پست ها
    وینا جان
    منظورتون از این سوال چی‌ بوده؟!!!
    ملاک پاس رکویست شدن ،نه رسید مدیکال به پاریس هستش و نه رسیدن وجوهات پرداختی و ...
    هرگاه سکوریتی چک متقاضی پایان یابد،پاس رکویست صادر میشود.
    تاریخ‌های انتظاری نیز که اعلام میگردند،به طور تقریبی و با فرض اینکه متقاضی نکته مبهمی در مرحله چک امنیتی نداشته باشد،درج گردیده اند .در صورتی‌ که در بررسی‌ پرونده یک متقاضی ،شک و شبهی برایشان ایجاد گردد،به هیچ قول و قراری پایبند نخواهند بود.
    اگر سندی برای ادعایم لازم میدانید،در صورتی‌ که ناامید نمیگردید،بفرمائید که به صورت مستند ۲ تا از دوستانم را برایتان مثال بزنم...
    با سلام
    مرسي از راهنماييتون
    همينكه راهنمايي ميفرماييد كلي كمك ميشه، اين سئوال را براي اثبات ادعاي شما نمي‌پرسم جهت كنجكاوي فقط ميخوام بدونم چه اتفاقي براي دوستانتون افتاده؟
    در جواب دوستان ديگه: نامه پيگيري رو تقريبا دو هفته پيش فرستادم- و امتياز رشته ام هم فكر ميكنم 5 بوده فايل نامبر فدرالم هم آخر دسامبر بوده2009

Member
    رشته و دانشگاه
    شیمی کابردی - دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

نقل قول نوشته اصلی توسط slmz نمایش پست ها
    کی نامه فرستاده بودید من 2 هفته پیش ویزامو پیگیری کردم ولی هیچ خبری از نامه یا هیچی نیست ؟

دوستان می تونم بپرسم برای پیگیری به کجا ایمیل زدید یا اگر نامه پستی فرستادید آدرسشو بنوسیدی که به کجا بوده؟
    تاریخ فایل نامبر: 15 سپتامبر 2010
    تاریخ باز کردن فایل فدرال و مصاحبه کبک: 21 فوریه 2011
    تاریخ مدیکال: 18 آپریل 2011
    تاریخ نامه پای ریکویست: 19 جولای 2011

نقل قول نوشته اصلی توسط Nazli نمایش پست ها
    دوستان می تونم بپرسم برای پیگیری به کجا ایمیل زدید یا اگر نامه پستی فرستادید آدرسشو بنوسیدی که به کجا بوده؟
    ایمیل به : damascus-im-enquiry@international.gc.ca

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)