I got a fellowship from UMich, Ann Arbor but before getting that I was interviewed by professors from there
I got a fellowship from UMich, Ann Arbor but before getting that I was interviewed by professors from there
نه، براي هر كمك هزينه اي مصاحبه ممكنه صورت بگيره. هم TA RA هم فلوشيپ.نوشته اصلی توسط davoudi
با توجه به پاسخ salehe1 بهتره این طور پاسخ ها را جمع بندی کنیم که مصاحبه گاهی اوقات و نه همیشه انجام می شود. البته در مورد فلوشیپ کمتر اتفاق می افته. برای RA و TA هم اصلا بعید نیست که مصاحبه ای انجام نشود.
ربطی هم به رنک دانشگاه و نوع کمک هزینه ندارد. مثال هایش بماند.
من کلی دارم می گردم کدام دانشگاه در زمینه ی Biomedical خوبه؟!!!این طور که نتیجه گیری شد این دانشگاه شرایطش با بقیه جاها زیاد فرق نمی کنه.ولی fund چی؟سقفش نسبت به جاهای دیگه کمتره؟
این درستهنوشته اصلی توسط davoudi
من دو دانشگاهی که سرانجام هم نرفتم یکیشون full fund بودم مصاحبه ای هم نداشت- یکیشون fellowship - Partialکه بازم مصاحبه نداشت
لازم نيست كلي بگردين تا دانشگاهاي خوب رو تو biomedical پيدا كنين. تو تاپيك زير رنكينگ usnews براي همه رشته هاي مهندسي از جمله BME اومده. گرچه فقط به رنكينگ نبايد توجه كنيد.نوشته اصلی توسط shirin64
http://www.applyabroad.org/forum/ind...ic,4609.0.html
منظورتون از اينكه شرايطش با جاهاي ديگه فزق نمي كنه چيه؟ فاندش هم كمتر نيست، مثل بقيه جاهاس.
خوب بودن را یک موقع از روی رنک USNews می سنجید، یک بار هم عوامل دیگر را داخل می کنید. چون این عوامل شخصی است این خود شما هستید که باید تعیین کنید دانشگاهی خوب است یا خیر.نوشته اصلی توسط shirin64
بالتیمور (شهر دانشگاه جانز هاپکینز) نسبت به قسمت های شمال شرقی ارزان تلقی می شود. در هر دانشگاهی که فول فاند باشید همه ی هزینه های زندگی و تحصیل پوشش داده خواهد شد و شما مشکلی نخواهید داشت. و اگر دست و بال دانشگاه باز باشد مقداری هم بیشتر می دهند. اما خلاصه این مقدار اضافه آن قدر نیست که آنجا مثل ایران زندگی کنید.
سلام من اواخر دسامبر به یکی از استادهای دانشکده مواد که داره بیو مواد کار میکنه میل زدم. خودم فیلدم مهندسی پزشکی، خیلی استقبال کرد کلی تو میل هاش تشکر کردکه بهش میل زدم و هی از من میپرسید که اپلیکیشن رو فرستادی یا نه !!! بالاخره فرستادم و بهش گفتم اون موقع تعطیلات کریسمس بود! در ضمن من جواب تمپلیت هم داشتم و فرق جواب تمپلیت رو با این جور جواب ها میدونم
بعد از تعطیلات میل زد که من همون روز که بهم گفتی از مسول ادمیشن پرسیدم گفت مدارکت اومده! گفت به محض اینکه مسول ادمیشین از تعطیلات بیاد مدارکتو چک میکنم !
چن روز بعدش میل زدم گفت هنوز چک نکردم اما تو هفتههای بعدی حتما جوابتو میدم! لازم به ذکر که این خانم میلهای منو به فاصلهٔ چند دقیقه جواب میداد و حداقل ۳۰ تا میل فرستادیم بهم!!!
الان ۱ ماه میگذار ۲ تا میل بهش زدم و هنوز جواب هیچ کدومو نداده!!
یکی بهم بگی چی کار کنمیکی نیس بگه خوب نمیخوای بگیری بگو نمیگیرم چرا دیگه جواب نمیدی!! یه چیز دیگه که بیشتر داغ دلمو تازه میکنه اینه که این خانم حتی sop منو نگاه کرد و گفت خیلی خوبه!!
مثلا این اولین میلش به منه!
Dear , Thank you for contacting me and for your interest in joining my group.
Will you be applying to our Department for admission next Fall? If you do, please let me know. I am interested in looking over your application package in more detail. I will be accepting 1, possibly 2, graduate students for the coming Fall 2012 semester.
Thank you again and I look forward to your response.
Best,
, Johns Hopkins University
ویرایش توسط sorahi : February 7th, 2012 در ساعت 03:54 PM
I had an interview with POI
happy but stressful..
If you really belive in things and stick to them, VERY LITTLE is IMPOSSIBLE
پارسال همین موقع در انتظار ویزای آلمان امسال در انتظار ویزای آمریکا
خدا سال دیگه رو بخیر کنه !!!!!
what the hell is going on??
why they don't response me !
they sent all rejects and accepts but not me !!!!
If you really belive in things and stick to them, VERY LITTLE is IMPOSSIBLE
پارسال همین موقع در انتظار ویزای آلمان امسال در انتظار ویزای آمریکا
خدا سال دیگه رو بخیر کنه !!!!!
علاقه مندی ها (Bookmarks)