اخیرا کسی از خانمها بوده که عکس با حجاب داشته باشه بنحوی که گوشاش معلوم نباشه؟ آنکارا چقدر به دیده شدن گوشها گیر میده؟
من عکسه کاملا با حجاب داشتم تاکید می کنم کاملا!
June 13 آنکارا بودم اونجا هم کاملا با حجاب رفتم هیچ مشکلی پیش نیومد برگه ی زردم خدارو شکر گرفتم.
من با دوربین از خودم عکس گرفتم گوشهامم پیدا نبود. عکس هم از عکاسی گرفتم ولی توی سفارت قبرس ازم نخواستن.
منم عکسم کاملا با حجاب بود، 6 جولای رفتم آنکارا، اونجا هم با حجاب رفتم منتاها دم در ورودی سفارت چون مانتوم دکمه هاش فلزی بود مجبورم کردن مانت رو در بیارم و بذارم تو اون دستگاها
وگرنه اگه با لباس راحتی برید اصلا مشکلی پیش نمیاد
تازه اونجا از 2، 3 تا از خانومای ایرانی بی حجاب سر دوباره عکس خواستن اما از من نخواستن
آیا برای مصاحبه در دبی علاوه بر عکسی که برای DS160 آپلود شده، عکس باید همراه داشته باشیم؟ ته رسید وقت مصاحبه مشخصات عکس رو گفته ولی نگفته چند قطعه باید همراهمون باشه. ممنون می شم اگر کسی اطلاعاتی داره بگه.
تاريخ ثابت كرد انسان مذهب را ساخت، اما مذهب انسان را نساخت.
والاترين مذهب بشر، انسانيت است و كامل ترين كتابش، عقل و قدرت انديشيدن. پس آفريدگار را در خود بيابيد!
سلام. سوالی داشتم. نمیدونم آیا به خاطر دادن عکس بی حجاب به سفارت، بعدا در وزارت علوم برای گرفتن دلار دانشجویی دچار مشکل خواهم شد یا خیر؟ 10 روز دیگه مصاحبم هست و ممنون میشم اگر از دوستان کسی میدونه سریعتر راهنماییم کنه! مرسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)