دوستان IT جزو رشتههای امتیاز آور و مورد نیاز کبک هست؟
دوستان IT جزو رشتههای امتیاز آور و مورد نیاز کبک هست؟
با سلام
دوستان در مورد آگهی های استخدامی مرتبط با رشته و کار من حدود 20 تا آگهی دارم که 5 تاش به فرانسوی هست و بقیه انگلیسی می خوام بدونم باید آگهی های فرانسه رو نشون بدیم یا انگلیسی هم قبوله خواهشمندم کمکم کنید مرسی
رشته: صنایع غذایی
تاریخ تحویل مدارک به سفارت : 19 مرداد
سلام دوستان
اين طور كه تو اين مقاله نوشته شده از همين ايران هم مي شه برا عضويت در انجمن ها(مثلا" مهندسي كبك) اقدام كرد. آيا درسته؟
آيا انجمن مهندسي برا اينكه بريم اونجا آزمون بديم بهمون ويزا مي ده؟
ممنون
ارسال مدارك به سوريه: 3May-2011- دريافت: 5 May - -رفرنس نامبر: 10-Aug-/استفاده از ماني اوردر
سلام دوست عزيز
اول اينكه عين مطلب سايتهاي ديگر رو بياوريد نه لينك بديد ... دوم اينكه در تاپيك معادل سازي مدرك تحصيلي براي مهاجرين به كانادا به اين موضوع پرداخته شده كه دوستاني كه CSQ دارن، ميتونن از اين مسير استفاده كنن و پيش از اينكه پاشون به كانادا برسه در انجمن هاي تخصصي اونجا عضو بشن و حتي جزوات اونها رو خريداري كنن و با پست دريافت كنن و از راه دور در امتحانات شركت كنن
اين هم يه سند ديگه براي اينكه بدونيم وكلا همه اطلاعات و راه و كار رو از همين فرومهاي مهاجرتي به دست ميارن در همون مقاله كه از سايت كنپارس هم هست، هيچ راه حلي داده نشده و فقط به نوعي به اين موضوع ارجاع داده كه بياين و موكل ما بشين ....
اميدوارم دوستاني كه سي اس كيو دارن تجربيات خودشون رو هرچه سريعتر در تاپيك مورد نظر بگذارن!
موفق باشيد
... Aimons, gardons espoir, restons optimistes et nous changerons le monde - Jack Layton ...
این خبرها را بهتره فقط بخونید عزیزم. همش چرت و پرته.
من اینا که خوبه 100 تا دفتر دیکه رفتم که مثلا جاب افر بتونم بگیرم یا مثلا یه سری کارها رو انجام بدم که بتونه امتیاز آور باشه.والا اینا حتی بلد نیستن جاب سرچ بگیرن .از خودمون یاد میگیرن به بقیه میدن .حالا چه خوب چه بد .بهتره زیاد از ایران دنبال این حرفها نباشید که دردسر خالیه جیبتونم خالی میشه.اگه سی اس کیو دارید و حوصله اونوقت این اخبارها را دنبال کنید.
ارسال مدارک :2010/12/28 تاریخ مصاحبه و قبولی 2013/10/22 تحویل مدارک فدرال به سیدنی: 2013/11/01 فایل فدرال: 2013/12/17 آپدیت از پاریس: 2014/01/21 مدیکال: 2014/02/11 پراسس : 2014/02/18 مدیکال رسیو:2014/03/14 پاس ریکوئست:2014/03/17 لندینگ در مونترال:2014/05/01رشته دیمند 16 امتیازی
بله دوست عزیز شما به سایت wowjobs.ca
مراجعه و عنوان رشته خودتون رو سرچ کنید که در اون تمامی جاب آفر ها ی کبک رو نشان می ده
رشته: صنایع غذایی
تاریخ تحویل مدارک به سفارت : 19 مرداد
برای سرچ های کاری workopolis.ca و monster.ca رو هم چک کنید که معتبرترین سایتهای لیستینگ آگهی های کار در کانادا هستند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)