من امروز رفتم کلینیک 16 آذر نوبت دوم واسکن (سرخک سرخجه اوریون mmr ) به قیمت 6000 تومان و همچنین واکسن دیفتری کزاز به قیمت 2200 تومان زدم . هر چی از بچگی برگه واکسن داشتم با خودم بردم . نوبت اول واکسن mmr رو یادمه دبیرستان که بودم زدم. بعد از اونجا رفتم هلال احمر واکسن مننژیت 14000 تومان و واکسن آنفلونزا 8000 تومان زدم . همونجا کارت بین المللی بهم داد و 2 تا مهر برای انفلونزا و مننژیت زد. بعد از اونجا رفتم اننستیتو پاستور واکسن ابله مرغون 42000 تومان زدم . واکسن آبله مرغان رو همینجوری زدم نمیدونم دانشگاههای اونور نیاز دارن یا نه. چون تو بچگی ابله مرغون نشده بودم واکسنشو زدم. واکسن آبله مرغون 2 مرحله ایه و نوبت دومش حداقل باید 45 روز بعد زده بشه. نکته ای که اونجا فهمیدم این بود که اگه 2 تا واکسن ویروس زنده تو یک روز زده نشه حداقل واکسن بعدی باید یک ماه واسه زدن فاصله داشته باشه. واکسن آبله مرغون یک ویروس زنده است. درباره سل هم اونجا تحقیق کردم گفتن دانشگاه به دانشگاه فرق داره ممکنه قبول کنن ممکنه قبول نکنن . ولی در کل امریکا یکم رو سل حساسه. من ترجیح دادم سل رو برم امریکا بعد ازتست دادن اگه نیاز بود همونجا بزنم. بعد از تمام این واکسن زدنا یه کارت بین المللی بهم دادن که کلی توش مهر خورده . 3 تا مهر واسه هپاتیت ب . یه مهر واسه Td و 2 تامهر واسه MMR و یک مهر هم واسه آبله مرغون ( Varicella) . رو در انستیتو پاستور هم نوشته بود پنجشنبه ها تعطیل است. امیدوارم که اطلاعات مفید واقع شده باشد.
موفق باشید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)