صفحه 37 از 191 نخستنخست ... 27282930313233343536373839404142434445464787137 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 361 تا 370 , از مجموع 1905

موضوع: واکسیناسیون

Junior Member

پیش فرض پاسخ : واکسیناسیون

دوستان من یه سوال داشتم. دانشگاه من یه سری فرم پزشکی برای من فرستاده که مربوط به سوابق بیماری و واکسیناسیون هست. من رفتم هلال احمر اصفهان اونجا یه کارت زرد برای واکسیناسیون میدن که توش مهر میزنن و بین المللی هم هستش. حالا میخواستم بدونم اون فرم دانشگاه را هم باید بدم بهشون تا مهرش کنن یا اینکه خودم باید پرش کنم؟ میتونم وقتی رفتم دانشگاه این کارت زرد را نشون بدم؟

Junior Member

من امروز رفتم کلینیک 16 آذر نوبت دوم واسکن (سرخک سرخجه اوریون mmr ) به قیمت 6000 تومان و همچنین واکسن دیفتری کزاز به قیمت 2200 تومان زدم . هر چی از بچگی برگه واکسن داشتم با خودم بردم . نوبت اول واکسن mmr رو یادمه دبیرستان که بودم زدم. بعد از اونجا رفتم هلال احمر واکسن مننژیت 14000 تومان و واکسن آنفلونزا 8000 تومان زدم . همونجا کارت بین المللی بهم داد و 2 تا مهر برای انفلونزا و مننژیت زد. بعد از اونجا رفتم اننستیتو پاستور واکسن ابله مرغون 42000 تومان زدم . واکسن آبله مرغان رو همینجوری زدم نمیدونم دانشگاههای اونور نیاز دارن یا نه. چون تو بچگی ابله مرغون نشده بودم واکسنشو زدم. واکسن آبله مرغون 2 مرحله ایه و نوبت دومش حداقل باید 45 روز بعد زده بشه. نکته ای که اونجا فهمیدم این بود که اگه 2 تا واکسن ویروس زنده تو یک روز زده نشه حداقل واکسن بعدی باید یک ماه واسه زدن فاصله داشته باشه. واکسن آبله مرغون یک ویروس زنده است. درباره سل هم اونجا تحقیق کردم گفتن دانشگاه به دانشگاه فرق داره ممکنه قبول کنن ممکنه قبول نکنن . ولی در کل امریکا یکم رو سل حساسه. من ترجیح دادم سل رو برم امریکا بعد ازتست دادن اگه نیاز بود همونجا بزنم. بعد از تمام این واکسن زدنا یه کارت بین المللی بهم دادن که کلی توش مهر خورده . 3 تا مهر واسه هپاتیت ب . یه مهر واسه Td و 2 تامهر واسه MMR و یک مهر هم واسه آبله مرغون ( Varicella) . رو در انستیتو پاستور هم نوشته بود پنجشنبه ها تعطیل است. امیدوارم که اطلاعات مفید واقع شده باشد.
    موفق باشید.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Sharif University, Mechanical Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط mrapply نمایش پست ها
    من امروز رفتم کلینیک 16 آذر نوبت دوم واسکن (سرخک سرخجه اوریون mmr ) به قیمت 6000 تومان و همچنین واکسن دیفتری کزاز به قیمت 2200 تومان زدم . هر چی از بچگی برگه واکسن داشتم با خودم بردم . نوبت اول واکسن mmr رو یادمه دبیرستان که بودم زدم. بعد از اونجا رفتم هلال احمر واکسن مننژیت 14000 تومان و واکسن آنفلونزا 8000 تومان زدم . همونجا کارت بین المللی بهم داد و 2 تا مهر برای انفلونزا و مننژیت زد. بعد از اونجا رفتم اننستیتو پاستور واکسن ابله مرغون 42000 تومان زدم . واکسن آبله مرغان رو همینجوری زدم نمیدونم دانشگاههای اونور نیاز دارن یا نه. چون تو بچگی ابله مرغون نشده بودم واکسنشو زدم. واکسن آبله مرغون 2 مرحله ایه و نوبت دومش حداقل باید 45 روز بعد زده بشه. نکته ای که اونجا فهمیدم این بود که اگه 2 تا واکسن ویروس زنده تو یک روز زده نشه حداقل واکسن بعدی باید یک ماه واسه زدن فاصله داشته باشه. واکسن آبله مرغون یک ویروس زنده است. درباره سل هم اونجا تحقیق کردم گفتن دانشگاه به دانشگاه فرق داره ممکنه قبول کنن ممکنه قبول نکنن . ولی در کل امریکا یکم رو سل حساسه. من ترجیح دادم سل رو برم امریکا بعد ازتست دادن اگه نیاز بود همونجا بزنم. بعد از تمام این واکسن زدنا یه کارت بین المللی بهم دادن که کلی توش مهر خورده . 3 تا مهر واسه هپاتیت ب . یه مهر واسه Td و 2 تامهر واسه MMR و یک مهر هم واسه آبله مرغون ( Varicella) . رو در انستیتو پاستور هم نوشته بود پنجشنبه ها تعطیل است. امیدوارم که اطلاعات مفید واقع شده باشد.
    موفق باشید.
    شما اگه دوگانه رو پاستور میزدی رایگان بود!!!...در مورد MMR نمیدونم...مرحله اولشو میدونم 3800 تومن میزنه پاستور...
    بقیه قیمت ها هم عجیبه؟!! البته نمیگم اشتباهه...اما پس اگه اینجوره دست گلشون درد تکنه که واسه کارت معافیت به من مننژیت رو رایگان زدن!!
    آبله مرغان 42 هزار تومن؟؟...شانس آوردم پس دانشگاه توصیه کرده بود تنها!!
    ویرایش توسط ham1367 : July 9th, 2011 در ساعت 05:45 PM

Junior Member
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط mohsen_iut نمایش پست ها
    دوستان من یه سوال داشتم. دانشگاه من یه سری فرم پزشکی برای من فرستاده که مربوط به سوابق بیماری و واکسیناسیون هست. من رفتم هلال احمر اصفهان اونجا یه کارت زرد برای واکسیناسیون میدن که توش مهر میزنن و بین المللی هم هستش. حالا میخواستم بدونم اون فرم دانشگاه را هم باید بدم بهشون تا مهرش کنن یا اینکه خودم باید پرش کنم؟ میتونم وقتی رفتم دانشگاه این کارت زرد را نشون بدم؟
    در مورد من، دانشگاه فرم مهر شده رو میخواست و موقعی که بردم پاستور براشون طبیعی بود که این فرم هم پر و امضا کنن (علاوه بر کارت بین المللی)...مشاوره هم میدادند حتی که نوع واکسنها رو چی وارد کنم توی فرم...

Banned

Greetings;
    Yes, that is the correct form. However, you will also need to bring the yellow International Immunization booklet with proof of any immunizations you might get. We recommend that you wait and get your immunizations here when you come to Health Services for your Health Screening on Tuesday. .

علما نظرتون چی هستش؟

بزنم یا نزنم؟!!!

می ترسم بزنم بعد اونجا 100 تا آزمایش 10 دلاری برام بنویسند! می ترسم نزنم وردارند 100 تا واکسن 100 دلاری برام بنویسند!

چه کنیم ما ؟

پاستور MMR نمیزنه.
    باید مثلا برید 16 آذر. اونم روزهای چهارشنبه صبح فقط
    ولی کزاز و ... سل و ... را میزنه.

من که امروز رفتم هلال احمر کنار تخت فولاد در اصفهان. مننژیت زدم. هپاتیت رو آمریکا می زنم سه نوبتشو. کزاز هم چند سال پیش زدم که طرف گفت MMR باید بزنی. منم گفتم MMR رو دانشگام مقصد گفته 2 نوبت باید بزنی که یکی بدو تولد و یکی حداقل 1 ماه بعد که همه زدیم. پس لازم نیست. طرف هم قانع شد ولی واکسن توام و فلج اطفال و ... را گفت برو 1 درمانگاه دیگه که از این مهرهایی که عکس آدم توشه بزنن بعد بیار اینجا تا مهر کنیم.

آخه دانشگاه من تاریخ همه ی واکسن هامو از بچگی می خاد!
    سل رو هم که نوشته باید توی آمریکا تست بشی! جای دیگه رو قبول نداریم.

Junior Member
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط REALie نمایش پست ها
    پاستور MMR نمیزنه.
    باید مثلا برید 16 آذر. اونم روزهای چهارشنبه صبح فقط
    ولی کزاز و ... سل و ... را میزنه.
    دوست عزیز! پاستور MMR میزنه!!...با یکی از دوستام رفتم و اون (جلوی چشم خودم!!..:دی) مرحله اول رو زد با 3800 تومن...(همین 2 هفته پیش...اینی که شما میگین مال چند سال قبله گویا)
    تست پوستی سل رو هم 4 شنبه ها انجام میده (و سایر روزهایی که سه روز بعدش باز باشه انستیتو...مثلا 3 و 2 شنبه نمیزنه)...

نقل قول نوشته اصلی توسط ham1367 نمایش پست ها
    دوست عزیز! پاستور MMR میزنه!!...با یکی از دوستام رفتم و اون (جلوی چشم خودم!!..:دی) مرحله اول رو زد با 3800 تومن...(همین 2 هفته پیش...اینی که شما میگین مال چند سال قبله گویا)
    تست پوستی سل رو هم 4 شنبه ها انجام میده (و سایر روزهایی که سه روز بعدش باز باشه انستیتو...مثلا 3 و 2 شنبه نمیزنه)...
    دوست عزیز. من 19 تیر 1390 رفتم پاستور. گفت MMR نمیزنیم. برو 16 آذر. رفتم. گفت فقط 4 شنبه صبح.

Junior Member

سلام
    کجای 16 آذر هستش میشه آدرسشو بگید و اینکه چه مدارکی میخواهد. (پاسپورت شناسنامه ...). مدارک واکسیناسیونهای قبلی رو هم میخواد. مثلا ما تو دانشگاه هپاتیت B رو برامون زدن ولی مدارکش رو ندارم تاریخهاش هم یادم نیست. از مدارک واکسیناسیون دوران کودکی که چیزی نمیخواد؟
    یه برگه هم دانشگاه بهم داده برای واکسیناسیون آیا باید اون رو توی اون مرکز مهر و امضا بشه؟
    یه سوال دیگه آیا واکسنه منانژیت هم میزنند چون کسانی که تو دانشگاه ما میخوان برن on campus باید اینو بزنند.
    با سپاس

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)