صفحه 38 از 191 نخستنخست ... 28293031323334353637383940414243444546474888138 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 371 تا 380 , از مجموع 1905

موضوع: واکسیناسیون

Junior Member

پیش فرض پاسخ : واکسیناسیون

سلام میشه یه براوردی از هزینه ها هم بفرمایید. آیا اگر دانشگاه Health Insurance رو توی آفر فاندش waive کرده باشه باز هم باید برای زدن این واکسنها تو آمریکا پول بدیم؟

نقل قول نوشته اصلی توسط mohsen_iut نمایش پست ها
    دوستان من یه سوال داشتم. دانشگاه من یه سری فرم پزشکی برای من فرستاده که مربوط به سوابق بیماری و واکسیناسیون هست. من رفتم هلال احمر اصفهان اونجا یه کارت زرد برای واکسیناسیون میدن که توش مهر میزنن و بین المللی هم هستش. حالا میخواستم بدونم اون فرم دانشگاه را هم باید بدم بهشون تا مهرش کنن یا اینکه خودم باید پرش کنم؟ میتونم وقتی رفتم دانشگاه این کارت زرد را نشون بدم؟
    من هر دو تاش را پر میکنم ضرر نداره !

نقل قول نوشته اصلی توسط mohsen_iut نمایش پست ها
    دوستان من یه سوال داشتم. دانشگاه من یه سری فرم پزشکی برای من فرستاده که مربوط به سوابق بیماری و واکسیناسیون هست. من رفتم هلال احمر اصفهان اونجا یه کارت زرد برای واکسیناسیون میدن که توش مهر میزنن و بین المللی هم هستش. حالا میخواستم بدونم اون فرم دانشگاه را هم باید بدم بهشون تا مهرش کنن یا اینکه خودم باید پرش کنم؟ میتونم وقتی رفتم دانشگاه این کارت زرد را نشون بدم؟
    من که بردم هلال احمر نزدیک تخت فولاد. خیلی چیز سرشون نمی شد! ولی خوب من فرم پزشکی رو هم دادم اونا مهر کردن. 1 مهر انگلیسی داشتن که مال 1 پزشک بود. ولی مهر واکسن های غیر از هپاتیت و مننژیت و MMR رو نمی زدن! می گفتن برین 1 درمانگاه دیگه بعد بیارین اینجا مهر کنم پایینشو. واسه همین این پروسه واکسیناسون 3 روز کار داشت! کارت زرد رو هم نگه دار. به درد می خوره! ولی فرم های دانشگاه رو هم بده مهر می کنن.

Junior Member

سلام دوستان عزيز متاسفم كه مشكلمو اينجا مطرح بكنم نميدونم چرا بعد از مدت ها كاربري من فعال نشده و نمي تونم تاپيك باز كنم منو ببخشيد
    دوستان گرامي من 1 سال پيش دچار يك بيماري شدم با به خاطر اون 13 مرتبه شيمي درماني شدم اكنون 6 ماه از درمانم ميگذرد و متاسفانه علايم شبيه عود مجدد بيماري در من ظاهر شده است و من نياز مبرم به انجام يك آزمايش دارم كه مشخص كند به چه درماني نياز دارم و آيا بيماري من به نقاط ديگري از از بدن متاستاز كرده يا خير.تنها جايي كه اين آزمايش را انجام ميدهد امريكاست و من واقعا هيچ راهي براي عزيمت به امريكا و انجام ازمايش را ندارم.دوستان عزيز شما اطلاع داريد چگونه ميتوانم نمونه خونم را به يه آزمايشگاه در آمريكا بفرستم ؟ اگر راهنمايي مي تونيد بكنيد دريغ نكنيد شايد بتونيد منو از شروع مجدد شيمي درماني نجات دهيد
    ممنونم

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Sharif University, Mechanical Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط REALie نمایش پست ها
    دوست عزیز. من 19 تیر 1390 رفتم پاستور. گفت MMR نمیزنیم. برو 16 آذر. رفتم. گفت فقط 4 شنبه صبح.
    چه جالب!!....شاید منظورش این بوده که نداشته اون روز یا تموم شده بوده . این تعبیر منطقی تره....وگرنه خیلی احمقانه است که تا هفته اول تیر بزنند...بعد بگن نمیزنیم!

Member
    رشته و دانشگاه
    Georgia Institute of Tech, Bioinformatics

سلام دوستان
    من همه واکسانو رو زدم به جز varicella )آبله مرغون( برای آبله مرغون تو پاستور ازم پرسیدن که آیا بچگی گرفتی یا نه من ساده هم گفتم آره اونم برام یه آزمایش دردناک نوشت و من رفتم انجام دادم. حالا توی نتیجه آزمایش چند تا عدد نوشته وقتی بردم پاستور دکتره به خودش زحمت نداد توی کارت من وارد کنه و گفت همینو بفرست واسه دانشگاه. من هم همین کارو کردم اما ظاهرا اونا ترتیب اثر ندادن. من الآن نمی فهمم اصلا واسه چی برای من آزمایش varicella نوشت و الان باید چکار کنم تا دانشگاه این hold رو از روی من برداره.

کسی می تونه کمک کنه؟
    با تشکر

Member
    رشته و دانشگاه
    Electrical Eng-UCDenver

درود
    چندتا سوال ...ممنون میشم جواب بدید:
    دانشگاه من فقط MMR براش required هست...من رقتم مدارکمو دیدم، به نظر میرسه سرخک؛ سرخجه، اوریون رو تو بچگی بصورت جدا زدم (تاریخهاش فرق داره با هم)
    حالا توی اون طرح سراسری که زدیم سال 82-83، کارتشو که دیدم نوشته "طرح حذف سرخک-سندرم سرخجه مادرزادی"...چیزی از اوریون ننوشته...یعنی اوریون رو تو اون طرح نزدیم؟
    شاید با این وضعیت نوبت دوم اوریون رونزده باشم پس...جدا میزنن واکسنشو؟
    اصلا این فاصله 1 ماهه برای MMR ، حداقل 1 ماه هست بین دو نوبت یا حتما 1 ماه باید باشه؟
    You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge

کلا همه ی ایرانی ها در بچگی اریون گرفتن. پس نیازی به واکسنش نیست. اونم که سال 82 زدی سرخچه بوده. فواصل بین MMR باید حداقل 1 ماه باشه.
    من که توی فرمم زدم هر دو رو در بچگی زدم. چون خیلی مهم نیست! اگه اوریون نگرفتی اگه بگیری هم زود خوب می شی. سرخچه و سرخک هم برای خانم های باردار خطر داره. ...
    نقل قول نوشته اصلی توسط mahyarelc نمایش پست ها
    درود
    چندتا سوال ...ممنون میشم جواب بدید:
    دانشگاه من فقط MMR براش required هست...من رقتم مدارکمو دیدم، به نظر میرسه سرخک؛ سرخجه، اوریون رو تو بچگی بصورت جدا زدم (تاریخهاش فرق داره با هم)
    حالا توی اون طرح سراسری که زدیم سال 82-83، کارتشو که دیدم نوشته "طرح حذف سرخک-سندرم سرخجه مادرزادی"...چیزی از اوریون ننوشته...یعنی اوریون رو تو اون طرح نزدیم؟
    شاید با این وضعیت نوبت دوم اوریون رونزده باشم پس...جدا میزنن واکسنشو؟
    اصلا این فاصله 1 ماهه برای MMR ، حداقل 1 ماه هست بین دو نوبت یا حتما 1 ماه باید باشه؟
    Member saharabbasi آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Poly-Technique

من رفتم پاستور میدان قدس MMR هپاتیت و کزاز رو ردم و همینظور هلال احمر فرمانیه هم مننژیت 16500 تومن زدم بعدش خود خانم دکتر پاستور کارت بین المللم رو پر کرد حتی بدون نگاه کردن سوابق کودکیم خودش همه تاریخ هارو از بچگیم وارد کرد و مهر زد.
    Believing everybody is dangerous, but believing nobody is more dangerous

Junior Member

دوستان آیا برای کشورهای اروپایی مثل : آلمان و اتریش که نه دانشگاه و نه سفارت از شما مدیکال و واکسیناسیون نمیخواد باید این واکسن ها را زد . یعنی بعدا برای بیمه شدن در اون کشور مورد نیاز هست؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)