در رابطه با مننژیت....اگه دوست داریت توی هزینه هاتون صرفه جویی کنین و پسر هستین...برین یک دفترچه اعزام به خدمت بگیرین!...زمان ما که زیر 1000 تومان بود (فک کنم..حالا نهایت 3000 تومان...بین این و 300 شک دارم!!)...الان شاید یکم بیشتر باشه...بعد توی اون دفترچه فرم واکسن دو گانه و مننژیت دازه که رایگان براتون میزنن...همون رو ببرین پاستور حله!!
(البته در ین مملکت همه چی در حال تغییره...اما چون این واکسن سربازی مال کل ایرانه با امکانات مالی مختلف...بعید میدونم از سال پیش تا حالا تغییری کرده باشه

سلام دوست من.
آفرین که اینقدر قوی هستی و داری جدی به درمانت فکر میکنی.شک نکن که نتیجه می گیری.
ببینید من کسی رو میشناسم که واسه درمان ویزای فرانسه گرفت و یا یکی دیگه که ویزای ایتالیا گرفت..
من نظرم اینه که شما با سفارت تماس بگیر و مشکلتو بگو و راهکار بخواه.. شااید گذاشتن خودتون برید واسه درمان یا اینکه متد معقولی به شما ارایه دادند.
مثلا به سفارت ترکیه که واسه گرفتن وقت زنگ میزدیم ، اتو انسر میگفت اگه مشکلی دارین که جان شما در خطره شماره فلان رو بگیرید.. به مرکز آنکولوژی تهران یا انستیتو پاستور و اینا هم سر بزنی احتمالا بهتون راهکار بدن..
میتونی امتحان کنی.
با آرزوی سلامتی
چرا ستاره های من زیاد نمیشه ؟!!!

ساعت کار انستیتو پاستور و کسی می دونه؟
دانشگاه ما فقط ام ام آر و دی پی تی رو اجباری کرده، هپاتیت و مننژیت توصیه شده س نه اجباری. دانشگاه دیگه یی هم هست که این جوری باشه؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)