صفحه 39 از 191 نخستنخست ... 29303132333435363738394041424344454647484989139 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 381 تا 390 , از مجموع 1905

موضوع: واکسیناسیون

Junior Member

پیش فرض پاسخ : واکسیناسیون

نقل قول نوشته اصلی توسط ham1367 نمایش پست ها
    چه جالب!!....شاید منظورش این بوده که نداشته اون روز یا تموم شده بوده . این تعبیر منطقی تره....وگرنه خیلی احمقانه است که تا هفته اول تیر بزنند...بعد بگن نمیزنیم!
    به من هم پاستور امروز گفت نداره و فقط 16 آذر چهارشنبه ها. تازه واکسن مننژیت در هلال احمر پایین میدون انقلاب 16.5 بود. یکی که هفته پیش رفته نوشته 14 اینجا. نمیدونم حالا اشتباه کرده یا همین بوده. مثل اینکه تورم رو اینا هم تاثیر میذاره!

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Sharif University, Mechanical Engineering

در رابطه با مننژیت....اگه دوست داریت توی هزینه هاتون صرفه جویی کنین و پسر هستین...برین یک دفترچه اعزام به خدمت بگیرین!...زمان ما که زیر 1000 تومان بود (فک کنم..حالا نهایت 3000 تومان...بین این و 300 شک دارم!!)...الان شاید یکم بیشتر باشه...بعد توی اون دفترچه فرم واکسن دو گانه و مننژیت دازه که رایگان براتون میزنن...همون رو ببرین پاستور حله!!
    (البته در ین مملکت همه چی در حال تغییره...اما چون این واکسن سربازی مال کل ایرانه با امکانات مالی مختلف...بعید میدونم از سال پیش تا حالا تغییری کرده باشه

Junior Member

ببخشید این پاستور آدرسش کجا می شه؟

در مورد من، دانشگاه فرم مهر شده رو میخواست و موقعی که بردم پاستور براشون طبیعی بود که این فرم هم پر و امضا کنن (علاوه بر کارت بین المللی)...مشاوره هم میدادند حتی که نوع واکسنها رو چی وارد کنم توی فرم...

Junior Member
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط homahm نمایش پست ها
    ببخشید این پاستور آدرسش کجا می شه؟
    خ پاستور. خ 12 فروردین. کوچه رجبی. مرکز واکسیناسیون
    البته شعب دیگه هم داره انگار که من نرفتم و انگار این کار رو هم انجام میدند. این شعبه اصلیشه

خ پاستور. خ 12 فروردین. کوچه رجبی. مرکز واکسیناسیون
    البته شعب دیگه هم داره انگار که من نرفتم و انگار این کار رو هم انجام میدند. این شعبه اصلیشه
    اینجا 5شنبه هم بازه؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط sina88 نمایش پست ها
    اینجا 5شنبه هم بازه؟
    خیر!..5 شنبه و جمعه تعطیله

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط saharabbasi نمایش پست ها
    من رفتم پاستور میدان قدس MMR هپاتیت و کزاز رو ردم و همینظور هلال احمر فرمانیه هم مننژیت 16500 تومن زدم بعدش خود خانم دکتر پاستور کارت بین المللم رو پر کرد حتی بدون نگاه کردن سوابق کودکیم خودش همه تاریخ هارو از بچگیم وارد کرد و مهر زد.
    واکسن مننژیت هم لازمه؟ من رفتم پاستور کارت واکسن گرفتم همه واکسن ها رو زدم اما مننژیت را فکر نکنم زده باشند!! لازمه؟ چک میکنن؟ چون کلا مننژیت واکسنش دائمی نیست فکر کنم. چون من مکه میخواستم برم کارتشو واکسن مننژیت را گرفتم اما مدت اعتبار داشت.

Junior Member
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط salmaniai نمایش پست ها
    واکسن مننژیت هم لازمه؟ من رفتم پاستور کارت واکسن گرفتم همه واکسن ها رو زدم اما مننژیت را فکر نکنم زده باشند!! لازمه؟ چک میکنن؟ چون کلا مننژیت واکسنش دائمی نیست فکر کنم. چون من مکه میخواستم برم کارتشو واکسن مننژیت را گرفتم اما مدت اعتبار داشت.
    لازم بودنش که به دانشگاهتون بستگی داره و اینکه چه واکسنهایی رو اجبار کرده...اما خب طبیعتا بزنین بد نیست...من خودم سال پیش زده بودم و برام وارد کردند در فرم دانشگام
    (اگر پسر هستین..میتونین از طریق گرفتن دفترچه سربازی هم اقدام کنید که براتون مجانی درآد)

سلام دوست من.
    آفرین که اینقدر قوی هستی و داری جدی به درمانت فکر میکنی.شک نکن که نتیجه می گیری.
    ببینید من کسی رو میشناسم که واسه درمان ویزای فرانسه گرفت و یا یکی دیگه که ویزای ایتالیا گرفت..
    من نظرم اینه که شما با سفارت تماس بگیر و مشکلتو بگو و راهکار بخواه.. شااید گذاشتن خودتون برید واسه درمان یا اینکه متد معقولی به شما ارایه دادند.
    مثلا به سفارت ترکیه که واسه گرفتن وقت زنگ میزدیم ، اتو انسر میگفت اگه مشکلی دارین که جان شما در خطره شماره فلان رو بگیرید.. به مرکز آنکولوژی تهران یا انستیتو پاستور و اینا هم سر بزنی احتمالا بهتون راهکار بدن..

میتونی امتحان کنی.
    با آرزوی سلامتی
    نقل قول نوشته اصلی توسط tifani نمایش پست ها
    سلام دوستان عزيز متاسفم كه مشكلمو اينجا مطرح بكنم نميدونم چرا بعد از مدت ها كاربري من فعال نشده و نمي تونم تاپيك باز كنم منو ببخشيد
    دوستان گرامي من 1 سال پيش دچار يك بيماري شدم با به خاطر اون 13 مرتبه شيمي درماني شدم اكنون 6 ماه از درمانم ميگذرد و متاسفانه علايم شبيه عود مجدد بيماري در من ظاهر شده است و من نياز مبرم به انجام يك آزمايش دارم كه مشخص كند به چه درماني نياز دارم و آيا بيماري من به نقاط ديگري از از بدن متاستاز كرده يا خير.تنها جايي كه اين آزمايش را انجام ميدهد امريكاست و من واقعا هيچ راهي براي عزيمت به امريكا و انجام ازمايش را ندارم.دوستان عزيز شما اطلاع داريد چگونه ميتوانم نمونه خونم را به يه آزمايشگاه در آمريكا بفرستم ؟ اگر راهنمايي مي تونيد بكنيد دريغ نكنيد شايد بتونيد منو از شروع مجدد شيمي درماني نجات دهيد
    ممنونم
    چرا ستاره های من زیاد نمیشه ؟!!!

ساعت کار انستیتو پاستور و کسی می دونه؟

دانشگاه ما فقط ام ام آر و دی پی تی رو اجباری کرده، هپاتیت و مننژیت توصیه شده س نه اجباری. دانشگاه دیگه یی هم هست که این جوری باشه؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)