صفحه 10 از 21 نخستنخست 1234567891011121314151617181920 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 91 تا 100 , از مجموع 207

موضوع: وضعیت کلیرنس بیروت در سال 2011

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Sharif/ communications

پیش فرض پاسخ : وضعیت کلیرنس بیروت در سال 2011

من رشتم برقه و 10 روزه از بیروت کلیر شدم. دوستم که صنایعه 4 روزه کلیر شد و دوست دیگم که کامپیوتره بدون فاند چند روز بیشتر طول کشید. هرسه مون کلیر شدیم

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط mfarshada نمایش پست ها
    دوستان کسی از وضعیت کلیرنس بیروت برای ویزای f2 (زن) خبر داره؟

من و همسرم با هم رفتیم مصاحبه. اون دو روز کاری بعد کلیر شد و من الان دو هفته است منتظرم. دکترای برق با فاند.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Amiralidolat نمایش پست ها
    من هم همین سؤال رو دارم. من هم مستر مکانیک بدون فاند هستم و July 6th مصاحبه شدم. RP هم نداشتم، جالب اینجاست که دو هفته بعد به من mail زدن و گفتن که باید RP و اسم استادی که باهاش تماس داشتی رو برامون بفرستی. من هم این کارو کردم و الآن 8 روزه که mail زدم و خبری نیست. در ضمن اون چیزی که دانشگاه به عنوان RP برام فرستاد توضیح مشخصی نداده و نوشته که این دانشجو قراره ترم اول فقط واحد بگذرونه و بعدش موضوع research مشخص می شه. اگه کسی تجربه مرتبطی داره ممنون می شم بشنوم.
    من PHD بودم با فاند. بهشون تو مصاحبه گفتم RP ندارم و باید ترم اول واحد پاس کنم. الان 25 روزه کلیر نشدم و برای 2 هفته دیگه هم باید امریکا باشم.
    از لحن پاسخشون این طور برداشت کردم که خودشون هم منتظر دریافت جواب از مرکزشون تو آمریکا هستن. نمیدونم شاید هم اشتباه کنم چون خیلی از کسانی که برگه سفید گرفتن (مثل من) چند روزه کلیر شدن و تصورم این بود که خودشون مستقل این کار رو انجام میدن.

من خودم دو راه به نظرم میرسه:
    1. از استادم بخوام که برام یه RP بنویسه که شاید بخوان دوباره برن اونو بررسی کنند 2-3 هفته ای طول بکشه. بعد هم بگن تو گفتی RP ندارم حالا اینو از کجا آوردی!!!
    2. از استادم بخوام که براشون یه ایمیل بزنه و توش بگه من به اطلاعات حساس دسترسی ندارم و ازشون بخواد پروندم رو سریع بررسی کنند.

نظرتون چیه؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط ahmadisood نمایش پست ها
    من اشباه ادرس ایمیل دادم . بهم بگید چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
    7 july مصاحبه کردم و rp هم نداشتم. الان فهمیدم اشتباه دادم
    بیچاره شدم احتمالا اینا تازه ازم rp بخوان تو این ایمیل
    سریع یه ایمیل بزن بهشون توضیح بده.

Junior Member

از دوستان کسی فردا یا 3شنبه میره بیروت که ویزای منو پیک آپ کنه؟. من خودم واسه 2 نفر این کارو کردم کار سختی نیست و رسم اینه که حق الزحمه ای پرداخت میشه. از دوستان اگه کسی این کارو بکنه ممنون میشم. لطفا پ خ بدین.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Sharif University, Mechanical Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط Amiralidolat نمایش پست ها
    من هم همین سؤال رو دارم. من هم مستر مکانیک بدون فاند هستم و July 6th مصاحبه شدم. RP هم نداشتم، جالب اینجاست که دو هفته بعد به من mail زدن و گفتن که باید RP و اسم استادی که باهاش تماس داشتی رو برامون بفرستی. من هم این کارو کردم و الآن 8 روزه که mail زدم و خبری نیست. در ضمن اون چیزی که دانشگاه به عنوان RP برام فرستاد توضیح مشخصی نداده و نوشته که این دانشجو قراره ترم اول فقط واحد بگذرونه و بعدش موضوع research مشخص می شه. اگه کسی تجربه مرتبطی داره ممنون می شم بشنوم.
    نقل قول نوشته اصلی توسط 86702077 نمایش پست ها
    سلام
    مکانیکی هایی که RP نداشتن چند روزه کلیر شدن؟
    من برادرم نداشت...دکترای مکانیک هم پذیرش داشت. 16 روزه اومد!!...توی مصاحبه گفته بود استاده مسافرته و نمیتونه نامه رسمی بده فعلا..خودش توضیح داده بود زمینه کاری آینده شو
    فعلا خودم که مسترم مکانیکم داره اوضاعم ناجور میشه.....تا دوشنبه جاری که حساب کنیم...6 هفته میگذره از مصاحبه!!!...در حالی که 4 شنبه هفته آینده پرواز دارم....

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط ham1367 نمایش پست ها
    من برادرم نداشت...دکترای مکانیک هم پذیرش داشت. 16 روزه اومد!!...توی مصاحبه گفته بود استاده مسافرته و نمیتونه نامه رسمی بده فعلا..خودش توضیح داده بود زمینه کاری آینده شو
    فعلا خودم که مسترم مکانیکم داره اوضاعم ناجور میشه.....تا دوشنبه جاری که حساب کنیم...6 هفته میگذره از مصاحبه!!!...در حالی که 4 شنبه هفته آینده پرواز دارم....
    سفارت تو پاسخش چی بهتون گفته؟ چون فکر کنم خود سفارت هم منتظر جواب از مرکزشون تو آمریکاست.
    میشه بگید برادرتون رو چی کار میکنه؟ شاید فیلدشون خیلی غیر حساسه.
    ویرایش توسط 86702077 : July 30th, 2011 در ساعت 06:16 PM

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Sharif University, Mechanical Engineering

جواب سفارت:
    Your case is still pending completion of administrative processing. We will contact you as soon as the processing is complete.

اینکه حساس بوده یا نه رو نمیدونم...سیالات محاسباتیه...خودم هم البته فیلدم همینه عیناً !!!!!

Junior Member

جواب سفارت:
    Your case is still pending completion of administrative processing. We will contact you as soon as the processing is complete.

اینکه حساس بوده یا نه رو نمیدونم...سیالات محاسباتیه...خودم هم البته فیلدم همینه عیناً !!!!!
    تو نامشون به من نوشتن:
    our office cannot predict exactly how long the completion of these procedures may take
    رو گفته که احتمالا نشون میده پروسه تو سفارت نیست.

جواب سفارت:

آقا مورد شما خیلی‌ جالب هست، چون داداش شما با شرایط مشابه شما راحت clear شده اما شما منتظرید...تازه من فکر کنم برای ارشد‌ها آسون تر میگیرن... یعنی‌ تنها تفاوت شما قضیه فاند و مقطع پذیرش هست؟