صفحه 42 از 191 نخستنخست ... 32333435363738394041424344454647484950515292142 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 411 تا 420 , از مجموع 1905

موضوع: واکسیناسیون

پیش فرض پاسخ : واکسیناسیون

نقل قول نوشته اصلی توسط sina88 نمایش پست ها
    ببخشید MMR و DPT رو پاستور نمی زنه؟
    MMR رو پاستور نمی زنه. باید بری کلینیک 16-آذر یا درمانگاه بهگر.
    پاستور به جای DPT برای من TD زد! همونطور که گفتم فکر نکنم که DPT مثل قدیما تزریق بشه، به جای اون Tdap یا TD تزریق می شه. Tdap هم فکر نکنم تو ایران باشه.

Senior Member naeemtop آواتار ها

این واکسن های TD و DPT و Tdap , ...

تو فرم دانشگاه من 4 تا جا براشون هست

قسمت اول نوشته primary که 3 تا تاریخ میخواد و قسمت دوم نوشته booster که یک تاریخ میخواد.

من یکی رو الان زدم. اینی که الان زدم booster محسوب میشه؟

واسه اون 3 تای primary فاصله زمانی بینشون چطوری باید باشه؟ و اولی حدودا کی؟

من اونا رو زدم اما چون روی کارتم تاریخ نداره بهداشت گفته یه تاریخ تقریبی بهت میدیم

تنکس
    By failing to prepare, You are preparing to fail / برای همه دوستای خوبم که دارن میرن واسه ویزا آروزی موفقیت میکنم !
    آماده همکاری برای مقاله : تحلیل آماری پایان نامه های مهندسی توسط شبکه های عصبی و RBF . بهینه سازی با الگوریتم زنتیک (پیغام خصوصی)

نه تی دی مال سل هست ولی دی پی تی سه گانه است.
    ببخشید خیلی معذرت میخوام قاطی کردم با تی بی.

دانشگاه ازم خواسته که :
    DTPs (1 within the last year) and 2 MMRs (both after your first birthday) are required.
    زده بشه.

ما تو برنامه رسمی واکسیناسیون ایران، ام ام آر و نزدیم تو دبیرستان؟ دی پی تی رو که زدیم 5 بار نه؟

کلینیک 16 آذر کجاس؟
    ویرایش توسط sina88 : July 30th, 2011 در ساعت 11:41 AM

Junior Member

ساام

دانشگاه به من گفته " TB Assessment, TB skin test form and chest x-rays " رو ديگه قبول نمي كنن و بايد كوانتيفرون انجام بشه، تو ايران كجا ميشه اين تست رو انجام داد؟؟؟؟

Students may also submit actual QuantiFERON certified laboratory results on laboratory letterhead. This lab report MUST be in English.

نقل قول نوشته اصلی توسط naeemtop نمایش پست ها
    این واکسن های TD و DPT و Tdap , ...
    تو فرم دانشگاه من 4 تا جا براشون هست
    قسمت اول نوشته primary که 3 تا تاریخ میخواد و قسمت دوم نوشته booster که یک تاریخ میخواد.
    من یکی رو الان زدم. اینی که الان زدم booster محسوب میشه؟
    واسه اون 3 تای primary فاصله زمانی بینشون چطوری باید باشه؟ و اولی حدودا کی؟
    من اونا رو زدم اما چون روی کارتم تاریخ نداره بهداشت گفته یه تاریخ تقریبی بهت میدیم
    تنکس
    به احتمال زیاد واکسن یادآور (booster ) محسوب می شه. تاریخ های تزریق DPT برای 3 نوبت اصلی و 2 نوبت واکسن یادآور در بچگی من به شکل زیر بوده، فاصله زمانیهاش شاید به دردت بخوره:
    َPrimary: Aug 1981, Oct 1981, Jan 1982
    Booster: April 1984, Oct 1987

ببخشید خیلی معذرت میخوام قاطی کردم با تی بی.
    دانشگاه ازم خواسته که :
    DTPs (1 within the last year) and 2 MMRs (both after your first birthday) are required.
    زده بشه.
    ما تو برنامه رسمی واکسیناسیون ایران، ام ام آر و نزدیم تو دبیرستان؟ دی پی تی رو که زدیم 5 بار نه؟
    کلینیک 16 آذر کجاس؟
    کلینیک در خیابان 16 آذر هست. تلفن: 61113220. باید زنگ بزنید. فقط یک یا دو روز هفته MMR داره.
    تو سال 1382 همه واکسن Measles, Rubella زدن... اگه قبل از اون تاریخ، MMR نزدی که همون رو دوز اول MMR در نظر می گیرن و دوز دوم MMR رو باید الان بزنی...
    بله، DTP رو 5 بار زدیم ولی مربوط به چندین سال پیش می شه... احتمالا پاستور به جای DTP برای شما Td تزریق می کنه که شاید دانشگاه قبول نکنه و مجبور شید همون آمریکا تزریق کنید...

نقل قول نوشته اصلی توسط alireza fayazi نمایش پست ها
    تو سال 1382 همه واکسن Measles, Rubella زدن... اگه قبل از اون تاریخ، MMR نزدی که همون رو دوز اول MMR در نظر می گیرن و دوز دوم MMR رو باید الان بزنی...
    منظور تون اینه که اگه اون موقع دانش آموز بودیم، حتماً زدیم و خود شون اونو دوز اول در نظر می گیرن؟
    خیلی ممنون. شماره پاستورو ندارین؟
    تو ایران جایی پیدا نکردین DPT بزنن نه؟

Member daffodil آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    IT

پاستور همون روز چهارشنبه که کارت واکسن رو بگیره کارت بین‌المللی رو برامون صادر می‌کنه؟ یا اونم طول می‌کشه؟

منظور تون اینه که اگه اون موقع دانش آموز بودیم، حتماً زدیم و خود شون اونو دوز اول در نظر می گیرن؟
    خیلی ممنون. شماره پاستورو ندارین؟
    تو ایران جایی پیدا نکردین DPT بزنن نه؟
    من کارت تزریق سال 82 رو داشتم. اگه کارتشو ندارید، فکر کنم خودشون می دونن که حتما زدید و یه تاریخ تقریبی وارد می کنند.
    شماره پاستور میدون قدس رو دارم: 22730014
    DPT فکر کنم منسوخ شده، باید دنبال Tdap گشت... من هم حقیقتش دنبالش نگشتم، اگه پیدا کردید خبر بدید لطفا

نقل قول نوشته اصلی توسط daffodil نمایش پست ها
    پاستور همون روز چهارشنبه که کارت واکسن رو بگیره کارت بین‌المللی رو برامون صادر می‌کنه؟ یا اونم طول می‌کشه؟
    پر کردن کارت بین المللی زیاد طول نمی کشه، شاید کلا 20 دقیقه. پاسپورت هم ببر. فرم دانشگاهت رو هم ببر که پر کنند و دکتر مهر و امضا کنه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)