صفحه 72 از 330 نخستنخست ... 22626364656667686970717273747576777879808182122172 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 711 تا 720 , از مجموع 3299

موضوع: معافیت کفالت و معافیت های چند برادری

پیش فرض پاسخ : معافیت کفالت و معافیت های چند برادری

بجه ها سلام ... من دارم واسه معافیت کفالت مادر اقدام میکنم (مشهد هستم) ... خیلی خیلی هم عجله دارم
    می خوام ببینم از موقعی که نامه ثبت احوالو میدی تا موقعی که معرفی به صدور میشی حدودا چند روز طول میکشه؟؟؟ هیچ راهی برا کاهشش هست ؟؟
    جون من جوابمو بدین .... دارم دیوونه میشم .... فکرشو بکن دانشگاه قبولت بکنه ... بورست هم بکنه ... ویزا هم بگیری ... بعد این سربازی .... نذاره به موقع بری
    ای خدااااااااااااااااااااا !!!
    A year from now you will wish you had started today

نقل قول نوشته اصلی توسط MoeenMH نمایش پست ها
    بجه ها سلام ... من دارم واسه معافیت کفالت مادر اقدام میکنم (مشهد هستم) ... خیلی خیلی هم عجله دارم
    می خوام ببینم از موقعی که نامه ثبت احوالو میدی تا موقعی که معرفی به صدور میشی حدودا چند روز طول میکشه؟؟؟ هیچ راهی برا کاهشش هست ؟؟
    جون من جوابمو بدین .... دارم دیوونه میشم .... فکرشو بکن دانشگاه قبولت بکنه ... بورست هم بکنه ... ویزا هم بگیری ... بعد این سربازی .... نذاره به موقع بری
    ای خدااااااااااااااااااااا !!!
    قبلش رو میشه یک کاری کرد ولی
    ازوقتی معرفی به صدور کارت میشی هم 2-3ماهی تا کارتت بیاد وقت میبره.
    USA/Case creation date: Aug 2013
    Clearance Received: March 2014
    CANADA/CIO: Jan 2010
    Medical: Jan
    2014
    Issue Date: May 2014

نقل قول نوشته اصلی توسط mo_eini نمایش پست ها
    قبلش رو میشه یک کاری کرد ولی
    ازوقتی معرفی به صدور کارت میشی هم 2-3ماهی تا کارتت بیاد وقت میبره.
    قربونت اصلا سوالمو خوندی؟؟؟؟؟؟؟؟

Member ahmadrezaamin آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    IT Engineering

اتفاقاً جوابشون کاملاً درست بود. شما از زمانی که معرفی به صدور کارت می شی نمی تونی در زمان اومدن کارتت تاثیری داشته باشی. و اگه شانس بیاری و بخت باهات یار باشه حدود 1 ماه طول می کشه تا کارتت بیاد.
    از زمانی که نامه ی ثبت احوال رو می گیری و تحویل به نظام وظیفه می دی برای من حدود 1 هفته کارم طول کشید تا مدارکم کامل بشه و وارد پروسه ی صدور کارت بشم.

Junior Member

دوستان درست میگن در زمان صدور کارت هیچ کاری نمیتونی‌ بکنی‌ ولی‌یک ماه بعد از صدور کارت اگر کارتتن نیاد میتونید یک نامه استعلام از نظام وظیفه بگیرید ببرید گذرنامه یک بار اجازه خروج میدن بعد از این که کارتتن اومد مهر خروج به دفعاتو بهتون میده

Junior Member

بنده حدود ۱۰ سال است که پدرم فوت کرده است. ما دو تا برادریم که برادر بزرگترم چند سال پیش از معافیت کفالت استفاده کرد. اما حالا او ۲ سال است که ازدواج کرده و به شهر دیگری رفته و من و مادرم تنها با هم زندگی می کنیم. یعنی در واقع من از مادرم مراقبت می کنم.
    متولد ۱۳۶۵ هستم ، قبل از دانشگاه چند ماه خدمت کرده ام و اکنون در آستانه فارغ التحصیلی هستم. آیا می توانم از معافیت کفالت استفاده کنم؟
    آیا در صورت راضی کردن فرمانده نظام وظیفه استان محل سکونتمان و قانع کردن وی امکان گرفتنمان وجود دارد؟

همچنین در صورت گرفتن معافیت ، وضعیت معافیت برادرم که قبلا معافیت گرفته بود چه می شود؟

نقل قول نوشته اصلی توسط mgm نمایش پست ها
    دوستان درست میگن در زمان صدور کارت هیچ کاری نمیتونی‌ بکنی‌ ولی‌یک ماه بعد از صدور کارت اگر کارتتن نیاد میتونید یک نامه استعلام از نظام وظیفه بگیرید ببرید گذرنامه یک بار اجازه خروج میدن بعد از این که کارتتن اومد مهر خروج به دفعاتو بهتون میده
    خشت اول چون نهد معمار کج تا ثریا می رود دیوار کج
    شاید من سوالمو بد پرسیدم ... ببخشید !! اجازه بدید دوباره می پرسم..
    ببینید فرض کنید من فردا نامه ثبت احوالو میرم میدم ... میخوام مببینم تا معرفی به صدور بشم حدودا چه قدر طول میکشه (می خوام سریع نامه بگیرم از کشور خارج شم) به اومدن کارتم کاری ندارم

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Embedded systems, Chemnitz

سلام من که برای معافعیت معلولیت مادر اقدام کردم هنوز جوابی نرسیده من به بهزیستی هم مراجعه کردم . اما من 10 روز دیگه سرباز می شوم. ولی هنوز جوابی نرسیده برا ی تعین وضعیت معلولیت .اگر من خودم را معرفی کنم بدون در خواست معافیت کفالت.بعد اگر اعزام من برج 8 باشد و برج 6 جواب بهزیستی بیاید. من بخواهم دوباره برای معافیت کفالت اقدام کنم باید چه کار کنم؟مرسی

نقل قول نوشته اصلی توسط captain95 نمایش پست ها
    بنده حدود ۱۰ سال است که پدرم فوت کرده است. ما دو تا برادریم که برادر بزرگترم چند سال پیش از معافیت کفالت استفاده کرد. اما حالا او ۲ سال است که ازدواج کرده و به شهر دیگری رفته و من و مادرم تنها با هم زندگی می کنیم. یعنی در واقع من از مادرم مراقبت می کنم.
    متولد ۱۳۶۵ هستم ، قبل از دانشگاه چند ماه خدمت کرده ام و اکنون در آستانه فارغ التحصیلی هستم. آیا می توانم از معافیت کفالت استفاده کنم؟
    آیا در صورت راضی کردن فرمانده نظام وظیفه استان محل سکونتمان و قانع کردن وی امکان گرفتنمان وجود دارد؟

همچنین در صورت گرفتن معافیت ، وضعیت معافیت برادرم که قبلا معافیت گرفته بود چه می شود؟
    اگر برادر شما از معافیت کفالت استفاده کرده است متاسفانه شما امکان استفاده از معافیت را از دست داده اید.
    2014

نقل قول نوشته اصلی توسط saman21 نمایش پست ها
    سلام من که برای معافعیت معلولیت مادر اقدام کردم هنوز جوابی نرسیده من به بهزیستی هم مراجعه کردم . اما من 10 روز دیگه سرباز می شوم. ولی هنوز جوابی نرسیده برا ی تعین وضعیت معلولیت .اگر من خودم را معرفی کنم بدون در خواست معافیت کفالت.بعد اگر اعزام من برج 8 باشد و برج 6 جواب بهزیستی بیاید. من بخواهم دوباره برای معافیت کفالت اقدام کنم باید چه کار کنم؟مرسی
    پروسه بهزیستی کشدار است و بطور میانگین 6ماهی طول می کشد و شما در حال خدمت هم می توانید معاف شوید اگر از معافیت خود اطمینان دارید طبق این ماده که اگر مشمول در زمان غیبت شرایط معافیت کفالت را داشته باشد بدرخواست معافیت وی ولو اینکه غیبت داشته باشد رسیدگی می شود می توانید غیبت کنید منتها حتما حتما باید از معلولیت قطعی مادر اطمینان صد در صد داشته باشید.
    2014

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)