صفحه 11 از 21 نخستنخست ... 234567891011121314151617181920 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 101 تا 110 , از مجموع 207

موضوع: وضعیت کلیرنس بیروت در سال 2011

پیش فرض پاسخ : وضعیت کلیرنس بیروت در سال 2011

نقل قول نوشته اصلی توسط 86702077 نمایش پست ها
    من PHD بودم با فاند. بهشون تو مصاحبه گفتم RP ندارم و باید ترم اول واحد پاس کنم. الان 25 روزه کلیر نشدم و برای 2 هفته دیگه هم باید امریکا باشم.
    از لحن پاسخشون این طور برداشت کردم که خودشون هم منتظر دریافت جواب از مرکزشون تو آمریکا هستن. نمیدونم شاید هم اشتباه کنم چون خیلی از کسانی که برگه سفید گرفتن (مثل من) چند روزه کلیر شدن و تصورم این بود که خودشون مستقل این کار رو انجام میدن.

من خودم دو راه به نظرم میرسه:
    1. از استادم بخوام که برام یه RP بنویسه که شاید بخوان دوباره برن اونو بررسی کنند 2-3 هفته ای طول بکشه. بعد هم بگن تو گفتی RP ندارم حالا اینو از کجا آوردی!!!
    2. از استادم بخوام که براشون یه ایمیل بزنه و توش بگه من به اطلاعات حساس دسترسی ندارم و ازشون بخواد پروندم رو سریع بررسی کنند.

نظرتون چیه؟
    دومی به نظر بد نمیاد، البته برای من تا الآن 23 روز گذشته، دانشگاه من هم از September 15th شروع می شه. هنوز توان تحمل کردن دارم . خودم بیشتر فکر می کنم دلیل طولانی شدنش به خاطر داشتن فامیل درجه اوله. به نظر شما داشتن خواهر یا برادر می تونه ربطی داشته باشه، آخه روز مصاحبه در اون مورد سؤال زیاد ازم پرسید.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Amiralidolat نمایش پست ها
    دومی به نظر بد نمیاد، البته برای من تا الآن 23 روز گذشته، دانشگاه من هم از September 15th شروع می شه. هنوز توان تحمل کردن دارم . خودم بیشتر فکر می کنم دلیل طولانی شدنش به خاطر داشتن فامیل درجه اوله. به نظر شما داشتن خواهر یا برادر می تونه ربطی داشته باشه، آخه روز مصاحبه در اون مورد سؤال زیاد ازم پرسید.
    ممنون من هم راه دوم رو انجام دادم. در مورد فامیل هم باید بگم که من یکی از دوستام که باهاش همسفر بودم و برای مستر کامپیوتر میرفت 2 برادر تو آمریکا داشت و داشت به شهری میرفت که یکیشون زندگی میکرد. شکر خدا 2 هفته ای کلیر شد. پس احتمالا ربطی نداره. خودم فکر میکنم تشابه اسمی و یا شاید موردی در رزومه باعث چنین وضعی شده باشه. هرچند که من نسبت من سابقه کاریم مطمئنم کاملا غیر حساسه.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Sharif University, Mechanical Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad8816 نمایش پست ها
    آقا مورد شما خیلی‌ جالب هست، چون داداش شما با شرایط مشابه شما راحت clear شده اما شما منتظرید...تازه من فکر کنم برای ارشد‌ها آسون تر میگیرن... یعنی‌ تنها تفاوت شما قضیه فاند و مقطع پذیرش هست؟

دقیقاً بله!

Junior Member

ham1367 من هم برام عجیبه چون تمام کسانی رو که با مستر بدون فاند بودن و من میشناسم از خودم که دکتری با فاند بودم زودتر کلیر شدن. خودم فکر میکردم شاید مقطع دکتری موجب این قضیه شده باشه. ولی مورد شما کاملا برعکسه. حالا به این نتیجه رسیدم که کلا شانسیه!!!!

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط roghikalan نمایش پست ها
    از دوستان کسی فردا یا 3شنبه میره بیروت که ویزای منو پیک آپ کنه؟. من خودم واسه 2 نفر این کارو کردم کار سختی نیست و رسم اینه که حق الزحمه ای پرداخت میشه. از دوستان اگه کسی این کارو بکنه ممنون میشم. لطفا پ خ بدین.
    دوستان عزیز اگه کسی رو میشناسین که 3شنبه میره بیروت به من خبر بدین. من دیرم میشه . ممنون

Member
    رشته و دانشگاه
    Chemistry - University of Southern California

ham1367 من هم برام عجیبه چون تمام کسانی رو که با مستر بدون فاند بودن و من میشناسم از خودم که دکتری با فاند بودم زودتر کلیر شدن. خودم فکر میکردم شاید مقطع دکتری موجب این قضیه شده باشه. ولی مورد شما کاملا برعکسه. حالا به این نتیجه رسیدم که کلا شانسیه!!!!
    دوست عزیز معمولاً کسایی که فاند دارن کلیرشون بیشتر طول میکشه چون منبع دریافت فاندشون را چک میکنن که از جای حساسی نباشه

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط soheil982 نمایش پست ها
    دوست عزیز معمولاً کسایی که فاند دارن کلیرشون بیشتر طول میکشه چون منبع دریافت فاندشون را چک میکنن که از جای حساسی نباشه
    من استادم یه نامه دیروز به سفارت زد توش گفته که فاندم از منابع داخلی دانشگاه و به دولت یا شرکت های تابعه مربوط نیست. امیدوارم حداقل یکمی کارشون رو تسریع کنه.
    اما یک سوال:
    آیا با نزدیک شدن deadline درج شده تو I20 برای حضورمون تو دانشگاه این مورد معموله که پرونده های کلیرنس زودتر بررسی بشه یا اینکه اصلا براشون اهمیتی نداره؟

به نظر من هم کاملا شانسیه چون زمانی که من از بیروت بر گشتم یکی از دوستامون که برای دکتری مکانیک پذیرش داشت بعد از 12 روز clear شد.

Member
    رشته و دانشگاه
    Chemistry - University of Southern California

من استادم یه نامه دیروز به سفارت زد توش گفته که فاندم از منابع داخلی دانشگاه و به دولت یا شرکت های تابعه مربوط نیست. امیدوارم حداقل یکمی کارشون رو تسریع کنه.
    اما یک سوال:
    آیا با نزدیک شدن deadline درج شده تو I20 برای حضورمون تو دانشگاه این مورد معموله که پرونده های کلیرنس زودتر بررسی بشه یا اینکه اصلا براشون اهمیتی نداره؟
    فکر نکنم خیلی ربط داشته باشه. چود بالاخره زیاد دیدیم کسایی که دیفر کردن و به جاش کسایی که هنوز تا سررسید I-20 یک ماه وقت دارن و کلیر شدن.

Junior Member

من rp نداشتم و الان بعد از 26روز ازم rp رو خواستن که email کنم!!!
    کسی میدونه بعد از این مرحله چقدر دیگه باید منتظر باشم؟؟
    انتظار دیگه برام مشکل شده