واالله من یادمه دبیرستانی که بودیم یه سال گفتن قبل 1 مهر باید برین واکسن بزنین چیزی الان ندارم ازش. امیدوارم قبول کنن.
تو این ایالت برای مثال، DPT و DTaP و Tdو Tdap رو قبول می کنن انگار: http://www.immunizenc.com/college.htm#responsible
واالله من یادمه دبیرستانی که بودیم یه سال گفتن قبل 1 مهر باید برین واکسن بزنین چیزی الان ندارم ازش. امیدوارم قبول کنن.
تو این ایالت برای مثال، DPT و DTaP و Tdو Tdap رو قبول می کنن انگار: http://www.immunizenc.com/college.htm#responsible
من از دانشگاه سوال کردم گفتن TD و Tdap قبوله جای دی پی تی
انستيتو پاستور ميدان قدس واکسن ابله مرغان را به قيمت 45 هزار تومان تزريق مي کند. براي واکسن MMR هم مي توانيد به درمانگاه شبانه روزي پايتخت واقع در پل رومي مراجعه کنيد. من ساعت 8 شب تزريق کردم به قيمت 10 هزار تومان
من بعد از مراجعه به 10 جا بالاخره موفق شدم ام ام ارو بزنم.
بعد بردم پاستور. فقط پاستور اون د پ ت هایی رو که بچگی زده بودم تو کارت زرد وارد نکرد گفت اینایی که اخیراً زدیو وارد می کنیم بعد اون نامه دانشگاهو برام مهر کرد. دانشگاهها معمولاً میخوان نامه زرده رو؟ یا همین که فرم خود شونو بدیم بهشون کافیه؟
سلام
من تماس گرفتم پاستور گفت پاسپورتت هم همراهت باشه یعنی می خواد ویزا چک کنه؟ من هنوز ویزام نیومده
TJD
بچه ها من رفتم پاستور تجريش. اول دكتر (كه دختر خانم جوون و مودبي بود) كارت واكسن هاي قديمي من و فرم دانشگاه رو ديد و گفت كه فقط Td لازمه (براي من مننژيت و آبله مرغون الزامي نبود. MMR رو يه نوبت دوره كودكي حساب كرد و يه نوبت هم طرح همگاني. 3 نوبت هپاتيت B رو قبلا زده بودم و البته براي من الزامي نبود) خلاصه Td هم كه رايگان بود و زديم و همه واكسن ها رو توي فرم دانشگاه نوشت و مهر و امضاء كرد. در ضمن گفت كه بهتره TB رو همون آمريكا انجام بدم. 1 ساعته تموم شد. فقط 3400 ويزيت دكتر دادم.
كساني كه در گرفتن وقت از سفارت عجله مي كنند، يا وقت هاي چند گانه مي گيرند، باعث ضايع شدن حق افراد بعدي مي شوند... وقتي يك دانشجو مي تواند وقت اضطراري بگيرد، با وسواس خود باعث جدايي اعضاي خانواده هاي ديگر و دور شدن همسران از هم يا از بچه هايشان مي شود.
درباره TD و MMR : برید همون پاستوره میدون پاستور. TD رو می زنه بعدش می فرستتون 1 جای دیگخ MMR رو می زنید. روی هم من 11500 دادم اگه اشتباه نکنم !
اگثر دانشگاهها اون تست سل رو خودشون دوباره انجام می دند چس زیاد حول نزنید! اما بقیه واکسن ها رو بزنید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)