صفحه 102 از 506 نخستنخست ... 2529293949596979899100101102103104105106107108109110111112152202 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,011 تا 1,020 , از مجموع 5051

موضوع: ویزای دانشجویی اسپانیا

ApplyAbroad Veteran
    samiii22 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Urbanism & Strategic Planning - K.U.Leuven

پیش فرض پاسخ : ویزای دانشجویی اسپانیا

دوستان و کاربران گرامی.
    قسمتی با عنوان تحصیل در اسپانیا به بررسی مسائل تحصیلی مربوطه پرداخته است. لطفا از ارسال پست های بی ارتباط با امور ویزای کشور مذکور در این قسمت خودداری نمایید.
    کلیه پست های بی ارتباط بدون اطلاع قبلی انتقال داده شده و یا حذف خواهند شد.
    با تشکر از همکاری شما.

Junior Member

سلام

براي گرفتن ويزا بايد خود بليط رو تهيه كنيم و ببريم يا همون پرينت اطلاعات پرواز كه از آژانس هواپيمايي مي گيريم و روش مهر آژانس خورده كافيه ؟

و يك سوال ديگه، من 5 مرداد براي گواهي عدم سو پيشينه به پليس +10 درخواست دادم ولي هنوز به دستم نرسيده. امروز هشت روز گذشته. شما چند روزه معمولا به دستتون رسيد اين گواهي ؟ آيا كسي مي دونه چجوري مي تونم پيگيري كنم تا زودتر به دستم برسه.

خيلي ممنون

ممنون

Junior Member

اگر می خواهی گواهی عدم سوء پیشینه رو زودتر دریافت کنی. باید رسید مدرک رو ببری اداره سجل کیفری واقع در میدان انقلاب خیابان 12 فرودین و بگی عجله داری و مهر و امضا کنی. سپس رسید رو می بری آگاهی شاهپور واقع در خیابان وحدت اسلامی. اونجا بهت گواهی رو تحویل می دهند. باز باید ببری اداره سجل کیفری مهرش کنی. اگر دختری آگاهی شاهپور رو تنها نرو پره خلافکاره.

Junior Member

بچه ها برای مدیکال باید حتما رفت بیمارستان و مهر و امضا اونجا رو داشت برای تایید و ترجمه؟ نمیشه یک دکتر بدیم برامون توی سر برگ خودش بنویسه و مهرش کنیم و ترجمه؟؟/ میشه اگه کسی اطلاعات راجب مدیکال داره بهم بده؟ ممنون

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    IUST

اره یه فرم خاص داره که توی پیج های قبلی هست,واست می نویسه با شماره نظام پزشگی ,بعد میری پزشک قانونی مهر می زنی و اونوقت می تونی ترجمه رسمی کنی که مورد قبول هست.

Junior Member

پیش فرض پاسخ : تحصيل در اسپانیا

سلام من یک سوا فوری دارم ممنون میشم کمکم کنید:
    من پذیرش دکتری دارم با بورس کامل (حدود 1450 یورو در ماه) مدارکم آماده است و 17 اگوست وقت دارم (برای اکتبر باید مادرید باشم)
    سوالم در مورد ویزای همسرمه .... با احتساب نفری 900 یورو در ماه مجموع حساب من و همسرم و بورسی که بهم میدن برای 4 سال تحصیلم کفایت میکنه (یک کم بیشتر از 1800 یورو در ماه برای دونفر) سند به نام هم دارم (یک دانگ از خونه) .... دانشگاه هم علاوه بر نامه پذیرش نامه ای برام خطاب به سفارت فرستاده که ایشون تقاضا دارن با همسرش بیاد و ما برای بیمه و اقامت کمکشون میکنیم ولی دعوتنامه به حساب نمیاد فقط اسم همسرم رو ذکر کرده توی نامه...سوالم اینه در فرم تقاضای ویزا همسرم باید چه گزینه ای رو علامت بزنه؟ دو گزینه هست که بینش مشکوکم یکی اقامت بدون اجازه کار یکی پیوستن به خانواده(که بنا به فرم سفارت نیاز داره دعوتنامه از سوی من بهمراه NIE و آدرس و اینها که طبیعتن تا اونجا نرم اینها رو ندارم)...کسی هست بتونه من رو راهنمایی کنه؟ در مورد ویزای همسر تجربه مشترک داره کسی؟

Junior Member

پیش فرض پاسخ : تحصيل در اسپانیا

نقل قول نوشته اصلی توسط mehditav نمایش پست ها
    سلام من یک سوا فوری دارم ممنون میشم کمکم کنید:
    من پذیرش دکتری دارم با بورس کامل (حدود 1450 یورو در ماه) مدارکم آماده است و 17 اگوست وقت دارم (برای اکتبر باید مادرید باشم)
    سوالم در مورد ویزای همسرمه .... با احتساب نفری 900 یورو در ماه مجموع حساب من و همسرم و بورسی که بهم میدن برای 4 سال تحصیلم کفایت میکنه (یک کم بیشتر از 1800 یورو در ماه برای دونفر) سند به نام هم دارم (یک دانگ از خونه) .... دانشگاه هم علاوه بر نامه پذیرش نامه ای برام خطاب به سفارت فرستاده که ایشون تقاضا دارن با همسرش بیاد و ما برای بیمه و اقامت کمکشون میکنیم ولی دعوتنامه به حساب نمیاد فقط اسم همسرم رو ذکر کرده توی نامه...سوالم اینه در فرم تقاضای ویزا همسرم باید چه گزینه ای رو علامت بزنه؟ دو گزینه هست که بینش مشکوکم یکی اقامت بدون اجازه کار یکی پیوستن به خانواده(که بنا به فرم سفارت نیاز داره دعوتنامه از سوی من بهمراه NIE و آدرس و اینها که طبیعتن تا اونجا نرم اینها رو ندارم)...کسی هست بتونه من رو راهنمایی کنه؟ در مورد ویزای همسر تجربه مشترک داره کسی؟
    آقا طبق تجربه من به همسر بعنوان همراه ویزا نمیدن. اصلا مدارکش رو ازت قبول میکنن. ریسک نکن که باعث بشه ریجکت بشه و کارت سخت بشه. پست های قبلیی من رو بخونی متوجه میشی. باز خواستی پیام خصوصی بده بهت میلم رو بدم بیشتر در باره اش صحبت کنیم.

Junior Member

سلام دوستان
    من پذيرش از دانشگاه UB اسپانيا دارم. دو هفته ديگه تحويل مدارك دارم. همه مداركم آماده است. معدلم بالاست و كلي گواهي و سابقه كار دارم. تنها مشكلي كه دارم حساب بانكيمه. من بورس ندارم. خيلي سعي كردم ولي فقط تونستم 20 ميليون موجودي داشته باشم. خيلي ناراحتم . به نظر شما چكار مي شه كرد. راهي هست كه بشه اين مورد رو كم رنگ كرد.

Junior Member

سلام

من امروز براي گرفتن گواهي عدم سو پيشينه فوري اقدام كردم و كارم تو يك روز انجام شد. واسه همين آدرس ها و مراحل كار رو اينجا مي ذارم :

1) بايد بريد دادسراي سجل كيفري تا دادستان حكم فوري براي صدور صادر كنه.
    آدرس : ميدان انقلاب، خ 12 فروردين ، ساختمان تبريزچي ، طبقه همكف ( توجه : دادسرا پنج شنبه ها تعطيل است. كلا 9-14 بازه)
    دسترسي مترو (ايستگاه انقلاب )
    2) بعد با اين حكم مي ريد آگاهي ( شاپور ) تو خيابان وحدت اسلامي ( شاپور سابق ). اونجا گواهي عدم سو پيشينه رو مي گيريد
    نزديكترين ايستگاه مترو ( ايستگاه مولوي )
    3) حالا با گواهي عدم سو پيشينه برمي گرديد دوباره دادسرا به آدرس شماره يك تا براتون مهرش كنند و بعد ار اون مي تونيد ديگه ببريد دارالترجمه

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    M.sc on electrical engineering

سلام خدمت همه دوستان عزیز این فروم

خوشبحتانه من هم امروز موفق به دریافت ویزای دانشجوییم شدم
    پذیرشم واسه مقطع دکتری از دانشگاه
    UPC بود و تاریخ تحویل مدارکم سوم جولای
    حود سی روز بعد جواب ویزام اومده بود

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)