صفحه 43 از 191 نخستنخست ... 33343536373839404142434445464748495051525393143 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 421 تا 430 , از مجموع 1905

موضوع: واکسیناسیون

پیش فرض پاسخ : واکسیناسیون

نقل قول نوشته اصلی توسط alireza fayazi نمایش پست ها
    من کارت تزریق سال 82 رو داشتم. اگه کارتشو ندارید، فکر کنم خودشون می دونن که حتما زدید و یه تاریخ تقریبی وارد می کنند.
    شماره پاستور میدون قدس رو دارم: 22730014
    DPT فکر کنم منسوخ شده، باید دنبال Tdap گشت... من هم حقیقتش دنبالش نگشتم، اگه پیدا کردید خبر بدید لطفا
    واالله من یادمه دبیرستانی که بودیم یه سال گفتن قبل 1 مهر باید برین واکسن بزنین چیزی الان ندارم ازش. امیدوارم قبول کنن.

تو این ایالت برای مثال، DPT و DTaP و Tdو Tdap رو قبول می کنن انگار: http://www.immunizenc.com/college.htm#responsible

من از دانشگاه سوال کردم گفتن TD و Tdap قبوله جای دی پی تی

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مکانيک شريف

انستيتو پاستور ميدان قدس واکسن ابله مرغان را به قيمت 45 هزار تومان تزريق مي کند. براي واکسن MMR هم مي توانيد به درمانگاه شبانه روزي پايتخت واقع در پل رومي مراجعه کنيد. من ساعت 8 شب تزريق کردم به قيمت 10 هزار تومان

من بعد از مراجعه به 10 جا بالاخره موفق شدم ام ام ارو بزنم.
    بعد بردم پاستور. فقط پاستور اون د پ ت هایی رو که بچگی زده بودم تو کارت زرد وارد نکرد گفت اینایی که اخیراً زدیو وارد می کنیم بعد اون نامه دانشگاهو برام مهر کرد. دانشگاهها معمولاً میخوان نامه زرده رو؟ یا همین که فرم خود شونو بدیم بهشون کافیه؟

سلام
    من تماس گرفتم پاستور گفت پاسپورتت هم همراهت باشه یعنی می خواد ویزا چک کنه؟ من هنوز ویزام نیومده
    TJD

بچه ها من رفتم پاستور تجريش. اول دكتر (كه دختر خانم جوون و مودبي بود) كارت واكسن هاي قديمي من و فرم دانشگاه رو ديد و گفت كه فقط Td لازمه (براي من مننژيت و آبله مرغون الزامي نبود. MMR رو يه نوبت دوره كودكي حساب كرد و يه نوبت هم طرح همگاني. 3 نوبت هپاتيت B رو قبلا زده بودم و البته براي من الزامي نبود) خلاصه Td هم كه رايگان بود و زديم و همه واكسن ها رو توي فرم دانشگاه نوشت و مهر و امضاء كرد. در ضمن گفت كه بهتره TB رو همون آمريكا انجام بدم. 1 ساعته تموم شد. فقط 3400 ويزيت دكتر دادم.
    كساني كه در گرفتن وقت از سفارت عجله مي كنند، يا وقت هاي چند گانه مي گيرند، باعث ضايع شدن حق افراد بعدي مي شوند... وقتي يك دانشجو مي تواند وقت اضطراري بگيرد، با وسواس خود باعث جدايي اعضاي خانواده هاي ديگر و دور شدن همسران از هم يا از بچه هايشان مي شود.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Sharif University, Mechanical Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط احسان نمایش پست ها
    بچه ها من رفتم پاستور تجريش. اول دكتر (كه دختر خانم جوون و مودبي بود) كارت واكسن هاي قديمي من و فرم دانشگاه رو ديد و گفت كه فقط Td لازمه (براي من مننژيت و آبله مرغون الزامي نبود. MMR رو يه نوبت دوره كودكي حساب كرد و يه نوبت هم طرح همگاني. 3 نوبت هپاتيت B رو قبلا زده بودم و البته براي من الزامي نبود) خلاصه Td هم كه رايگان بود و زديم و همه واكسن ها رو توي فرم دانشگاه نوشت و مهر و امضاء كرد. در ضمن گفت كه بهتره TB رو همون آمريكا انجام بدم. 1 ساعته تموم شد. فقط 3400 ويزيت دكتر دادم.
    اگه دانشگاه تاکید نکرده که تست غیر آمریکا با ایران رو قبول نداره...همین جا تست پوستی سل رو هم انجام بدید!...چون اینجا رایگانه در حالی که اونجا کلی باید بدید

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Sharif University, Mechanical Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط un_titimo نمایش پست ها
    سلام
    من تماس گرفتم پاستور گفت پاسپورتت هم همراهت باشه یعنی می خواد ویزا چک کنه؟ من هنوز ویزام نیومده
    سوال گنگه...شاید اشتباه فهمیده باشم...
    اما اگه منظورتون برای گرفتن کارت بین المللی واکسن و پر کردن فرم دانشگاهه...نه!!..پاس رو برای این میخاد که تاریخ تولد و اسمتون رو ازونجا وارد کنه توی کارت..همین

ApplyAbroad Guru Sunrise آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط ham1367 نمایش پست ها
    اگه دانشگاه تاکید نکرده که تست غیر آمریکا با ایران رو قبول نداره...همین جا تست پوستی سل رو هم انجام بدید!...چون اینجا رایگانه در حالی که اونجا کلی باید بدید
    تست سل اونجا حدودا هزینش چقدره؟

Banned

درباره TD و MMR : برید همون پاستوره میدون پاستور. TD رو می زنه بعدش می فرستتون 1 جای دیگخ MMR رو می زنید. روی هم من 11500 دادم اگه اشتباه نکنم !

اگثر دانشگاهها اون تست سل رو خودشون دوباره انجام می دند چس زیاد حول نزنید! اما بقیه واکسن ها رو بزنید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)