صفحه 63 از 66 نخستنخست ... 135354555657585960616263646566 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 621 تا 630 , از مجموع 660

موضوع: مسائل مربوط به بلیت پرواز

پیش فرض پاسخ : مسائل مربوط به بلیت پرواز

سلام
    یه سوال داشتم...من از ایرات ایر واسه 17 اگوست بیلیط گرفتم واسه استوکهلم اما گفتن باید حتما رفت و برگشت بگیری بعد بری اونجا برگشتشو کنسل کنی....آیا این قانونیه؟بعد اینکه اگه بریم دفتر استوکهلم ایرات ایر بمون ریال میده یا کرون و دلار؟

نقل قول نوشته اصلی توسط benyamin791 نمایش پست ها
    سلام
    یه سوال داشتم...من از ایرات ایر واسه 17 اگوست بیلیط گرفتم واسه استوکهلم اما گفتن باید حتما رفت و برگشت بگیری بعد بری اونجا برگشتشو کنسل کنی....آیا این قانونیه؟بعد اینکه اگه بریم دفتر استوکهلم ایرات ایر بمون ریال میده یا کرون و دلار؟
    سلام
    به آژانست بگو اقامت داري برات يكطرفه صادر ميكنه

نقل قول نوشته اصلی توسط benyamin791 نمایش پست ها
    سلام
    کسی به شما پولی در استکهلم نمی ده
    دانشجو ها نیازی به بلیط برگشت ندارند

Senior Member

سلام مثل اینکه برای معافیت از پرداخت خروجی یا باید در وزارت علوم در تهران تشکیل پرونده داد یا اینکه در سوئد از طریق سفارت ایران اینجا رو ببینید
    http://www.iran.se/frs/knsl/dnshj/Dkhrji.htm
    http://www.applyabroad.org/wiki/inde...B4%D9%88%D8%B1

مراحلش در ایران خیلی پیچیده است اینطور که معلومه به دردسرش نمی ارزه )
    ویرایش توسط niloofarsa : July 5th, 2011 در ساعت 09:59 AM

ایران ایر که گیر نیومد با قطر گرفتم. حالا توی پرینت بلیت قطرایرویز نوشته 30k که خود آژانس هم گفت یعنی 30 کیلو میتونی بار ببری ولی سایت خود قطرایرویز رو که چک میکنی میگه تمام کلاس اکونومی ها میتونن 23 کیلو تحویل بدن و 7 کیلو هم ببرن تو کابین. حالا بنظرتون چه جوری میشه مطمئن شد؟ من الان با این بلیت 7+30 میتونم بار ببرم یا 7+23 ؟ کسی تجربه ای داشته؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط dimoqwe نمایش پست ها
    ایران ایر که گیر نیومد با قطر گرفتم. حالا توی پرینت بلیت قطرایرویز نوشته 30k که خود آژانس هم گفت یعنی 30 کیلو میتونی بار ببری ولی سایت خود قطرایرویز رو که چک میکنی میگه تمام کلاس اکونومی ها میتونن 23 کیلو تحویل بدن و 7 کیلو هم ببرن تو کابین. حالا بنظرتون چه جوری میشه مطمئن شد؟ من الان با این بلیت 7+30 میتونم بار ببرم یا 7+23 ؟ کسی تجربه ای داشته؟
    اگر تو بلیطتون نوشته 30 کیلو، 30 کیلو مجاز هستید (غیر از بار دستی) با خودتون ببرید. پارسال تابستان هم قطر برای مدت کوتاهی، بار مجاز رو به 30 کیلو افزایش داد.

Senior Member moeinian آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی انرژی دانشگاه Chalmers

نقل قول نوشته اصلی توسط niloofarsa نمایش پست ها
    سلام مثل اینکه برای معافیت از پرداخت خروجی یا باید در وزارت علوم در تهران تشکیل پرونده داد یا اینکه در سوئد از طریق سفارت ایران اینجا رو ببینید
    http://www.iran.se/frs/knsl/dnshj/Dkhrji.htm
    http://www.applyabroad.org/wiki/inde...B4%D9%88%D8%B1

مراحلش در ایران خیلی پیچیده است اینطور که معلومه به دردسرش نمی ارزه )

اگر منظورتون عوارض خروج هست،کسانی که اقامت موقت سوئد رو دارن نیازی به پرداخت خروجی ندارن.
    از میان کسانی که برای دعای باران به بیابان می روند تنها کسانی ایمان دارند که با خود چتر همراه دارند.

*هیچ کجای دنیا وطنم ایران نمیشه.

Senior Member moeinian آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی انرژی دانشگاه Chalmers

نقل قول نوشته اصلی توسط dimoqwe نمایش پست ها
    همین امروز 2 تا مسافر با قطر داشتم که رو بلیطشون زده بود 30 کیلو. مشکلی نبود. 30 کیلو برا به اضافه 7 کیلو کابین
    از میان کسانی که برای دعای باران به بیابان می روند تنها کسانی ایمان دارند که با خود چتر همراه دارند.

*هیچ کجای دنیا وطنم ایران نمیشه.

من برای تاریخ 15 آگوست به گوتنبرگ پرواز دارم (ایران ایر) و می خوام رفتنم رو 2 هفته عقب بندازم. اگر کسی بلیط 29 آگوست داره و مایله 15 آگوست بره به من زنگ بزنه
    ویرایش توسط Pearson : August 8th, 2011 در ساعت 02:09 PM

نقل قول نوشته اصلی توسط sepidar نمایش پست ها
    من برای تاریخ 15 آگوست به گوتنبرگ پرواز دارم (ایران ایر) و می خوام رفتنم رو 2 هفته عقب بندازم. اگر کسی بلیط 29 آگوست داره و مایله 15 آگوست بره به من زنگ بزنه
    دوست عزیز همچین چیری که می فرمایید غیر عملی می باشد. امکان تغییر اسم در بلیط وجود ندارد

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)