صفحه 636 از 1467 نخستنخست ... 1365365866266276286296306316326336346356366376386396406416426436446456466867361136 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 6,351 تا 6,360 , از مجموع 14665

موضوع: پاسخ : متقاضیان مهاجرت به کانادا که فایلشان به ورشو ارسال شده است (پیش از 2008)

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    كارشناسي ارشد متالورژي - صنعتي اصفهان و اميركبير

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت به کانادا که فایلشان به ورشو ارسال شده است

من که هنوز این نامه رو نگرفتم ولی از اونحایی که عمر مادر بزرگیم در این فروم قد میده یادمه که این نامه حنرال برای بچه های قبلی هم آمده بود و همین چیزی رو خواسته بودن
    این نامه تعهد فقط یه نامه دست نویس خودتونه که باید بنویسین هیچ بدهی ندارید
    نامه بانک هم شش ماهه نیست و فقط میخواد نشون بدید تو حسابتون پول دارید
    زود بفرستید کلکش رو بکنید . مبارک همتون باشه
    تاريخ شروع پروسه در دمشق : 7 جولاي 2005 تاريخ ارسال مدارك آپديت : 1 دسامبر2009
    دریافت مدیکال در لندن 12 سپتامبر 2011- پاسپورت ریکوئست 4 نوامبر 2011 - دریافت ویزا : 28 دسامبر 2011 * کل پروسه :نزدیک 77 ماه

Banned
    رشته و دانشگاه
    Master's Degree in Biomechanical Engineering,University of western Ontario

نقل قول نوشته اصلی توسط Targol نمایش پست ها
    این Bank statment که الآن ازمون خواستن مربوط به گردش شش ماهه نیست. یعنی شما باید رسید یک روز رو بگیرید که فقط نشون بده این قدر دارید. راستی این که میگه ما رو باید متقاعد کنید که این مبلغ رو قرض نگرفتید,یعنی حتما باید بهشون گواهی فروش جایی یا ... رو ارائه کنیم یا فقط همین جوری خواستن یه چیزی بگن؟ شما چی کار میکنین؟
    دوست عزیز من یه سوال خیلی مهم دارم و خیلی ممنون میشم که راهنماییم کنید. من چون در کشور انگلیس تحصیل میکنم bank statement که برای آپدیت فرستادم رو از بانکی در انگلیس گرفتم ولی الان ایران هستم و شاید مجبور بشم از این به بعد هر گونه گواهی بانکی رو از ایران بدم چون انتقال پول از ایران به خارج از کشور خیلی درد سر هست خودتون میدونید. آیا این مشگلی پیش میآره؟ اگر لطف بفرمایید و از وکیلتون برام بپرسید لطف بزرگی میکنید چون وکیل خودم که بد جور....

Member
    رشته و دانشگاه
    Urban Management (Erasmus University Rotterdam

Eli جان ممکنه بگی توی آخرین ایمیل ازشون پرسیده بودی که وضعیت پروندت چیه یا فقط در مورد کوریر گفته بودی ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Mojola نمایش پست ها
    Eli جان ممکنه بگی توی آخرین ایمیل ازشون پرسیده بودی که وضعیت پروندت چیه یا فقط در مورد کوریر گفته بودی ؟
    سلام. من نوشته بودم که من هنوز مدیکالم را دریافت نکردم و نمیدونم که آیا شما فرستادید و من نگرفته باشم؟؟ اگر تا حالا نفرستادید و بگویید که من با کوریر هماهنگ کنم.

Member
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط ellissa نمایش پست ها
    سلام. من نوشته بودم که من هنوز مدیکالم را دریافت نکردم و نمیدونم که آیا شما فرستادید و من نگرفته باشم؟؟ اگر تا حالا نفرستادید و بگویید که من با کوریر هماهنگ کنم.
    الیسا جان مغذرت می خوام من این سوالو از Eli داشتم که در حوابش گفته بودن هنوز status پروندش تفییری نکرده بعد از 7 سال
    ویرایش توسط Mojola : August 26th, 2011 در ساعت 01:07 PM دلیل: Eli = eli2000

نقل قول نوشته اصلی توسط kamikamrany نمایش پست ها
    دوست عزیز من یه سوال خیلی مهم دارم و خیلی ممنون میشم که راهنماییم کنید. من چون در کشور انگلیس تحصیل میکنم bank statement که برای آپدیت فرستادم رو از بانکی در انگلیس گرفتم ولی الان ایران هستم و شاید مجبور بشم از این به بعد هر گونه گواهی بانکی رو از ایران بدم چون انتقال پول از ایران به خارج از کشور خیلی درد سر هست خودتون میدونید. آیا این مشگلی پیش میآره؟ اگر لطف بفرمایید و از وکیلتون برام بپرسید لطف بزرگی میکنید چون وکیل خودم که بد جور....
    هیچ مشکلی نیست و می توانید در پی گواهی قبلی خارجی گواهی سپرده جدید ایرانی ارائه کنید بشرطی که روی هم رفته مدت 6ماه آن مبلغ حدنصاب در حسابهای مزبور موجود باشد.
    USA/Case creation date: Aug 2013
    Clearance Received: March 2014
    CANADA/CIO: Jan 2010
    Medical: Jan
    2014
    Issue Date: May 2014

با سلام به دوستان

فاصله دریافت مدیکال در لندن تا ایمیل پاسپورت رکویست من 35 روز بود. لندینگ فی رو هم برای ما قدیمیها با مدیکال نمی خواهند و با پاسپورت رکویست می خوان. مدارکی هم که از من خواستند:
    1- اصل پاسپورت
    2- لندینگ فی
    3- ترجمه شناسنامه و کپی آن
    4- عکس
    5- نامه از بانک + تعهد عدم بدهی
    6- قد و رنگ چشم کلیه اعضا

با ارزوی موفقیت برای همه 2004 و 2005 و 2006
    شروع پروسه در دمشق مارچ 2005
    دریافت مدیکال جولای 2011
    ویزا اکتبر 2011

مژده عزیز
    راجع به وضعیت پرونده هم پرسیده بودم. در ضمن اگر پستم را پاک نمیکنند (مثل چند روز پیش) یک نامه بلند بالا براشون نوشتم و از بی عدالتی که داره در حق ما میشه و اجحافی که دارند میکنند گفتم. دارم ادیتش میکنم هرموقع فرستادم برات پیغام میگذارم.
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mojola نمایش پست ها
    دریافت فایل نامبر| June2004آپدیت مدارک| Januar 2009انتقال به ورشو|june 2009
    دریافت مدیکال: 13November 2012;رسیدن مدارک آپدیت به ورشو :4دسامبر 2012
    رسیدن مدیکال به پاریس:4دسامبر 2012;دریافت نامه پاس ریکوئست :1می

چه جوریه پس از ما ترجمه شناسنامه نخواستن؟ فقط این موارد بود:
    Please enclose the following:
    1. Original passport(s) for your self and each accompanying family member, the passport (s) must be valid for at least 6 months;
    2. 2 recent photos (see photo specification at http://www.cic.gc.ca/english/pdf/kits/guides/E37059.pdf ) for yourself and each accompanying family member.
    3. Specify height and eye colour for you and each of your accompanying dependents.
    4. A copy of this letter.
    5. Right of Permanent Residence Fee in the amount of $490CDN x 2 persons (for you and your spouse only) (see Fee Schedule available at http://www.canadainternational.gc.ca....aspx?lang=eng ).
    6. Proof of settlement funds (please see the attachment to this message for more information).Please enclose the following
    نقل قول نوشته اصلی توسط MAM2005 نمایش پست ها
    با سلام به دوستان

فاصله دریافت مدیکال در لندن تا ایمیل پاسپورت رکویست من 35 روز بود. لندینگ فی رو هم برای ما قدیمیها با مدیکال نمی خواهند و با پاسپورت رکویست می خوان. مدارکی هم که از من خواستند:
    1- اصل پاسپورت
    2- لندینگ فی
    3- ترجمه شناسنامه و کپی آن
    4- عکس
    5- نامه از بانک + تعهد عدم بدهی
    6- قد و رنگ چشم کلیه اعضا

با ارزوی موفقیت برای همه 2004 و 2005 و 2006
    تاريخ شروع پروسه در دمشق : مي 2005
    تاريخ ترانسفر فايل به ورشو : جون 2009
    تاريخ ارسال مدارك آپديت : ژانويه 2010
    تاريخ دريافت مديكال در لندن : 11جولاي 2011

Member
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط eli2000 نمایش پست ها
    مژده عزیز
    راجع به وضعیت پرونده هم پرسیده بودم. در ضمن اگر پستم را پاک نمیکنند (مثل چند روز پیش) یک نامه بلند بالا براشون نوشتم و از بی عدالتی که داره در حق ما میشه و اجحافی که دارند میکنند گفتم. دارم ادیتش میکنم هرموقع فرستادم برات پیغام میگذارم.
    مرسی، میگم حالا مطمئنی این کار خوبیه ؟ من که میگم بیا تا آخر شهریور صبر کنیم من به دلم افتاده مدیکال تو و من با هم میاد برای اینکه برای دوستان آخر 2005 هم اومده و خیلیام پاس ریکوئستم شدن پس مال ما هم کم کم میاد شاید وقتیکه اصلا منتظرش نباشیم مثل شادی
    Applied from NL through Berlin Aug 2004 - Sent to Damuscus Feb 2005
    Update Letter June 2009 Sent to Damuscus Aug 2009 Application sent ot Warsaw April 2010
    Medical Request 14th Sep 2011 Received to London 28 sep
    PassR 8 Nov - Visa 31 Dec =83 months