دوستان عزیز مدیکالی لطف میکنند شماره تلفن آرامکس رو برام بذارند که اگر فرجی شد در جریان باشم چی کار کنم
دوستان عزیز مدیکالی لطف میکنند شماره تلفن آرامکس رو برام بذارند که اگر فرجی شد در جریان باشم چی کار کنم
دریافت File number جولای 2006
انتقال به ورشو آپریل 2010
آپدیت مدارک نوامبر 2010 دریافت مدیکال توسط لندن 19 سپتامبر 2011
پاس رکویست 07 نوامبر2011
سلام دوستان
آیا میشه بعد از ارسال مدارک آپدیت آدرس رو عوض کرد؟ مشکلی پیش نمیاد؟
با تشکر از پاسخ شما
دوستان عزیزی که تازه مدیکال گرفتید و خیلی زود هم پاس رکوست شدید (حدود یک ماه و چند روز )،میشه هرکدومتون بفرمایید پیش کدوم دکتر معتمد کانادا رفتید؟چون برای یکی از نزدیکان من پیش اومد که یکی از این دکتر های معتمد خیلی معطلش کرد (بدون اینکه مشکل پزشکی داشته باشه).اگه میشه تجربه خودتون رو از دکتر معتمدتون در ایران (تهران) برامون بنویسید که آیا راضی بودید یا نه و چطور کارهاتون رو انجام داد .خیلی ممنونم.
پی نوشت :کامی جان شماره آرامکس که خواسته بودید : 8-88613390 -021
Simply google "aramex tel iran": http://www.aramex.com/offices/default.aspx
پرونده فدرال> اقدام: سپتامبر ۲۰۰۶ /بعد از شش سال کنسل شد!
پرونده آلبــرتا> کاندید: مـارچ ۲۰۱۲ / لند با ویزای کار: جون ۲۰۱۳ / اقامت دایم: ژانویه ۲۰۱۵ / شهروندی: آگوست ۲۰۱۸ [جزئیات]
ویرایش توسط amir3a : August 28th, 2011 در ساعت 01:01 PM
File: June 2005 , Update: Oct 2009
Medical: Dec 2012 , Update: Jan 2013 , PR: May 2013,Visa Jun 2013
سلام. پرونده ی من مربوط به نوامبر ۲۰۰۶ هست. من از طریق وکیل اقدام کردم. آخرین بار وکیلم به من گفت الان بیشتر دارن پرونده های جدید رو بررسی میکنن و ۲۰۰۹ و ۲۰۱۰ در اولویت هستند چون مربوط به مشاغل مورد نیاز در کاناداست و ما باید خیلی بیشتر از اونچه که فکر میکردیم منتظر باشیم. در ضمن پرونده ی من در سوریه هستش. آیا کسی همچین چیزی شنیده؟ من واقعا زندگیم تحت تاثیر این موضوعه :-(
ویرایش توسط Mitraa : August 28th, 2011 در ساعت 01:19 PM
مشکلی نیست. توی یک ورق آ4 یه نامه بنویسید که آدرستون عوض شده. البته مشخصات کامل شامل اسم و فامیل تاریخ تولد و فایل نامبر و حتما آدرس قبلی را ذکر کنید و آدرس جدید را بنویسید و حتما حتما امضا کنید. برگه را اسکن کنید و از طریق کیس اسپسیفیک اینکوری در قسمت آپلود بفرستید. میتوانید ازشون سوال کنید آیا نیاز هست که برچسب آدرس جدید را براشون بفرستید یا نه؟
خانم میترا
برعکس وکیل شما وکیل من که شرکت معتبری هم در تهران دارد در تماس تلفنی تاکید کرد که وزارت مهاجرت کانادا درحال بررسی راه حل هایی است که زمان بررسی پرونده ها را کاهش دهد. در تایید صحبت های وکیل من لطفا به مدارک پیوست هم رجوع کنید تا نتایج زیر را بگیرید:
1. با رجوع به لیست ظرفیت ویزاهای سال 2011 و این حقیقت که بسیاری از مدیکالهای جدید باید به آدرس لندن ارسال بشوند مشخص میگردد که ورشو در حال استفاده از ظرفیت لندن می باشد تا پرونده های بیشتری را نهایی نماید.
2.با رجوع به بند اول پاسخ های رسمی ارائه شده از طرف دولت در مورد برنامه C50که همان برنامه مهاجرت متقاضیان قبل از فوریه 2008 می باشد مشخص می گردد که با وجود تعداد بالای متقاضیان این بخش بالغ بر 650000 نفر بیش از 48% آنها در طی دوسال بررسی و تعیین تکلیف گردیده اند. دو سال گذشته یعنی سالهای 2009و 2010 که برنامه 38 شغله و 29 شغله نیز اجرا می شده است. با یک حساب سرانگشتی باید گفت که 52% باقی مانده نیز با وجود کم کردن ظرفیت های جدید در طی دوسال بررسی گردند. بروز کردن مدارک بدون سهمیه ویزا تنها قفسه های سفارت را اشغال خواهد کرد بنابراین در سال جدید میلادی منتظر در خواست بروز نمودن مدارک و زمان کمتر برای صدور ویزا باشید. طبیعتا زمان ویزا با توجه به آمار تعیین خواهد شد.
3. تاکید وکیل من بر آماده بودن مدارک و همچنین تقویت زبان انگلیسی برای حل شدن هرچه سریعتر در جامعه کانادا بوده وهست که کاملا منطقی به نظر می رسد.
بنابراین بدون نیاز به اظهار نظر وکیل و با توجه به مدارک موجود لطفا اینقدر نا امید نباشید.
فایل نامبر در دمشق: AUG.2007
شروع پروسه در دمشق:SEP.2007
با سلام خدمت همه دوستان و با پوزش از تاخير زيادي كه در آپديت فايل پيش آمد، بخصوص علي جون و savisj گرامي. چند وقتي بعلت گرفتاري شخصي فرصت چك كردن سايت را نداشتم. به همه مديكال گرفته ها و پاس ركوئست شده ها هم تبريك ميگم. اميدوارم زودتر قسمت همه بشه
آخرين وضعيت پرونده ها را ميتونيد از لينك زير دانلود كنيد.
شروع پروسه :21 سپتامبر 2006 -درخواست آپديت :21 سپتامبر 2010 -ارسال آپديت :14 دسامبر 2010
نحوه ويرايش امضا جهت ثبت تاريخهاي پرونده
علاقه مندی ها (Bookmarks)