صفحه 640 از 1467 نخستنخست ... 1405405906306316326336346356366376386396406416426436446456466476486496506907401140 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 6,391 تا 6,400 , از مجموع 14665

موضوع: پاسخ : متقاضیان مهاجرت به کانادا که فایلشان به ورشو ارسال شده است (پیش از 2008)

Member Saeed911 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مكانيك

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت به کانادا که فایلشان به ورشو ارسال شده است

نقل قول نوشته اصلی توسط kamranca نمایش پست ها
    سلام

پاس ریکوئست شدم (October 2005) . فاصله مدیکال تا ریکوئست 1 ماه و چند روز شد.
    تبريك ميگم دوست عزيز ، لطف ميكني تاريخهاي پرونده خودت را اعلام كني. متشكرم
    شروع پروسه :21 سپتامبر 2006 -درخواست آپديت :21 سپتامبر 2010 -ارسال آپديت :14 دسامبر 2010

نحوه ويرايش امضا جهت ثبت تاريخهاي پرونده

Junior Member

پیش فرض پاسخ : کسانی که قبل از2008 اقدام کردند

آقای بابک
    خیلی از پاسخ مفصل شما سپاسگزارم خیلی به من امید داد.
    راستش من دنبال یک وکیل قابل اعتماد هستم که بتونم همه ی سوال هامو ازش بپرسم. میتونم به یک طریقی تلفن وکیل شما رو داشته باشم؟
    با سپاس فراوان
    میترا

ApplyAbroad Guru

نقل قول نوشته اصلی توسط Mitraa نمایش پست ها
    سلام. پرونده ی من مربوط به نوامبر ۲۰۰۶ هست. من از طریق وکیل اقدام کردم. آخرین بار وکیلم به من گفت الان بیشتر دارن پرونده های جدید رو بررسی میکنن و ۲۰۰۹ و ۲۰۱۰ در اولویت هستند چون مربوط به مشاغل مورد نیاز در کاناداست و ما باید خیلی بیشتر از اونچه که فکر میکردیم منتظر باشیم. در ضمن پرونده ی من در سوریه هستش. آیا کسی همچین چیزی شنیده؟ من واقعا زندگیم تحت تاثیر این موضوعه :-(
    2010 و 2011 در اولویت هستند ولی تعدادشون خیلی کمه (14-15 هزارتا کلا برای 2010 و برای 2011 هم کل اپلیکیشنهای جدید رو به 10 هزارتا محدود کرده اند). این محدود کردن تعداد با این هدفه که پرونده های قدیمی ازجمله قبل از 2008 سریعتر نهائی بشوند.

نقل قول نوشته اصلی توسط Babak_1975 نمایش پست ها
    خانم میترا
    برعکس وکیل شما وکیل من که شرکت معتبری هم در تهران دارد در تماس تلفنی تاکید کرد که وزارت مهاجرت کانادا درحال بررسی راه حل هایی است که زمان بررسی پرونده ها را کاهش دهد. در تایید صحبت های وکیل من لطفا به مدارک پیوست هم رجوع کنید تا نتایج زیر را بگیرید:

1. با رجوع به لیست ظرفیت ویزاهای سال 2011 و این حقیقت که بسیاری از مدیکالهای جدید باید به آدرس لندن ارسال بشوند مشخص میگردد که ورشو در حال استفاده از ظرفیت لندن می باشد تا پرونده های بیشتری را نهایی نماید....
    جهت اطلاع و تصحیح، درسته که جواب مدیکال های ورشو به لندن ارسال میشه ولی برای Immigration Medical Services ارسال میشه تا در آنجا نتایج آزمایشها و معاینات بررسی شود و سپس نتایج برای ورشو برگردانده میشود و ویزا از ورشو صادر میشه. بنابراین از ظرفیت لندن برای این منظور استفاده ای نمیشود.
    استنتاج بند دو هم اشکالاتی داره که از حوصله بحث خارجه. فقط جهت اطلاع، در کل کتگوری اکونومی (که شامل اسکیلد ورکرز- بیزنس- تجربه کانادایی و پرستار خانگی میشه) طبق Levels Plan 2011 در سال 2011 بین 33 تا 36 هزار پرونده بررسی خواهد شد (البته با خانواده تعداد کل ویزا برای بین 74 تا 80 هزار نفر در این کتگوری).
    ولی امیدوارم همه چیز به خوبی پیش بره و انتظار همه دوستان کوتاه و تبدیل به نتیجه دلخواهشون بشه.
    AOR: Sep.2006 - Update: Oct.2010 - Medical: Aug.2011 - PPR: Oct. 2011 - Visa: Dec.2011

Member SSN2007 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Allameh tabatabaei .English literature

نقل قول نوشته اصلی توسط Babak_1975 نمایش پست ها
    خانم میترا
    برعکس وکیل شما وکیل من که شرکت معتبری هم در تهران دارد در تماس تلفنی تاکید کرد که وزارت مهاجرت کانادا درحال بررسی راه حل هایی است که زمان بررسی پرونده ها را کاهش دهد. در تایید صحبت های وکیل من لطفا به مدارک پیوست هم رجوع کنید تا نتایج زیر را بگیرید:

1. با رجوع به لیست ظرفیت ویزاهای سال 2011 و این حقیقت که بسیاری از مدیکالهای جدید باید به آدرس لندن ارسال بشوند مشخص میگردد که ورشو در حال استفاده از ظرفیت لندن می باشد تا پرونده های بیشتری را نهایی نماید.

2.با رجوع به بند اول پاسخ های رسمی ارائه شده از طرف دولت در مورد برنامه C50که همان برنامه مهاجرت متقاضیان قبل از فوریه 2008 می باشد مشخص می گردد که با وجود تعداد بالای متقاضیان این بخش بالغ بر 650000 نفر بیش از 48% آنها در طی دوسال بررسی و تعیین تکلیف گردیده اند. دو سال گذشته یعنی سالهای 2009و 2010 که برنامه 38 شغله و 29 شغله نیز اجرا می شده است. با یک حساب سرانگشتی باید گفت که 52% باقی مانده نیز با وجود کم کردن ظرفیت های جدید در طی دوسال بررسی گردند. بروز کردن مدارک بدون سهمیه ویزا تنها قفسه های سفارت را اشغال خواهد کرد بنابراین در سال جدید میلادی منتظر در خواست بروز نمودن مدارک و زمان کمتر برای صدور ویزا باشید. طبیعتا زمان ویزا با توجه به آمار تعیین خواهد شد.

3. تاکید وکیل من بر آماده بودن مدارک و همچنین تقویت زبان انگلیسی برای حل شدن هرچه سریعتر در جامعه کانادا بوده وهست که کاملا منطقی به نظر می رسد.
    بنابراین بدون نیاز به اظهار نظر وکیل و با توجه به مدارک موجود لطفا اینقدر نا امید نباشید.
    بابك عزيز من هم با شما هم عقيده هستم.مصاحبه اي كه وزير مهاجرت چندي پيش داشت بر همين موضوع تاكيد داشت و من هم فكر ميكنم اپديت دوستان تا اخر امسال اتفاق بيفتد.همانطوريكه ميدانيد ظرفيت پرونده هاي جديد را از 1000 به 500 رساندند و تاكيد هم داشتند تا تكليف پروند ه هاي قديمي هر چه زودتر نهايي شود.
    شروع پروسه در دمشق:12 اپريل 2007

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    M.S. in Electrical Eng. at IUST

دوستان 2006 که مدیکال دریافت کرده اند
    ضمن تبریک لطفا بفرمایید که آیا قبل از دریافت مدیکال جواب STAGGER رو دریافت کرده بودید یا خیر

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط SSN2007 نمایش پست ها
    بابك عزيز من هم با شما هم عقيده هستم.مصاحبه اي كه وزير مهاجرت چندي پيش داشت بر همين موضوع تاكيد داشت و من هم فكر ميكنم اپديت دوستان تا اخر امسال اتفاق بيفتد.همانطوريكه ميدانيد ظرفيت پرونده هاي جديد را از 1000 به 500 رساندند و تاكيد هم داشتند تا تكليف پروند ه هاي قديمي هر چه زودتر نهايي شود.

با سلام و تشكر از دوستاني كه با عث رونق اين صفحه مي شوند سوال من اينست كه پرونده ما 2007 ها تا دو سال ديگه احتمال آپديت شون هست يا تا آخر امسال ( برابر نظر SSN2007 )؟
    از 12 می 2014 در صف منتظران پاس ریکوییست....

Banned
    رشته و دانشگاه
    Master's Degree in Biomechanical Engineering,University of western Ontario

نقل قول نوشته اصلی توسط rezajan55 نمایش پست ها
    دوستان 2006 که مدیکال دریافت کرده اندضمن تبریک لطفا بفرمایید که آیا قبل از دریافت مدیکال جواب STAGGER رو دریافت کرده بودید یا خیر
    دوست عزیز اکثرا این ایمیل که شامل STAGGER هست رو دریافت کرده اند و به هیچ نتیجه منطقی هم نرسیده ایم. *لطفا در امضایتان مشخصاتتون رو اضافه کنید متشکرم
    ویرایش توسط kamikamrany : August 29th, 2011 در ساعت 10:49 AM

Banned
    رشته و دانشگاه
    Master's Degree in Biomechanical Engineering,University of western Ontario

Category........: FSW1
    Visa Office......: Damascus/Warsaw
    App. Filed.......: Jully 2006
    Doc's Request.: 9 Sep 10 /6 Oct 10
    File Transfer...: April 25 ,2010
    Med's Request: Aug 28,2011
    Med's Done....: waiting

Dont make a mistake, this is not for kamikamrany .I got it from the foreign forum

I have received medicals in my P.O.Box today
    Thanks Allah
    Allah made his wonderful good news available to everyone, no matter when did you apply or how limited your chances
    Beleive in god and dont care
    ویرایش توسط kamikamrany : August 29th, 2011 در ساعت 11:01 AM

Member
    رشته و دانشگاه
    Urban Management (Erasmus University Rotterdam

مباركهههههههه راستي مگه شما ازشون نخواستيد چند روز پيش كه با ايميل خبر بدن تا كورير بفرستيد !!!؟
    Applied from NL through Berlin Aug 2004 - Sent to Damuscus Feb 2005
    Update Letter June 2009 Sent to Damuscus Aug 2009 Application sent ot Warsaw April 2010
    Medical Request 14th Sep 2011 Received to London 28 sep
    PassR 8 Nov - Visa 31 Dec =83 months