شروع پروسه :21 سپتامبر 2006 -درخواست آپديت :21 سپتامبر 2010 -ارسال آپديت :14 دسامبر 2010
نحوه ويرايش امضا جهت ثبت تاريخهاي پرونده
آقای بابک
خیلی از پاسخ مفصل شما سپاسگزارم خیلی به من امید داد.
راستش من دنبال یک وکیل قابل اعتماد هستم که بتونم همه ی سوال هامو ازش بپرسم. میتونم به یک طریقی تلفن وکیل شما رو داشته باشم؟
با سپاس فراوان
میترا
جهت اطلاع و تصحیح، درسته که جواب مدیکال های ورشو به لندن ارسال میشه ولی برای Immigration Medical Services ارسال میشه تا در آنجا نتایج آزمایشها و معاینات بررسی شود و سپس نتایج برای ورشو برگردانده میشود و ویزا از ورشو صادر میشه. بنابراین از ظرفیت لندن برای این منظور استفاده ای نمیشود.
استنتاج بند دو هم اشکالاتی داره که از حوصله بحث خارجه. فقط جهت اطلاع، در کل کتگوری اکونومی (که شامل اسکیلد ورکرز- بیزنس- تجربه کانادایی و پرستار خانگی میشه) طبق Levels Plan 2011 در سال 2011 بین 33 تا 36 هزار پرونده بررسی خواهد شد (البته با خانواده تعداد کل ویزا برای بین 74 تا 80 هزار نفر در این کتگوری).
ولی امیدوارم همه چیز به خوبی پیش بره و انتظار همه دوستان کوتاه و تبدیل به نتیجه دلخواهشون بشه.
AOR: Sep.2006 - Update: Oct.2010 - Medical: Aug.2011 - PPR: Oct. 2011 - Visa: Dec.2011
بابك عزيز من هم با شما هم عقيده هستم.مصاحبه اي كه وزير مهاجرت چندي پيش داشت بر همين موضوع تاكيد داشت و من هم فكر ميكنم اپديت دوستان تا اخر امسال اتفاق بيفتد.همانطوريكه ميدانيد ظرفيت پرونده هاي جديد را از 1000 به 500 رساندند و تاكيد هم داشتند تا تكليف پروند ه هاي قديمي هر چه زودتر نهايي شود.
شروع پروسه در دمشق:12 اپريل 2007
دوستان 2006 که مدیکال دریافت کرده اند
ضمن تبریک لطفا بفرمایید که آیا قبل از دریافت مدیکال جواب STAGGER رو دریافت کرده بودید یا خیر
ویرایش توسط kamikamrany : August 29th, 2011 در ساعت 10:49 AM
Category........: FSW1
Visa Office......: Damascus/Warsaw
App. Filed.......: Jully 2006
Doc's Request.: 9 Sep 10 /6 Oct 10
File Transfer...: April 25 ,2010
Med's Request: Aug 28,2011
Med's Done....: waiting
Dont make a mistake, this is not for kamikamrany .I got it from the foreign forum
I have received medicals in my P.O.Box today
Thanks Allah
Allah made his wonderful good news available to everyone, no matter when did you apply or how limited your chances
Beleive in god and dont care
ویرایش توسط kamikamrany : August 29th, 2011 در ساعت 11:01 AM
مباركهههههههه راستي مگه شما ازشون نخواستيد چند روز پيش كه با ايميل خبر بدن تا كورير بفرستيد !!!؟
Applied from NL through Berlin Aug 2004 - Sent to Damuscus Feb 2005Update Letter June 2009 Sent to Damuscus Aug 2009 Application sent ot Warsaw April 2010
Medical Request 14th Sep 2011 Received to London 28 sep
PassR 8 Nov - Visa 31 Dec
=83 months
علاقه مندی ها (Bookmarks)