بچه ها سلام
سوالی داشتم ممنون میشم نظرتون رو بگید.
من برای مهاجرت اقدام کردم الان پذیرش از یکی از دانشگاههای کانادا گرفتم . به نظر شما برای ویزا اقدام کنم یا نه؟ منظورم اینه که اگه بهم ویزای تحصیلی ندهند برای پرونده مهاجرتم خیلی بد میشه؟!!!
بچه ها سلام
سوالی داشتم ممنون میشم نظرتون رو بگید.
من برای مهاجرت اقدام کردم الان پذیرش از یکی از دانشگاههای کانادا گرفتم . به نظر شما برای ویزا اقدام کنم یا نه؟ منظورم اینه که اگه بهم ویزای تحصیلی ندهند برای پرونده مهاجرتم خیلی بد میشه؟!!!
پرونده فدرال> اقدام: سپتامبر ۲۰۰۶ /بعد از شش سال کنسل شد!
پرونده آلبــرتا> کاندید: مـارچ ۲۰۱۲ / لند با ویزای کار: جون ۲۰۱۳ / اقامت دایم: ژانویه ۲۰۱۵ / شهروندی: آگوست ۲۰۱۸ [جزئیات]
دوستان با صفا شما رو به خدا یه مقدار دقت بفرمایید. من که عرض کردمont make a mistake, this is not for kamikamrany .I got it from the foreign forum از طرفی اصلا امضای این آقا یا خانم عرب قابل مقایسه با مال بنده هست؟
این به اصطلاح وکلا به نظرم بعضی وقتا از خودشون ماده تبصره صادر میکنن! شما مگه برای ویزای کار اقدام کرده بودین که این جواب رو بهتون داده؟ کسی که مهاجرت میکنه، حتی به روش اسکیلد ورکر، بعدش هیچ محدودیتی نداره که بخواد کار کنه، درس بخونه یا حتی بخوره و بخوابه و از جیب بخوره. چه بسا که برای پیدا کردن کار مجبور شی اولش چند سالی درس بخونی... محدودیت ها برای ویزاهای تحصیلی و کاری هستن.
پرونده آلبــرتا> کاندید: مـارچ ۲۰۱۲ / لند با ویزای کار: جون ۲۰۱۳ / اقامت دایم: ژانویه ۲۰۱۵ / شهروندی: آگوست ۲۰۱۸ [جزئیات]
پرونده سيمپليفايد: 26 نوامبر 2006، حذف پرونده سال ۲۰۱۱
پرونده 38 رشته: جون 2010فايل نامبر اول: سپتامبر 2010ارسال مدارك به دمشق: نوامبر 2010دريافت فايل نامبر دوم: مارس 2011 شروع این پروسس 10 می 2012، دریافت مدیکال از انکارا ۵ نوامبر 2013 پاسپورت ریکوئست 28 فوریه 2014
سلام
یه سوال تکراری، من کل پستا رو خوندم و میدونم که جدولی که امتیازش بهتر باشه واسه نمره زبان حساب میشه اما وکیلم میگه نه، کسی هست که ۲۰۰۶ باشه ولی از جدول جدید نمرش محاسبه شده باشه؟
Writing Reading Listening Speaking
Test results (W، R،L ، S ) 6 6.5 6.5 7
Old 2 2 2 4 ۱۰
New 2 4 2 4 12
من الان آدرسم آدرسه وکیلمه تو کانادا اگه بخوام دیگه وکیل نداشته باشم باید چکار کنم ؟ فقط یه نامه بدم سفارت کافیه؟کسی هس همچنین کاری کرده باشی ؟
متشکر
تاريخ شروع پروسه در دمشق دسامبر 2006
تاريخ ترانسفر فايل به ورشو ....................
تاريخ درخواست آپديت از طرف ورشو .........
تاريخ ارسال مدارك آپديت ........................
نه خواهش میکنم پای این نا وکیلها رو به این فرام که سرشار از صداقت هست باز نکنید. راجع به وکیل بگم که همانطور که من وکیل نالایق و بی....م bypass کردم شما هم کافی یه نامه با امضاتون اسکن کنید و به سفارت بفرستید و اختیار به همین سادگی ازش سلب کنید. اطمینان داشته باشید که مهاجرت کانادا از هر انسانی که به خودش میگه وکیل مهاجرت کانادا متنفر هست
علاقه مندی ها (Bookmarks)