صفحه 6 از 6 نخستنخست 123456
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 59 , از مجموع 59

موضوع: نتایج و تجربیات مصاحبه‌ی ویزای آمریکا در سایر کشورها در سال ۲۰۱۱

پیش فرض دریافت ویزای امریکا از سنگاپور

سلام
    میشه برای دریافت ویزای آمریکا از سنگاپور اقدام کرد؟ البته در شرایطی که در سنگاپور ویزای تحصیلی داشته باشیم نه اقامت دائم. سفارت همچین پرونده هایی رو بررسی میکنه یا میگه برید به سفارت کشورهای همسایه ایران؟ کسی تجربه ای داره؟
    ممنون.

Junior Member

پیش فرض پاسخ : دریافت ویزای امریکا از سنگاپور

معمولا در حالت کلی میگن اگر دلیل قابل قبولی برا اونجا بودنتون داشته باشین نباید مشکل خاصی باشه
    که به نظر من ویزای دانشجویی قابل قبوله
    باز برا محکم کاری ایمیل بزنید بپرسید

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    Robotics/AI at USC

پیش فرض پاسخ : دریافت ویزای امریکا از سنگاپور

نقل قول نوشته اصلی توسط yellowtulip نمایش پست ها
    سلام
    میشه برای دریافت ویزای آمریکا از سنگاپور اقدام کرد؟ البته در شرایطی که در سنگاپور ویزای تحصیلی داشته باشیم نه اقامت دائم. سفارت همچین پرونده هایی رو بررسی میکنه یا میگه برید به سفارت کشورهای همسایه ایران؟ کسی تجربه ای داره؟
    ممنون.
    در کل 6-5 تا سفارت آمریکا تو کل دنیا هست که پیشنهاد شده از طرف خود امور خارجه آمریکا. دوبی و آنکارا هم جزوشه و بقیه تو اروپاست مثل وین و ..
    آره من شنیدم اون طرفا ( سنگاپور و مالزی ) با کیس ایرانیها آشنا نیستن و احتمالا ریجکت میشید. کشورهای این دور و بر رو امتحان کنید البته همشون باز خوب نیستن. مثلا ارمنستان و گرجستان و .. میدونم آشنایی ندارن و خودشون تو ایمیلی که میزنن میگن حتی اینو..

البته اگر اونجا هستید و ایران رفتن سخته براتون، باز هم تحقیق کنید. چون شرایطتون خاصه قاعدتا باید چاره ای باشه.. منم شنیدم اون مورد رو.. از بچه های همین فروم که چند ماه پیش مالزی بوده.. خیلی قطعی نمی تونم بگم..
    "You cannot discover new oceans unless you have the courage to lose sight of the shore”

پیش فرض پاسخ : نتایج و تجربیات مصاحبه‌ی ویزای آمریکا در سایر کشورها در سال ۲۰۱۱

Hi

I have been on F1 in US for about 3 years, I am going for a research visit(including a conference) to UK. I was wondering if I can apply for F1 in London, is it likely that they deny me? Can I get multi-entry visa?
    any experiences in London consulate?

Junior Member

سلام. من هفته پیش برای ویزای دانشجویی آمریکا تو مالزی اقدام کردم و با وجود داشتن فاند ریجکت شدم. فکر کنم بیشتر به خاطر این بود که من تو مالزی دانشجوی فوق هستم ولی باز واسه فوق پذیرش دارم. و هرچقدر توضیح دادم که تو زمینه ی مورد علاقه ام فاند گرفتم خیلی فرصت خوبیه ریجکتم کرد. حالا به نظر شما باز به همین سفارت مالزی برم یا برم سنگاپور ؟ اصلا شانسی دارم؟

ApplyAbroad Veteran
    ShahdaD آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط nusha نمایش پست ها
    سلام. من هفته پیش برای ویزای دانشجویی آمریکا تو مالزی اقدام کردم و با وجود داشتن فاند ریجکت شدم. فکر کنم بیشتر به خاطر این بود که من تو مالزی دانشجوی فوق هستم ولی باز واسه فوق پذیرش دارم. و هرچقدر توضیح دادم که تو زمینه ی مورد علاقه ام فاند گرفتم خیلی فرصت خوبیه ریجکتم کرد. حالا به نظر شما باز به همین سفارت مالزی برم یا برم سنگاپور ؟ اصلا شانسی دارم؟
    باتوجه به کمبود وقت توصیه بنده این هست که شما برای کشور دیگری چون ازبکستان اقدام کنید....اقدام برای مالزی دوباره اصلا گزینه ی مناسبی به نظر نمیاد...
    دوستان من، از سوالاتتون سپاسگذارم. اما ناچارم اونها رو بی جواب بگذارم چرا که بنده واقعا اطلاعات به روزی ندارم. با آروزی موفقیت برای شما.

Junior Member

سلام دوستان،

من الان حدودا 2 ساله که مشغول خوندن PHD توی ایرلند هستم. اما الان یه پذیرش PHD از آمریکا دارم و می خوام که اگه ویزا گرفتم، pHD اینجا رو تبدیل به مستر کنمو برم آمریکا. دانشگاه توی آمریکا فقط مستر ایران و ازم می خواد نه اینجا رو. توی سفارت هم می خوام همینو بگم. به نظر شما توی سفارت به این موضوع گیر می دن که چرا هنوز مستر رو نگرفتم؟ می تونم بگم که می خواستم مطمئن شم از ویزا بعد درخواست تبدیل PHD به مستر رو بدم ؟

مرسی
    سینا

Junior Member

سلام
    ما دو هفته پیش (پنج دسامبر) از سفارت دوبلین (ایرلند) اقدام کردیم برای یک عدد ویزای J1 و دو تا J2، پدرم برای تدریس دعوت شده بود دانشگاه Emory آتلانتا، جرجیا. مصاحبه خیلی خوب پیش رفت، ولی طرف گفت ویزا لازمه بره برای Administrative Process، هنوز خبری ازشون نشـــده، کسی نمیدونه حدودا چقدر طول میکشه تا ویزا بیاد!؟

ApplyAbroad Veteran
    ShahdaD آواتار ها

لطفا برای ادامه بحث به تاپیک "نتایج و تجربیات مصاحبه‌ی ویزای آمریکا در سایر کشورها در سال ۲۰۱۲" مراجعه کنید. موضوع قفل میشود.

با تشکر.
    دوستان من، از سوالاتتون سپاسگذارم. اما ناچارم اونها رو بی جواب بگذارم چرا که بنده واقعا اطلاعات به روزی ندارم. با آروزی موفقیت برای شما.

صفحه 6 از 6 نخستنخست 123456

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)