صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 45

موضوع: درباره مسیر ها و سفرهای داخلی در مالزی

Junior Member ZinG آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Azad Uni - Copmuter Software

پیش فرض پاسخ : راهنمایی درباره مسیر ها در مالزی

سلام بر دوستان گرامی
    میدونید که ترمینال واسه جوهر از کوالالامپور تغییر کرده، توی چند پست قبل دوستان یه توضیحاتی رو داده بودند ولی مثله توضیحات دوستمون usta نشده بود، اگه ممکنه یکی از دوستان زحمت بکشه و یه بار دیگه مسیر کامل رو با جزئیات مثل قیمت و چیزی دیگرو بگن ممنون میشم.
    هر کس باید برای خویشتن دوستان یک دل فراهم آورد و این دوستان را جز به نیکوکاری به دست نتوان آورد

Member anathema.pca آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Computer Science

نقل قول نوشته اصلی توسط ZinG نمایش پست ها
    سلام بر دوستان گرامی
    میدونید که ترمینال واسه جوهر از کوالالامپور تغییر کرده، توی چند پست قبل دوستان یه توضیحاتی رو داده بودند ولی مثله توضیحات دوستمون usta نشده بود، اگه ممکنه یکی از دوستان زحمت بکشه و یه بار دیگه مسیر کامل رو با جزئیات مثل قیمت و چیزی دیگرو بگن ممنون میشم.
    دوست عزیز کجاش نامفهومه بگو تا توضیح بدم.
    داره میباره بارون و تو نیستی/ شده این خونه زندون و تو نیستی / چقدر حس بدیه، حس تنهایی / دارم میشکنم آسونو، تو نیستی

Junior Member ZinG آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Azad Uni - Copmuter Software

نقل قول نوشته اصلی توسط anathema.pca نمایش پست ها
    دوست عزیز کجاش نامفهومه بگو تا توضیح بدم.
    چه اتوبوس هایی از فرودگاه میرن به ترمیناله Bandar Tasik Selatan و ایستگاهش کجاست؟ و همین طور از طریقه خطوط قطار شهری چطور میشه رفت ترمینال؟
    اتوبوس های جوهور در ترمیناله Bandar Tasik Selatan کجا قرار دارند؟
    اگه امکانش هست از طریقه گوگل مپ جای فرودگاه و ترمینال رو مشخص کنید.
    هر کس باید برای خویشتن دوستان یک دل فراهم آورد و این دوستان را جز به نیکوکاری به دست نتوان آورد

دوستان با هواپیما چطوری میشه از کوالا رفت جوهور؟ بلیطش همیشه هست یا باید از دفتر آسیا ایر تو ایران بگیرم؟

دوستان با هواپیما چطوری میشه از کوالا رفت جوهور؟ بلیطش همیشه هست یا باید از دفتر آسیا ایر تو ایران بگیرم؟
    میتونی از سایتش خرید اینترنتی کنی بری این موسسات در سطح شهر پرداخت کنی
    من می خواستم با هواپیما برم جوهور ولی چون ساعت 11 می رسم و پرواز شب هست منصرف شدم

رشته و دانشگاه
    Computer Science

نقل قول نوشته اصلی توسط ZinG نمایش پست ها
    چه اتوبوس هایی از فرودگاه میرن به ترمیناله Bandar Tasik Selatan و ایستگاهش کجاست؟ و همین طور از طریقه خطوط قطار شهری چطور میشه رفت ترمینال؟
    اتوبوس های جوهور در ترمیناله Bandar Tasik Selatan کجا قرار دارند؟
    اگه امکانش هست از طریقه گوگل مپ جای فرودگاه و ترمینال رو مشخص کنید.
    بستگی داره با چه پروازی بیای :

Airasia:
    در فرودگاه LCCT وارد مالزی میشی. فرودگاه خیلی شلوغیه. مراقب وسایلتون باشید. از اطلاعات بپرسید که چطور می تونم به ایستگاه KLIA transit برم. ممکنه راه های مختلفی بهتون پیشنهاد کنه که شما ازش بهش می گید می خواید با اتوبوس برید. (البته از تاکسی هم می تونید استفاده کنید، فاصله خیلی زیاد نیست ولی من از کرایه ها خبر ندارم) هزینه اتوبوس خیلی کمه. به ایستگاه قطار که رسیدید برای ایستگاه BTS بلیط تهیه کنید. (حدود 10 رینگیت) مراقب باشید که از ایستگاه رد نشید. پس از پیاده شدن از قطار وارد سالن ترمینال بشید.

ایران ایر و سایر پروازها:
    در فرودگاه KLIA وارد مالزی میشید. این فرودگاه خیلی خلوت تر و مرتب تره. با استفاده از اتوبوس و یا قطار KLIA transit به BTS بروید.(بین 10 تا 15 رینگیت) برای پیدا کردن ایستگاه اتوبوس یا قطار از تابلو های راهنما استفاده کنید.

*** BTS یا Bandar Tasik Salatan اسم ایستگاه قطاری است که باید پیاده شید. اسم ترمینال اتوبوس TBS است.
    *** فقط و فقط از قطارهای KLIA transit استفاده کنید. KLIA express بدون توقف است و مستقیم به KL Sentral می رود. ضمن اینکه کرایه اش هم سه برابر KLIA transit است.

وقتی وارد سالن شدید در سمت راست باجه های فروش بلیط رو می بینید. بالای باجه ها نوشته شده که بلیط چه شهرهایی در اون باجه فروخته میشه. به باجه های جوهور و اسکودای بروید و حتما بلیط اسکودای رو تهیه کنید(31 رینگیت) چون اتوبوس های جوهور ممکنه تو اسکودای نگه ندارند. حالا باید با توجه به شماره گیت خروجی وارد یکی از سالن های انتظار بشید که ورودیشون نزدیک همون باجه هاست. اگه چیزی برای تو راه می خواید قبل از اینکه به سالن انتظار برید بخرید، البته اتوبوس یکبار در بین راه نگه میداره.

اگه بازم سوالی بود در خدمتم

نقل قول نوشته اصلی توسط mehdisilent نمایش پست ها
    به هیچ عنوان توصیه نمی کنم اینکار رو بکنید مگه اینکه وسایلتون خیلی کم باشه وگرنه باید مبلغ زیادی به خاطر اضافه بار پرداخت کنید. (حداکثر بار در پروازهای داخلی فکر می کنم 10 کیلوگرم باشه) یکی از دوستام اینکار رو کرد و 600 رینگیت پول اضافه بارش شد.
    ویرایش توسط anathema.pca : July 3rd, 2011 در ساعت 02:47 AM
    داره میباره بارون و تو نیستی/ شده این خونه زندون و تو نیستی / چقدر حس بدیه، حس تنهایی / دارم میشکنم آسونو، تو نیستی

رشته و دانشگاه
    Computer Science

در ضمن ممکنه بعضی دوستان اشتباه بکنند و سر از KL Sentral در بیارند. اشکالی نداره. وارد ایستگاه بشید و از طریق خطوط KTM به ایستگاه BTS بروید. همینطور می تونید از تاکسی استفاده کنید که یه 20 رینگیتی براتون خرج داره.

یه نکته ای هم هست که به اینجا مربوط نمیشه اما بد نیست بگم. اگه تو ایران رینگیت تهیه نکردید (که پیشنهاد می کنم اینکار رو نکنید) 100 تا 200 دلار دم دستتون بذارید و تو همون فرودگاه تبدیلش کنید. بقیه پولتون رو تو اسکودای بعد از اینکه حساب باز کردید تبدیل کنید و پول رو به حسابتون بذارید.
    ویرایش توسط anathema.pca : July 3rd, 2011 در ساعت 02:48 AM

Junior Member

دوستان شما به راحتی می تونید از گوگل مپ استفاده کنید و فاصله مسیر ها را ببینید و توی همین گوگل هم می تونید سرچ کنید و مسیر تمام مترو ها و مونوریل را پیدا کنید! دیگه ماشالهه همه اینجا لیسانس و فوق و حتی دکترا هستن ! یک کم هم خودتون اکتیو باشید!

رشته و دانشگاه
    Computer Science

نقل قول نوشته اصلی توسط rainygirl نمایش پست ها
    دوستان شما به راحتی می تونید از گوگل مپ استفاده کنید و فاصله مسیر ها را ببینید و توی همین گوگل هم می تونید سرچ کنید و مسیر تمام مترو ها و مونوریل را پیدا کنید! دیگه ماشالهه همه اینجا لیسانس و فوق و حتی دکترا هستن ! یک کم هم خودتون اکتیو باشید!
    درسته اما خب اول از همه باید بدونی کجا باید بری بعد بری تو نقشه نگاه کنی تا اطلاعاتت کامل بشه. بعد هم اینکه هرچی اطلاعاتت کامل تر باشه استرس کمتری داری چون اکثر بچه ها بار اولشونه که از ایران خارج میشن و هیچ تجربه ای ندارند، طبیعیه که بخوان قبل از رفتن هرچی که می تونن اطلاعات جمع کنن.

Junior Member

سلام دوستان،من یه بار دیگه هم پرسیدم ولی متاسفانه کسی جواب نداد!از دوستان عزیز ممنون میشم جواب سوالمو بدین
    می خواستم ببینم فاصله ی سایبرجا و پتالینگ جایا جقدره؟
    همین طور سایبرجا و سردنگ؟
    ممنون

صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)