من بالاخره بعد از 67 روز کلیر شدم!!!!(مستر مکانیک، بی فاند)
تاریخ مصاحبه: June 20
تاریخ میل سفارت: Aug. 25
سلام . من 13 جولای مصاحبه داشتم تو بیروت و رشتم هم عمران هست. واسه دکتری مستقیم از کارشناسی. الان 48 روزه که هنوز کلیر نشدم. باید به فکر دیفر باشم فکر می کنم...! علت این همه تاخیر رو واقعا نمی دونم چون اکثر بچه ها از بیروت زیر 1 یا 2 هفته کلیر شدن...
سلام بچه ها . من امروز بالاخره بعد از ۵۰ روز انتظار کلیر شدم... اگه کسی از بچه ها بیروت میره ممنون می شم به من پیام خصوصی بده...
سلام
من ٣ آگست مصاحبه داشتم و ٢٣ آگست ايميل گرفتم كه كلير شدم. دكتراى علوم كامپيوتر مى خونم. دانشجوى سال دومم. پارسال از دوبي أقدام كرده بودم. أميدوارم اين دفعه كثيرالورود بگيرم.
اگه كسى هست كه بخواد به زودي بره بيروت لطفا خبرم كنه.
interview date: June 30
Field of study:Chemical engineering
clearance date: September 2
سلام دوست عزیز
خودتو زیاد ناراحت نکن و فکر هم نکن که شما اولین نفرید یا اینکه این موضوع فقط برا کیس شما بوده و اینا.
مشکل اینجاست که با خوندن پستای دوستان شما بیشتر نیمهٔ پره لیوان رو میبینید و خیلی از بچها هستن که مثل شما هستن و هنوز منتظرن ولیبا این تفاوت ک اینجا نمینویسن، نمیدونم چرا, البته شاید اعصاب ندرن یا نمیخوان خبر بد بدن، ولی کاش همه دوستان ک از این سایت استفاده میکنن اطلاعات شون رو مینوشتن تا مفید باشه
من به جرأعت میتونم با اطلاعاتی ک گرفتم بگم ک از همین بیروت کسایی هستن ک الان +۴۰ روز شده و هنوز منتظرن
هر هفته به طور میانگین ۵۰ نفر میرن بیروت از ایران ولی پستأی ک اینجاست میانگین توی هر هفته از ۱۰ نفر هم نیست
پس فقط میتونی یه نتیجه گیری کلی کنید با این پستا نه اینکه چون بیشتره این دوستانی ک پستهارو گذاشتن ،زود کلیر شدن حتما ما هم زود کلیر میشیم
البته ایشالا ک هممون زود کلیر بشیم هرچی زودتر
ویرایش توسط alirg : September 5th, 2011 در ساعت 10:21 PM
سلام ببخشيد کسي بوده که از طريق دمشق بره بيروت و ويزام بگيره-الان بليط خيلي سخت گير مياد.
بچها تاحالا از بچهای مهندسی برق کسی بود از بیروت ویزا مولتی بگیره؟
ممنون میشم اگه گرفتین مقطعی که براش اپلی کردینو هم بگید
لطفا خواهشا توروخدا از دادن اطلاعات اشتباه خود داري کنيد، جواب اشتباه شما ممکن زندگي يه نفرو خراب کنه
علاقه مندی ها (Bookmarks)