سامان جان من این مشکل رو داشتم و تو تاپیک مشکلات نرم افزار فروم مطرح کردم. جوابی که مهرداد عزیز دادند این بود که مشکل از ورژن فایر فاکس هست و کاملاً هم درست بود. با اپدیت فایر فاکس و استفاده از مرورگرهای دیگه مشکل من حل شد.
می تونید تو بخش مدیران ببینید. من الان لینکش رو ندارم. برای من هم همیشه این مشکل وجود نداره، فقط گاهی اوقات پیش میاد. شما خوش شانس هستید که اینطور نشده تا حالا!
از پاسخ دادن به سوالاتی که قابل پرسش در فروم هستند معذورم.
من یه نکته ای رو به صورت کاملا اتفاقی کشف کردم!و اون اینه که وقتی داری توی پاسخ سریع تایپ می کنی اتو سیو میشه.چی؟! اشکالش چیه؟!! اشکالش اینه که متنی رو که هنوز کامل نشده و شاید نخوای ارسالش کنی save میشه.مثلا عصبانی هستی و چند تا فحش آبدار به طرف دادی ولی بعدش پشیمون می شی، ولی پشیمونی سودی نداره.کار از کار گذشته! البته فکر کنم متنو فقط مدیران همیشه در صحنه ببینن.
لطفا قوانین فروم رو بخونید و با رعایت اونها در بهبود کیفیت فروم سهیم باشید.
من یه مشکلی دارم ... بروزرم فایرفکس 3.6 هستش و هیچکدوم فایلهایی که دوستان پیوست کردن رو نمی تونم ببینم ...
مثلا تو این پست ها :
http://www.applyabroad.org/forum/sho...l=1#post360354
http://www.applyabroad.org/forum/sho...l=1#post360855
سلام
به نظر میرسه نرم افزار سایت سیستم Daylight saving time براش فعال هست هنوز، چون الان من منطقه زمانیم درسته، یعنی -5GMT ولی ساعتی که برای ارسالهام نشون میده یک ساعت جلوتره، یعنی الان ساعت 10 هست و میگه من این ارسال رو ساعت 11 داشتم،...![]()
Essentially, all models are wrong, but some are useful.(George E. P. Box)----------------------------------------------------------------------
به قوانین انجمن احترام بگذاریم.
لطفا قوانین فروم رو بخونید و با رعایت اونها در بهبود کیفیت فروم سهیم باشید.
سلام به مدیران ارشد و مهرداد عزیز
چند تا مورد رو امروز بعد از آپدیت نرم افزار فروم دیدم:
1- مدام از هر صفحه ای که وارد میشیم یه Popup باز میشه و البته سایتی رو سعیمیکنه بیاره که در ایران فی.ل.تر هست ...
2- این دکمه ی like رو پیدا نکردم
3- در ورژنهای قبلی نرم افزار سایت در ویرایشگر فروم (همینجایی که دارم توش تایپپ میکنم) یه منویی بالای همین قسمت بود و میتونستیم عکس و لینک رو با کد html اون قرار بدیم ولی الان دراین دو ورژن اخیر نیست ...
ممنون و موفق باشید
... Aimons, gardons espoir, restons optimistes et nous changerons le monde - Jack Layton ...
دکمه لایک فیس بوک ایده خوبیه ولی دکمه +1 هم کاش داشت، الان خیلی ها خب فیس بوک ندارند اونا چه گناهی کردن
همچنین تعداد زیادی کاراکتر مربع میبینم، معمولن قبل از پرانتزبسته ، یعنی قبل از )
ویرایش توسط atabak-aut : December 14th, 2011 در ساعت 11:21 PM
Essentially, all models are wrong, but some are useful.(George E. P. Box)----------------------------------------------------------------------
به قوانین انجمن احترام بگذاریم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)