سلام این هفته که برای پیک اپ ویزام اومده بودم یکی از اقایونی که برای مصاحبه دعوت داشت برای شرکت در یک کنفرانس اومده بودن و تعداد سفرهای خارجیشون خیلی زیاد بود و همسر و فرزندانشون هم ایران میموندن یک روزه ویزا شون رو گرفتن.
سلام این هفته که برای پیک اپ ویزام اومده بودم یکی از اقایونی که برای مصاحبه دعوت داشت برای شرکت در یک کنفرانس اومده بودن و تعداد سفرهای خارجیشون خیلی زیاد بود و همسر و فرزندانشون هم ایران میموندن یک روزه ویزا شون رو گرفتن.
کسی هست که بیشتر از 3 ماه منتظر Clearence باشه؟
سلام بچه ها
الان که دارم این پیام رو می نویسم تو یکی از هتل های ازبکستان هستم. صبح مصاحبه داشتم و ریجکت شدم. اما با این حال می گم که ازبکستان جای خیلی خوبیه واسه ویزا گرفتن. امروز چند ایرانی که واقعا بچه های گلی بودن اومده بودن واسه ویزا. دو تا از اونا که قبلا دوره خلبانی تو کانادا دیده بودن و در حال حاضر هم که خلبان بودن اومدن و بهشون گهتن که بیان ساعت 3 امروز ویزاشونو بگیرین. یکی که از بچه ها که فوق تخصص بود و واسه یک کنگره داشت می رفت و اومد و قراره فردا ویزاشو بگیره. یکی دیگه از دوستان که مستر بدون فاند بودش گفتن که بره و بهش زنگ می زنم. یه خانومی هم بودش که می خواست واسه لیسانس می خواست بره اومد و قراره فردا ویزاشو بگیره. یه خانوم دیگه هم واسه لیسانس می خواست بره که ریجکت شد. الیته پدر و مادرش الان امریکا هستند و اون می خواست همان ایالت بره و ادامه تحصیل بده. یه خانوم دیگه که می خواست ویزای توریستی بگیره اومد و ریجکت شد. حالا برسیم به خودم:
من می خواستم واسه PhD برق برم. بدون فاند مخارج سالیانه 26000$
من یه BS به مبلغ 58000$ داشتم
job offer
یه نامه هم استادم زده بود که گفته بود رشته من حساس نیست و احتمال اینکه RA یا TA بگیرم وجود داره.
اسر هم بهم گهت که من در مورد financial مطمئن نیستم و شک دارم که بری و برگردی به ایران. البته اینو بگم که من هیچ سندی با خودم نبرده بودم
بابای
من بالاخره اون کار عجیب غریب رو کردم. کل داستان رو خلاصه میگم.
من اینجا هوافضا خوندم و میخواستم برم CSU Long Beach برای Master مکانیک .
23 May دوبی مصاحبه داشتم و تا امروز 5 ماه و اندی میشه که از کلییر خبری نبود.
3 هفته پیش از تاشکند (ازبکستان) وقت گرفتم بدون هیچ دیدی چون تا حالا کسی این کار رو نکرده!
. دیروز هم مصاحبه داشتم.
این بار من می خواستم با I-20 یه دانشگاه دیگه برم چون این دانشگاه جدید بهتر بود.
شرایط رو به ازبکستان گفتم. اونا گفتن که تا case رو تو دوبی کنسل نکردی نیا!
شرایط رو به دوبی گفتم و درخواست cancellation کردم. اونا گفتن که لازم نیست مصاحبه مجدد انجام بدی جای دیگه ، فقط I-20 دانشگاه جدید رو بفرست واسمون! (نمی دونستم چه جوری حالیش کنم که می خوام از شر شما راحت شم!)
خلاصه به دوبی توجهی نکردم و اومدم تاشکند. مصاحبه با آفیسر:
Why do you want to go o USA ? To pursue my education in Masters Where do you wanna go? IIT in Chicago You applied in Dubai and you wanted to go to CSU Long Beach…! What happened? I applied on 23rd of May , but after my interview in Dubai I received admission and I-20 from IIT , it was late so I asked IIT to defer my admission to Spring 2012, so this is why I am here! So you don’t want to go to Cal State anymore ? No Your university is expensive how do you want to pay for that? My father is responsible for expenses, this is bank statement. You want to work on ….. in your masters ? Yes ( and I explained a little) Do you have CV? (And I presented)
Ok, we will contact your email.
Me: So My case in Dubai will be cancelled automatically?
Officer: Don’t worry about your case in Dubai, we will contact you!
حالا باز از صفر باید منتظر باشیم.
زیاد هم خلاصه نشد!
سلام دوستان. من یه سوالی دارم فوریه لطفا دوستان راهنمایی کنن. من واسه یه دوره فرصت مطالعاتی می خوام برم یه موسسه تحقیقاتی تو آمریکا. من خودم گفتم بهشون که مارچ 2012 میام و اونام تو نامه ای که فرستادن اشاره کردن به تاریخ ورود من که همون مارچ هست. الانکه آبان هست می خوام واسه ویزا و سفارت اقدام کنم . ممکنه سفارت گیر بده که الان زوده چرا اومدی ؟ و نزدیکه همون تاریخ بیا؟ یعنی لازمه من با دانشگاه تماس بگیرم و بگم یه نامه دیگه بدن با تاریخ جلوتر؟ اگه دوستان راهنمایی کنن خیلی ممنون می شم.
ویرایش توسط ramin122 : October 27th, 2011 در ساعت 09:40 AM دلیل: غلط تایپی
علاقه مندی ها (Bookmarks)