صفحه 38 از 47 نخستنخست ... 2829303132333435363738394041424344454647 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 371 تا 380 , از مجموع 469

موضوع: گرفتن ويزا از ازبكستان (وقت سفارت، كليرنس و ...)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : گرفتن ويزا از ازبكستان (وقت سفارت، كليرنس و ...)

سلام candino ی عزیز
    من هم شرایط شما رو دارم PhD برق بدون فاند. میخوام با شوهرم برم. هیچ جایی نتونستیم وقت بگیریم .فقط ازبکستان وقت داره بادیدن پست شما از اون هم پشیمون شدم. میشه بگید به نظر شما من اصلا ازبکستان وقت بگیرم یا نه؟ برای ژانویه میخوایم بریم. من خیلی نگرانم خواهش میکنم جوابمو زودتر بدید نگرانم

Junior Member

دوستان من 4 تا 11 آذرمیرم ازبکستان با تور این شرکتی که معمولا بچه ها با اون می رن . اگه کسی از دوستان تو این بازه زمانی می ره ازبکستان خوشحال می شم خبر بدین که تنها نباشیم.

Member dream_liner آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Sharif University of Technology, Aerospace

ايني که شهداد گفته منم تو سايت سفارت خوندم (و مطمئنم) اما حرفي که دوستمون تو پست 369 گفته نميشه ازش گذشت. به هرحال همه چيز ممکنه. اما من هم ديدم که شما زودتر از 4 ماه از تاريخ پيش بيني شده براي سفارت نميتوني مصاحبه بدي. بازم تاکيد ميکنم همه چي ممکنه. که البته شما اين تايم رو داري (شرايط مصاحبه) پس نگران نباش....
    نقل قول نوشته اصلی توسط ramin122 نمایش پست ها
    ممنون از راهنماییت شهداد جان. این رو شما از جایی دیدین یا تجربه شخصی هست؟ البته بر اساس صحبت شما چون الان آخر اکتبر هست من می تونم اقدام کنم.

Junior Member

ممنون از راهنمایی شما این مطلب که شما و شهداد اشاره کردین واسه من و سایر دوستان می تونه خیلی مفید باشه.

Junior Member

من 24 اکتبر از ازبکستان وقت داشتم. ویزای در خواستی من ویزای B1 برای شرکت در کنگره و توریستی بود.
    خیلی راحت approve شدم. و تنها مدرکی که از من خواست دعوت نامه کنگره بود. پاسپورتمو نگه داشت و گفت فردا بیا ویزاتو بگیر.
    به نظر من ازبکستان برای کسی که شرایط مناسب داره از نظر clear شدن خیلی خوبه اما در rejection rate اون مثله دبی و آنکارا میمونه.
    ما 9 نفر بودیم که 4 نفر reject شدن.
    من قبلا یکبار رفته بودم امریکا و چند تا شنگن ام داشتم شاید اینا موثر باشه. کنگره ای که می خواسم برم medical بود.
    امید وارم این اطلاعات واسه بقیه مفید باشه.

Junior Member

سلام به همه.
    دوستان من از یه دانشگاه در مقطع PhD در رشته Molecular Biology به صورت فول فاند برای Jan 2012 پذیرش گرفتم. ولی فکر کنم که اسکن I-20 دست کم تا 2 هفته دیگه دستم برسه. آیا با این شرایط به ترم بهار میرسم؟ برای سفارت تاشکند میتونم اقدام کنم؟ راهی هست که بتونم از حالا وقت بگیرم؟ برای همسرم هم میتونم سریع وقت بگیرم؟ احتمال accept شدن چقدره و کلیر شدن حدودا چقدر طول میکشه؟خوشحال میشم نظر شما و تجربتون رو بدونم.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط rezaaz نمایش پست ها
    سلام به همه.
    دوستان من از یه دانشگاه در مقطع PhD در رشته Molecular Biology به صورت فول فاند برای Jan 2012 پذیرش گرفتم. ولی فکر کنم که اسکن I-20 دست کم تا 2 هفته دیگه دستم برسه. آیا با این شرایط به ترم بهار میرسم؟ برای سفارت تاشکند میتونم اقدام کنم؟ راهی هست که بتونم از حالا وقت بگیرم؟ برای همسرم هم میتونم سریع وقت بگیرم؟ احتمال accept شدن چقدره و کلیر شدن حدودا چقدر طول میکشه؟خوشحال میشم نظر شما و تجربتون رو بدونم.
    وقت گرفتن برای تاشکند خیلی راحته، فقط با بارکد DS-160 اینترنتی وقت بگیرید. وقت هست. اسکن I-20 به درد نمی خوره. تو سفارت اصلش رو می خوان. با karapost هم 4 روزه می رسه ایران.
    تاشکند خیلی از دانشجو ها مخصوصا هنر و پزشکی رو بدون clearance ویزا میده ، 1 روزه. البته اگه رشتتون هیچ خطری نداشته باشه.
    من تاشکند رو پیشنهاد می کنم. به نظرم یه مقدار بیشتر از جاهای دیگه ریجکت داره اما clearancesh سریعه. زودتر اقدام کنید.

سلام به دوستان من سه هفته پیش مصاحبه شدم. یه اتفاقی افتاد که خواستم اینجا مطرح کنم که اگر کسی رفت اونجا به امید خدا مشکلی که ما باهاش روبرو شدیم رو بهش بر نخوره. اون هفته یکی از خانمهایی که همراهمون بود قرار بود ویزای خودش و همسرش رو بگیره تو فرودگاه پاسپورت رو پیش همسرش جا گذاشت. شانسی که اوردن این بود که پرواز تورکیش سه شنبه ها به ترکیه و بعد به تاشکند پرواز داره و شوهرشون با مسافر تونست پاسپورت رو بفرسته براشون. بعد از کلی اذیت شدن این بنده خدا روزهای اخر کمی مریض شد و حالش بد شد. اونجا اقای رخصت بودن خیلی کمک کردن و این خانم رو با ماشین بردن بیمارستان. و هزینه ایشون رو دادن. خواستم بگم به این چیزام فکر کنید.

Junior Member

سلام دوستان. من واسه دکترای معدن میرم و فاند کامل دارم. 5 تا آی اس آی، یه علمی پژوهشی و 9 تا مقاله بین المللی دارم. تا خالا پاسپورتم مهر خروج نخورده و زبانم هم فوق العاده نیست. 28 نومبر از آنکارا وقت گرفتم و می خواستم بدونم به نظرتون تو مواردی مثل من تاشکند مناسبه؟ اگه کسی رفته کلی ممنون میشم درموردهزینه ها اطلاعات بده. ضمنا من می دونم که سفارت ترکمنستان تو ایران با کانفیرمیشن وقت ویزای ترکمن میده، ازبک اینجور نیست که نیاز به دعوت نامه نباشه؟ چند روز ویزاش طول می کشه؟

Junior Member

سلام دوستان.
    من 18 تا 25 نوامبر میرم ازبکستان برای پیکاپ.
    اگه کسی تو این تاریخ میاد پیغام بده. خوشحال میشیم همسفر بشیم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)